VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Barnarp, JÖNKÖPING

Höstljungstigen 4

Välkommen till Höstljungstigen 4!
Hissen tar dig till våning 3 där bostaden är belägen. Genom entrén möts du av en välkomnande hall med goda förvarings möjligheter tack vare den inbyggda garderoben med skjutdörrar direkt till vänster. Längre in i hallen finner du en väl tilltagen klädkammare som skapar förutsättningar för ordning och reda i hemmet. Här har du ett hem som är mycket välskött och redo för att bara kunna flytta in. Fördelar med bostaden är att den är utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt diskmaskin. Vilket inte bara är bekvämt utan sparar mycket tid i vardagen. Bostaden har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som ger en luftig känsla. Här kan du möblera med såväl matplats som soffgrupp. Från dessa sällskapsytor tar du dig till den inglasade balkongen på 12 kvm som blir som ett extra rum. Här finns det gott om yta för möblemang och alla möjligheter för att skapa en njutfull plats.

Brf Kronheden är en modern förening och har ett bostadshus som är byggt för framtiden, miljön och ekonomin. Lågenergihus med mycket låg energiförbrukning via bergvärme med FTX ventilation tar hand om värmeöverskottet och återanvänder. På taken utnyttjas också solens enorma kraft där solceller närproduceras miljövänlig el till bostadsrättsföreningens gemensamma och hushållens individuella elbehov. En välarbetad ekonomisk plan lade grunden till en god ekonomi redan från start.
Utanför huset finns både lekplats och grillplats. I närområdet finns fina motionsspår, natur och god kommunikation.

MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 68 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3769 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2017
Pris 1 900 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Josefin Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 78
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Caroline Biselius
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

På höstljungstigen 4 erbjuds ett stilrent hem med två rum och kök!

Planritning

Josefin Eriksson

Josefin Eriksson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Höstljungstigen 4

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 68 kvm. föreningen, Övrigt - allmänt om lägenheten
Hiss Ja
Våning 3 av 4

Byggnad

Boarea 68 kvm
Byggnadsår 2017
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation FTX
Övriga byggnader Förråd till barnvagn och rullstol, miljörum, städ och teknikrum

UTRYMMEN UTANFÖR BOSTADSRÄTTEN:
Det finns ett källarförråd (Nyttjas med nyttjanderätt).
Balkong ca 12 kvm (Balkongen nyttjas med bostadsrätt)

Rum

HALL


Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring genom en stor skjutdörrsgarderob direkt till vänster samt en rymlig klädkammare lite längre fram på höger sida. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

BADRUM

Stort stilrent badrum med grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustad medvägghängd wc, vit kommod med handfat, överskåp med spegeldörrar, dusch med välvda vikbara duschdörrar i glas, tvättmaskin och torktumlare med överliggande bänkskiva, tre vita överskåp, spotlights i taket samt golvvärme.

SOVRUM

Väl tilltaget sovrum som ger plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Utrustat med en skjutdörrsgarderob som sträcker sig längst med hela långsidan och ger rikligt med förvaring. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i en grå/grön ton.

KÖK

Tilltaget kök i vinkel. Vita släta luckor samspelar med vitt kakel som stänkskydd och mörkgrå arbetsbänk. Utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, fläkt, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och mikro, stor diskho med engreppsblandare, källsortering under diskbänk samt mjukstängande lådor. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

VARDAGSRUM

Stort luftigt rum ges genom den öppna planlösningen mot köket. Stora fönsterpartier och utgång till balkongen. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

BALKONG


Stor härlig inglasad balkong på hela 12 kvm. Under stora delar av året blir detta ett extra rum att koppla av i. Lättmöblerat och rymmer en matgrupp eller loungedel om så önskas. Öppningsbara fönsterpartier och utrustat med belysning och eluttag.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2019-11-20
Primärenergital 85

Ekonomi

Lägenhetsnummer 124-124-011
Pris 1 900 000 kr utgångspris
Avgift 3769 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. Bostadsrättstillägg, grundutbud av tv-kanaler via Wetternet. Tillkommer individuell kostnad via uppmätnings system för el, värme varmvatten samt kallvatten.
Driftkostnad 7 785 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 1 236 kr
  • Vatten/avlopp: 1 479 kr
  • Försäkring: 1 000 kr
  • Hushållsström: 4 070 kr

Driftkostnaden är cirkauppgifter och baseras på nuvarande ägares förbrukning med en vuxen i hushållet.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 4,3113%
Andel av årsavgift 4,3113%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 925 605 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Enligt bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning för räkenskapsåret 2022

Förening

Föreningsnamn Kronheden 2
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769630-7714
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheten Barnarp 11:54 som består av ett punkthus med 22 lägenheter, adress Höstljungstigen 4.
Jönköpingsbostäder har hand om den ekonomiska förvaltningen.

Bostadshuset är ett lågenergihus byggt för framtiden, miljön och ekonomin med mycket låg energiförbrukning. Bergvärme med FTX- ventilation tar hand om värmeöverskottet och återanvänder. På taken utnyttjas också solens enorma kraft. Med hjälp av solceller närproduceras miljövänlig el till bostadsrättsföreningens gemensamma och hushållens individuella elbehov. I Brf Kronheden har du utöver låg energiförbrukning och lokalt producerad el möjlighet att påverka din boendekostnad ytterligare.

I entréplan finns lägenhetsförråd & barnvagn / rullstolsförråd. Cykelförvaring ute under tak. Gemensam uteplats och lekplats.
Äger föreningen marken Ja
Parkering Föreningen har 8 st carport ( 500 kr/mån ) och 14 p-platser ( 300 kr/ mån ) samt 6 gästparkeringar rakt utanför entrén. Separat kösystem.
Tv och bredband Anslutet till Wetternet där ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Ytterligare kanaler samt internet kan tecknas efter eget önskemål.
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Övrigt

Allmänt om bostaden Gällande boarea: uppgift angående bostadens area är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Dokument

Området

Barnarp ligger cirka en mil söder om Jönköpings city. Närhet till en omväxlande natur med fina skogsvägar, motionsspår och Barnarpsleden på hela 45 km. Runt Barnarpsjön är det ca 4,5 km.

Närområde

Pizzeria, kiosk, cafe. Närmsta matbutik är Willys på Råslätt ( ca 4 km) eller bensinmack på Torsvik, även den ca 4 km.

Kommunikation

Stadsbuss nr 24 avgår från Barnarp och tar dig till centrala Jönköping och Torsvik/Hyltena.
På Råslätt är det smidigt att byta till flera andra linjer (t.ex stamlinje 1 & 3.) Åker man istället till Torsvik så finns det ytterligare linjer att byta till därifrån.

Övrigt

Här finns skola, förskola samt ett rikt idrottsutbud och föreningsliv.

Räkna på ditt nya boende