Boka en värdering

Funderar på att sälja och är nyfiken på vad din bostad är värd? Boka en kostnadsfri muntlig värdering av din bostad idag. I samband med värderingen kan en mäklare starta en värdebevakning så att du löpande har koll på värdeutvecklingen av din bostad. Helt utan kostnad såklart.

Boka värdering

Boka en kostnadsfri värdering

SÅ GÅR EN VÄRDERING TILL I TRE ENKLA STEG

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter ovan.
  2. Vi kontaktar dig och för att boka in en tid för värdering.
  3. En erfaren mäklare kommer hem till dig och går igenom bostaden tillsammans med dig och ger dig en muntlig värdering direkt på plats.

 

FAKTORER SOM PÅVERKAR VÄRDET PÅ DIN BOSTAD

Det finns flera faktorer som påverkar värdet av en bostad. En värdering baseras dels på bostadens skick och utformning, storlek och läge. Men också på externa marknadsfaktorer som t.ex. ränteläge, konjunktur samt utbud och efterfrågan. Vid mötet ger mäklaren dig en rättvis bild av vad din bostad är värd idag samt rådgivning och tips på eventuella åtgärder som kan öka värdet på din bostad.

 

DIGITAL VÄRDERING PÅ DISTANS

Har du inte möjlighet att ses kan du få din bostad värderad på distans via ett videosamtal med en av våra kunniga mäklare. I mötet går ni tillsammans igenom din bostad och dess skick och du får därefter en muntlig värdering och bedömning av bostadens aktuella värde.

För ett mer exakt marknadsvärde rekommenderar vi alltid att du bokar in en fysisk värdering av din bostad.

 

FÖLJ VÄRDET PÅ DIN BOSTAD MED MOHVOMETERN

Med MOHVometern kan du enkelt följa värdeutvecklingen för just din bostad. I samband med en bostadsvärdering har du möjlighet att koppa på tjänsten som ger dig löpande uppdateringar om värdeutvecklingen för din bostad samt slutpriser i ditt område. Perfekt för dig som planerar att sälja och vill ha koll. MOHVometern är en kostnadsfri tjänst som du kan avsluta när som helst.

 

SKRIFTLIG BOSTADSVÄRDERING

Behöver du en skriftlig värdering av din bostad för att kunna lägga om ett befintligt lån eller förhandla om en ny ränta, hjälper vi dig gärna med en skriftlig värdering mot en mindre kostnad. Tillsammans med en av våra erfarna mäklare i ditt område går vi igenom din bostads skick, läge och andra faktorer som kan påverka värdet av din bostad. För en smidig värdering är det bra om du förbereder och plockar fram alla viktiga papper som rör din bostad så som köpekontrakt, lånehandlingar, driftkostnader etc. Efter vårt besök tillhandahåller du ett skriftligt intyg på din bostads värde som du sedan kan skicka in till din bank. Ansök om en värdering ovan så återkommer en av våra kunniga mäklare till dig med mer information.

Sälj din bostad med MOHV

Oavsett om du går på magkänslan eller ett tips från en vän, så kan det vara skönt att veta att 95% av våra kunder rekommenderar oss. Vi skräddarsyr alltid vår mäklartjänst baserat på din bostad, dina önskemål och förväntningar. Vi ansvarar för hela processen, du är med på den nivå som passar dig.

Sälja nu… eller kanske nu?

Med vår tjänst On The MOHV förbereder vi din bostad, bearbetar spekulanter och när det passar dig, och vårt uppsatta mål, möter vi marknaden. Helt enkelt en bekvämare upplevelse för dig säljare som dessutom låter oss vässa förutsättningarna för bästa möjliga slutpris.

Följ bostadens värde

Med MOHVometern följer du enkelt värdeutvecklingen för din bostad samt slutpriser i närområdet direkt i din mail. Extra bra om du planerar att sälja och vill ha koll. MOHVometern är en helt kostnadsfri tjänst som vi ansluter i samband med en bostadsvärdering och som går att avsluta när du vill.