FRANCHISETAGARE PÅ MOHV

Vårt franchisekoncept riktar sig till entreprenörsdrivna mäklare som vill starta eget kontor. Vi hjälper dig med allt så att du kan komma igång enkelt, snabbt och framgångsrikt.

I vårt franchiseupplägg är ni två eller flera mäklare som tillsammans startar och driver kontoret. Ni behöver inte ha någon erfarenhet av att vara egna företagare, vi hjälper er med allt från planering, bilda bolag, uppstart, ekonomiadministration till marknadsföring. Ni har tillgång till vår samlade kunskap och får löpande vägledning och utbildning om hur ni snabbt blir ett lönsamt bolag. När ni är redo, får ni nycklarna till ett helt eget sprillans nytt kontor, fullt utrustat med ett eget MOHV-djur och allt annat ni behöver för att komma igång och mäkla bostäder snabbt och enkelt.

Kampanjer och varumärkesbyggande aktiviteter hanteras centralt vilket gör att ni bara behöver tänka på er lokala marknadsföring, med vår hjälp och input naturligtvis. Vi ger er full support i er egen rekrytering och ni kommer snart att märka fördelarna det ger att kunna erbjuda riktigt bra villkor till mäklarna. Inte minst via vårt Partner-koncept.

Just nu söker vi franchisetagare till följande områden:
Sundsvall
Norrköping
Linköping
Karlskrona

Om du är intresserad av en stad som inte finns med i listan så välkomnar vi naturligtvis även det.

Kontakt

Erica Berg

0768-50 01 90

LEDIGA TJÄNSTER

MÖT NÅGRA AV VÅRA FRANCHISETAGARE

Photo

Matilda Tengheden
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare i Norrtälje

Photo

Daniel Enlund
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare i Kungälv/Ale/Marstrand

Photo

Yessica Thornsäter
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare i Malmö & Svedala