Att Thomas Edison uppfann glödlampan, det känner du säkert till, men visste du att han var mörkrädd? Kanske var hans största drivkraft inte att skapa elektriskt ljus, utan att slippa rädslan? Ibland är det nämligen något man inte gillar som får fingrarna att klia. Så var det för oss.

OM OSS

Efter flera år på samma fastighetsbyrå – ett vanligt mäklarföretag, med traditionsenliga uppgifter kopplade till mäklarbranschen – upplevde vi att branschen hade stagnerat. Alla erbjöds samma fyrkantiga tjänst, som utnyttjar kundernas oro inför bostadsaffären och mest fokuserar på pengar. Vassa armbågar bland kollegor. Jakt på bonusar. Kundrelationer som slutar omedelbart efter försäljning. Blääh!

 

 

Michael Jackson sjöng det, Gandhi sa det, förändring börjar alltid med dig själv. Att kunna se sig i spegeln på morgonen är kanske ingen revolution, men värdefullt det med. Så vi startade MOHV.

 

 

Affärsidén? Så enkel att den gränsar till banal. Locka till oss de bästa medarbetarna, de som känner som oss och vill bygga en organisation som drivs av patos, inte pesetas. Sedan ge dem de bästa förutsättningar vi kan för att de skall kunna göra sitt jobb. Vilket innebär tusen olika saker. Från att erbjuda karriärmöjligheter som ingen annan, villkor som skapar trygghet och en gemenskap utan skadlig intern konkurrens. Sedan gäller det att vara nyfiken. Titta på ny teknik och nya tjänster. Gärna snegla utanför vår bransch för inspiration. Testa allt som hindrar oss att från att bli en kopia, av en kopia, av en kop… ja du hajar. Aldrig vara rädda för att omdefiniera vår roll och ständigt utveckla vårt uppdrag. Fortsätta vara nyfikna och ödmjuka för att inte falla tillbaka och bli fyrkantiga.

FAMOUS LAST WORDS

Du som läst så här långt undrar kanske vad detta har med dig och din bostadsaffär att göra? Eller med alla familjer, änkor, förstagångsköpare, unga par, damer och gubbar som bara vill köpa eller sälja ett hem? Tja, vi tror helt enkelt att om våra mäklare är bättre människor, som trivs bättre och får bättre förutsättningar, så kommer de också att göra ett mycket bättre jobb. Vi jobbar trots allt med service. Det låter inte som raketforskning kanske men förvånansvärt få företag har en affärsidé som börjar med medarbetarna. Väljer du att bli vår kund kommer du märka skillnaden. Men det där har du sista ordet om.

Vill du komma i kontakt med oss? Här hittar du alla kontaktuppgifter.

Låt oss ta hand om din bostadsaffär

SÄLJ MED OSS