Värdera din bostad

BOKA EN VÄRDERING AV DIN BOSTAD

Funderar på att sälja din bostadsrätt, villa eller ditt fritidshus och är nyfiken på vad bostaden är värd? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag så berättar vi om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig till en lyckad bostadsförsäljning. Helt utan förpliktelser.

  HÖR AV DIG OCH FÅ EN KOSTNADSFRI VÄRDERING!

  SÅ GÅR EN VÄRDERING TILL I TRE ENKLA STEG

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. Vi kontaktar dig och bokar in en tid för värdering
  3. En erfaren mäklare kommer hem till dig och går igenom bostaden tillsammans med dig. Du får sedan en muntlig värdering och rådgivning direkt på plats.

   

  DIGITAL VÄRDERING PÅ DISTANS

  Har du inte möjlighet att ses kan du få din bostad värderad på distans via ett videosamtal med en av våra kunniga mäklare. I mötet går ni tillsammans igenom din bostad och dess skick och du får därefter en muntlig värdering och bedömning av bostadens aktuella värde.

  För ett mer exakt marknadsvärde rekommenderar vi alltid att du bokar in en fysisk värdering av din bostad.

   

  FAKTORER SOM PÅVERKAR VÄRDET PÅ DIN BOSTAD

  Det finns flera faktorer som påverkar värdet av en bostad. En värdering baseras dels på bostadens skick och utformning, storlek och läge. Men också på externa marknadsfaktorer som t.ex. ränteläge, konjunktur samt utbud och efterfrågan. Vid mötet ger mäklaren dig en rättvis bild av vad din bostad är värd idag samt rådgivning och tips på eventuella åtgärder som kan öka värdet på din bostad.

   

  FÖLJ VÄRDET PÅ DIN BOSTAD MED MOHVOMETERN

  Med MOHVometern kan du enkelt följa värdeutvecklingen för just din bostad. I samband med en bostadsvärdering kopplar mäklaren på tjänsten som ger dig löpande uppdateringar på hur värdet för din bostad utvecklas samt slutpriser i ditt område. Perfekt för dig som planerar att sälja och vill ha koll! MOHVometern är en kostnadsfri tjänst som du kan avsluta när som helst.

   

  SKRIFTLIG BOSTADSVÄRDERING

  Behöver du en skriftlig värdering av din bostad för att kunna lägga om ett befintligt lån eller förhandla om en ny ränta, hjälper vi dig gärna med en skriftlig värdering mot en mindre kostnad. Tillsammans med en av våra erfarna mäklare i ditt område går vi igenom din bostads skick, läge och andra faktorer som kan påverka värdet av din bostad. För en smidig värdering är det bra om du förbereder och plockar fram alla viktiga papper som rör din bostad så som köpekontrakt, lånehandlingar, driftkostnader etc. Efter vårt besök tillhandahåller du ett skriftligt intyg på din bostads värde som du sedan kan skicka in till din bank.