HITTA KÖPARE OCH SÄLJ DIN BOSTAD MED MOHV

Vi erbjuder inga färdiga lösningar eller säljpaket utan skräddarsyr en mäklartjänst baserat på din bostad, dina önskemål och förväntningar. Vi ansvarar för hela försäljningsprocessen, du är med på den nivå som passar dig. Funderar du på att sälja din bostad men vet inte riktigt när kan vår tjänst On the MOHV vara för dig. Du slipper stressa och har det mesta klart inför din försäljning när du känner dig redo. Låt oss hitta rätt köpare för din bostad!

NYCKELN TILL EN LYCKAD BOSTADSAFFÄR

När hade du senast kontakt med en mäklare? Många mäklare fokuserar bara på bostadsaffären. Vi på MOHV vill gärna ha långa relationer. Vilket inte är så konstigt som det verkar – du bor ju oftare än du flyttar. Att matcha ditt hem med rätt köpare är en stor och viktig del av köpögonblicket men, för oss, inte hela bostadsaffären. Livet fortsätter ju. Kanske kommande renoveringar eller investeringar? Behov av hantverkare eller få koll på marknaden? Vi är gärna med på din resa och diskuterar ditt boende och dina framtidsplaner. Se oss som din bopartner, inte bara en säljpartner.

Oavsett om det är magkänslan som bestämmer eller tipset från en vän som avgör kan det vara skönt att veta att 95% av våra kunder rekommenderar oss. Det gör oss otroligt stolta och glada.

6 ANLEDNINGAR TILL ATT VÄLJA OSS

AKTUELLT SPEKULANTREGISTER

Våra kontor förmedlar intressenter mellan varandra vilket innebär att vi alltid har en lista intresserade köpare.

LOKAL EXPERTIS

Vi kan våra områden och vet vad köparna efterfrågar.

DIN BOPARTNER

Utöver köp- och säljögonblicket bollar vi gärna dina idéer och framtidsplaner kring ditt boende.

BÄSTA LAGET

Vi erbjuder våra mäklare branschens bästa villkor och utvecklingsmöjligheter.

ENTREPRENÖRSANDA

Vi är hitte-påiga för att nå bästa säljresultat. Marknadsföring, styling och visningskoncept – inget är heligt.

FOTOGRAFERING & STYLING

Tillsammans med våra samarbetspartners lyfter vi fram din bostad från sin bästa sida.

Eller föredrar du att läsa om vad våra kunder säger om oss kan du gå in på reco.se eller hittamäklare.se

VÄRDERING & RÅDGIVNING

Går du i säljtankar eller är du kanske bara nyfiken på vad din bostad är värd kan du boka en kostnadsfri värdering. Tillsammans går vi igenom bostaden och förutom värdet så berättar vi om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig till en lyckad bostadsförsäljning. Gratis och utan förbindelser. Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.

  HÖR AV DIG OCH FÅ EN KOSTNADSFRI VÄRDERING!

  DIGITAL VÄRDERING

  För bästa bedömning av marknadsvärdet rekommenderar vi alltid att vi kommer hem till dig. Men finns inte den möjligheten kan vi värdera din bostad via ett videosamtal. I mötet tar du oss igenom din bostad och du får en bedömning av bostadens skick och aktuella värde.

  MOHVOMETERN – FÖLJ BOSTADENS VÄRDE

  Med MOHVometern följer du enkelt värdeutvecklingen för din bostad samt slutpriser i området direkt i din mail. Extra bra om du planerar att sälja. MOHVometern är en kostnadsfri tjänst som vi ansluter i samband med en bostadsvärdering. Du avslutar den när du vill.

  FAKTORER SOM PÅVERKAR

  Bostadens skick, utformning och storlek samt läge men också externa marknadsfaktorer som t.ex. ränteläge, konjunktur samt utbud och efterfrågan har en avgörande roll på värdet. Vi kommer gärna med tips och ger dig råd på eventuella åtgärder som du själv kan göra för att öka värdet.