MOHV Ekerö

Bryggavägen 142
178 51 Ekerö
Se karta

Växel: 0775-33 30 70
Epost: ekero@MOHV.se


Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

MÄKLARE EKERÖ

Letar du mäklare på Ekerö? Då har du hamnat helt rätt. MOHV Ekerö är en mäklare som genom sin höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Personer som anlitar MOHV kan förvänta sig en mer personlig upplevelse. Anlita en nytänkande, lokal fastighetsmäklare på Ekerö.

KÖP & SÄLJ BOSTAD PÅ EKERÖ

MOHV Ekerö är en mäklare med fokus på att sälja bostäder på Ekerö och i närliggande områden. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär och träffar gärna dig för att prata om din bostadsförsäljning. 

VÅRA MÄKLARE KAN EKERÖ

Det är viktigt att man anlitar en mäklare som har stor lokalkännedom i området. Våra mäklare har full koll på allt från vart man hittar de bästa promenadstråken till vilka skolor, förskolor, restauranger och busshållplatser som finns i närheten samt vad som är på gång på Ekerö. Tveka inte att ställa frågor till oss!

NÖJDA KUNDER

Vi på MOHV strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en personlig service i absoluta toppklass. Det viktigaste för oss är att våra kunder är nöjda! Vi sätter kunderna främst och detta har lett till att över 95% av våra kunder rekommenderar MOHV.

Välkommen in till oss på Bryggavägen 142 eller ring oss på 0775-33 30 70.

Till Huvudkontor
Till Mäklarsupport