Sälja eller köpa bostad?

Vill du sälja eller köpa en bostad? Mysiga ettor, fritidshus, familjevillor, tomter och storslagna våningar. Kanske är en av alla våra bostäder ditt nästa hem?

SÄLJ ELLER KÖP EN BOSTAD GENOM EN NYTÄNKANDE MÄKLARE

MOHV är en nytänkande mäklare med kontor över hela Sverige, från Luleå i norr till Malmö i söder. Oavsett om du drömmer om att köpa en ny lägenhet, villa, radhus, fritidshus eller nyproduktion så hjälper vi dig att hitta hem på nytt. Sök bland bostäder till salu och kontakta våra mäklare för att boka en visning.

Om du planerar att sälja din bostad så hjälper vi dig med allt från värdering av bostad till rådgivning inför försäljning. Våra engagerade och kompetenta fastighetsmäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär och hjälper dig att hitta rätt köpare. Boka in ett möte med din lokala mäklare redan idag. WE LIKE TO MOHV YOU!

SÄLJA NU ELLER... NU?

Smygstarta din försäljning med ”On the MOHV”. Perfekt för dig som inte har riktig bestämt dig om, och när du vill sälja.

ON THE MOHV

  NYFIKEN PÅ VAD
  DIN BOSTAD ÄR VÄRD?

  Vi värderar ditt hem kostnadsfritt. Noll förpliktelser.

  ETT URVAL AV VÅRA HEM

  Kika på ditt framtida hem.

  UPPTÄCK NYA
  BOSTÄDER FÖRE VISNING

  Kontakta ditt MOHV-kontor för att få personliga mail med bostäder som matchar din önskemål och val.

  Se hur vi förnyar och förändrar
  bostad- och mäklarbranschen.

  Se hur här

  JOBBA MED OSS

  Vill du jobba på landets bästa mäklarföretag? Eller om du inte tycker att vi är landets bästa – kom och gör oss till den bästa.

  TA STEGET HÄR!