MOHV Jönköping

Solåsvägen 22
553 03 Jönköping
Se karta


Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

MÄKLARE JÖNKÖPING

Letar du mäklare i Jönköping? Då har du hamnat helt rätt. MOHV Jönköping är en mäklare i Jönköping som genom sin höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. MOHV Jönköping är en av Sveriges trendigaste och trevligaste mäklarkontor. Kombinationen av medvetna materialval, en varm atmosfär och vårt lila lejon bjuder in dig till en inspirerande och personlig miljö. Personer som anlitar MOHV kan förvänta sig en mer personlig upplevelse. Anlita en nytänkande, lokal fastighetsmäklare i Jönköping.

KÖP & SÄLJ BOSTAD I JÖNKÖPING

MOHV Jönköping är en mäklare med fokus på att sälja bostäder i Jönköping men vi säljer fina bostäder i hela länet. Våra engagerade och kompetenta mäklare i Jönköping vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär och träffar gärna dig för att prata om din bostadsförsäljning. Om du är intresserad av att köpa en bostad i Jönköping kan du se aktuella bostäder till salu här.

VÅRA MÄKLARE KAN JÖNKÖPING

Det är viktigt att man anlitar en mäklare som har stor lokalkännedom i området, och det kan vi stolt meddela att vi har. Våra mäklare har full koll på allt från vart man hittar de bästa promenadstråken till vilka skolor, förskolor, restauranger och busshållplatser som finns i närheten samt vad som är på gång i Jönköping. Tveka inte att ställa frågor till oss!

BOSTAD I JÖNKÖPING

Jönköping har vuxit den senaste tiden och har blivit otroligt populärt med sitt perfekta läge vid Vätterns södra strand med badmöjligheter mitt i stan.
Jönköping bjuder på stora möjligheter för utbildning med sitt populära universitet, ett stort utbud av restauranger längs med både Munksjön och Vättern. Kultur och sport är också något Jönköping bjuder på. Du har även nära till skog och natur.

NÖJDA KUNDER

Vi på MOHV strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en personlig service i absoluta toppklass. Det viktigaste för oss är att våra kunder är nöjda! Vi sätter kunderna främst och detta har lett till att över 95% av våra kunder rekommenderar MOHV.

Välkommen in till oss på Solåsvägen 22 eller ring oss på 0775-33 30 70.

Till Huvudkontor
Till Mäklarsupport

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRI VÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.