Vår ambition är att förändra, förnya och förbättra mäklarbranschen. Därför startade vi MOHV Labs. En hel avdelning dedikerad åt att peta, rota, ifrågasätta, vända upp och ner på saker. I labbet arbetar vi med idéer på koncept- eller Beta-nivå, utan krav på att arbetet måste resultera i en lönsam produkt eller tjänst. Det centrala är att vi utmanar oss själva att tänka nytt och annorlunda. Bara det faktum att vi är där och nosar på något nytt hjälper oss att fortsätta utveckla vår mäklartjänst. Har du frågor eller är intresserad av ett samarbete? Varmt välkommen att höra av dig till vår VD, Jonas Petersson. Han har inte alltid koll på vad MOHV Labs gör, men han vet var vi finns.

MENINGEN MED MOHV LABS

VÅGA TESTA

SKJUTA BRETT

NYA VÄGAR

BELYSA PROBLEM

Här kan du läsa om våra projekt. Har du frågor eller är intresserad av ett samarbete så kan du höra av dig till vår VD, Jonas Petersson.

Är du hundägare och söker ny bostad? Med vår VOHV-märkning kan du enklare navigera bland bostäder som lämpar sig extra för dig och din fyrbenta vän.

Att bostadsaffärer kan vara stressade vet de flesta och att djur och natur är rena medicinen mot oro och stress är också känt. Därför, som hjälp att få ner pulsen i rätt takt hos våra kunder, medarbetare och branschkollegor, lanserade vi under sommaren 2021 mooohv.tv. En live-sänd ko-terapi där det gick att följa kor ute […]