Det här är vi

MOHV drivs av patos, inte pesetas. Efter flera år i mäklaryrket tyckte vi att det saknades en arbetsplats som satte sina medarbetare först, så vi startade en som gjorde det. Det visade sig att vara ett smart mohv. För om våra mäklare trivs bättre på jobbet, erbjuds schyssta förutsättningar och branschens bästa utvecklingsmöjligheter, så kommer de också att göra ett mycket bättre jobb. Sånt märker kunder.

Aktuella jobb

Våra värden

Massor av företag sammanfattar sin värdegrund med några ord på en vägg i en lobby. Men inte vi. Vi tog en låda, fyllde den med saker som representerar oss och skickade en till varje MOHV-kontor. Du ser den här till höger. Om inte roligare så iallafall mer greppbart (förlåt). Kika gärna igenom om du är nyfiken på att börja hos oss och vill veta vad för företag du blir en del av. Innan du kliver in i lobbyn.

Träffa några av våra kollegor

”Utan MOHVs mäklarsupport hade vi inte växt i den takt som vi gjorde. Efter bara två verksamma år pendlar vi redan mellan andra och tredje plats i kommunen.”

Oscar Hallbygård
Franchisetagare MOHV Täby

”Jag var inte redo för att starta ett eget kontor så MOHVs partner-upplägg passade mig perfekt. Jag fortsätter att mäkla på en hög nivå, har kvar mina fantastiska kollegor och driver eget AB. I efterhand borde jag vågat tidigare.”


Erika Jansson
Partner MOHV Umeå