Välkommen till MOHV Åkersberga

En bostadsaffär kan vara den största affären du gör i livet så varför inte anlita en kunnig mäklare som har koll på läget? Vi på MOHV har stor kunskap om bostadsmarknaden i Åkersberga och hjälper dig gärna med frågor som rör din kommande bostadsaffär. Vare sig du vill ha rådgivning inför en försäljning, värdering av befintlig bostad eller tips för dig som köpare i området finns våra engagerade mäklare här för dig. Välkommen att kontakta oss!

KÖP OCH SÄLJ BOSTAD I ÅKERSBERGA

På vårt mäklarkontor i Åkersberga hittar du mäklare med stort engagemang och lång erfarenhet. Våra mäklare är experter i Åkersberga och i närliggande områden och vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär. Oavsett om du ska köpa eller sälja bostad i Åkersberga finns våra mäklare som en trygg partner genom hela bostadsaffären.

VÅRA MÄKLARE KAN ÅKERSBERGA

Våra mäklare har full koll på bostadsmarknaden och vad som är på gång i Åkersberga. Vi tipsar dig gärna om var du hittar de bästa promenadstråken och restaurangerna till vilka skolor och kommunikationsmöjligheter som finns i området. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om bostadsmarknaden i området.

VI HAR NÖJDA KUNDER

Vi på MOHV sätter alltid kunden främst där kvalité och personlig service står i fokus. Detta har resulterat i många nöjda återkommande kunder och att över 95% rekommenderar MOHV som mäklare. Välkommen att höra av dig du också!

Letar du efter mäklare i Åkersberga?

Då har du hamnat helt rätt!

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.

  NYFIKEN PÅ VAD
  DIN BOSTAD ÄR VÄRD?

  Vi värderar ditt hem kostnadsfritt. Noll förpliktelser.

  Våra Mäklare

  Jenny Nystrand
  Monika Söderström

  Här hittar ni oss
  i Åkersberga

  Storängstorget 17
  184 30 Åkersberga

  0775-33 30 70

  akersberga@mohv.se

  FÖLJ VÅRT KONTOR:

  Aktuella hem till salu

  Budgivning pågår
  Besiktigad

  Knipvägen 177

  Tråsättra, Österåker 6 153 kvm Villa 189 m² 3 995 000 kr
  Snart här

  Dansbanevägen 5

  , Österåker 4 96 kvm Lägenhet 0 ha

  Ett urval av våra sålda bostäder

  95% AV VÅRA KUNDER REKOMMENDERAR MOHV

  Vi på MOHV strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en personlig service i absoluta toppklass. Det viktigaste för oss är att våra kunder är nöjda! Vi sätter kunderna främst och detta har lett till att över 95% av våra kunder rekommenderar MOHV.

  0 / 5 baserat på omdömen. Läs alla omdömen på Reco.se