Vår ambition är att förändra, förnya och förbättra mäklarbranschen. Därför startade vi MOHV Labs. En hel avdelning dedikerad åt att peta, rota, ifrågasätta, vända upp och ner på saker. I labbet arbetar vi med idéer på koncept- eller Beta-nivå, utan krav på att arbetet måste resultera i en lönsam produkt eller tjänst. Det centrala är att vi utmanar oss själva att tänka nytt och annorlunda. Bara det faktum att vi är där och nosar på något nytt hjälper oss att fortsätta utveckla vår mäklartjänst. Har du frågor eller är intresserad av ett samarbete? Varmt välkommen att höra av dig till vår VD, Jonas Petersson. Han har inte alltid koll på vad MOHV Labs gör, men han vet var vi finns.

MENINGEN MED MOHV LABS

VÅGA TESTA

SKJUTA BRETT

NYA VÄGAR

BELYSA PROBLEM

Här kan du läsa om våra projekt. Har du frågor eller är intresserad av ett samarbete så kan du höra av dig till vår VD, Jonas Petersson.

Torrbudet budstrategier - MOHV Labs

Att flytta är en stor grej för alla i familjen. Hos små barn kan förändringen skapa otrygghet och röra upp en hel del negativa känslor. Vilket i sin tur bidrar till ytterligare stress för föräldrarna. Därför har vi på MOHV tagit initiativ till Bobo Flyttar. En barnbok som beskriver processen från barnets perspektiv.

Torrbudet budstrategier - MOHV Labs

Att buda på en bostad kan vara nervöst. Situationen är ovan och för många är det den största affären vi gör i livet. Men vi övar inget innan. Trots att budgivning, precis som allt annat, är något man kan lära sig bemästra. Torrbudet ger dig möjlighet att ändra på det.

Är du hundägare och söker ny bostad? Med vår VOHV-märkning kan du enklare navigera bland bostäder som lämpar sig extra för dig och din fyrbenta vän.

Att bostadsaffärer kan vara stressade vet de flesta och att djur och natur är rena medicinen mot oro och stress är också känt. Därför, som hjälp att få ner pulsen i rätt takt hos våra kunder, medarbetare och branschkollegor, lanserade vi under sommaren 2021 mooohv.tv. En live-sänd ko-terapi där det gick att följa kor ute […]