Sälja bostad

Vi erbjuder inga färdiga lösningar eller säljpaket utan skräddarsyr en mäklartjänst baserat på din bostad, dina önskemål och förväntningar. Vi ansvarar för hela försäljningsprocessen, du är med på den nivå som passar dig. Funderar du på att sälja men vet inte när, kan vi rekommendera vår tjänst On the MOHV. Vi förbereder din bostad och när du känner dig redo är det mesta klart inför försäljningen.

Vägen till en lyckad bostadsförsäljning

Vi på MOHV vill gärna ha långa relationer. Vilket inte är så konstigt som det verkar – du bor ju oftare än du flyttar. Att matcha ditt hem med rätt köpare är en stor och viktig del av köpögonblicket men – för oss – inte hela bostadsaffären. Livet fortsätter ju. Kanske kommande renoveringar eller investeringar? Behov av hantverkare eller få koll på marknaden? Vi är gärna med på din resa och diskuterar ditt boende och dina framtidsplaner. Se oss som din bopartner, inte bara en säljpartner.

6 anledningar till att välja oss

Oavsett om du går på magkänslan eller ett tips från en vän, så kan det vara skönt att veta att 95% av våra kunder rekommenderar oss. Det gör oss otroligt stolta och glada. Här kan du läsa kort om varför vi tycker du ska välja oss. Eller om du föredrar, gå in på reco.se eller hittamäklare.se och läs om vad våra kunder tycker.

Aktuellt spekulantregister

Vi förmedlar intressenter mellan våra kontor vilket innebär att vi alltid har intresserade och köpstarka kunder.

Lokal expertis

Vi kan våra områden och vet vad köparna efterfrågar.

En fem-stjärnig visning

Ditt hem presenteras på ett intresseväckande och kompetent sätt som ger bra beslutsunderlag för spekulanter.

Bästa laget

Våra mäklare erbjuds branschens bästa villkor och utvecklingsmöjligheter.

Entreprenörsanda

Vi föreslår gärna marknadsföring, styling och visningskoncept med extra kul.

Fotografering & styling

Tillsammans med våra samarbetspartners lyfter vi fram din bostad från sin bästa sida.

Värdering & rådgivning

Går du i säljtankar eller är du kanske bara nyfiken på vad din bostad är värd kan du boka en kostnadsfri värdering. Tillsammans går vi igenom bostaden och förutom värdet så berättar vi om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig till en lyckad bostadsförsäljning. Gratis och utan förbindelser. Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.

HÖR AV DIG OCH FÅ EN KOSTNADSFRI VÄRDERING!

Digital värdering

För bästa bedömning av marknadsvärdet rekommenderar vi alltid att vi kommer hem till dig. Men finns inte den möjligheten kan vi värdera din bostad via ett videosamtal. I mötet tar du oss igenom din bostad och får en bedömning av bostadens skick och aktuella värde.

Följ bostadens värde

Med MOHVometern följer du enkelt värdeutvecklingen för din bostad samt slutpriser i närområdet direkt i din mail. Extra bra om du planerar att sälja. MOHVometern är en kostnadsfri tjänst som vi ansluter i samband med din bostadsvärdering och som du avslutar när du vill.

Faktorer som påverkar

Bostadens skick, utformning, storlek samt läge, men också externa marknadsfaktorer som t.ex. ränteläge, konjunktur samt utbud och efterfrågan har en avgörande roll på värdet. Vi kommer gärna med tips och ger dig råd på eventuella åtgärder som du själv kan göra för att öka värdet.