HEM MED HÖG
VOHV-FAKTOR!

En märkning för ett hundvänligt hem

Är du hundägare och söker ny bostad? Med vår VOHV-märkning kan du enklare navigera bland bostäder som lämpar sig extra för dig och din fyrbenta vän. 

Oavsett om du söker efter en lägenhet eller villa så är det viktigt för dig att hitta ett hundvänligt hem och område som passar dig och din hunds livsstil. Ser du vår VOHV-märkning i en bostadsannons har ansvarig mäklare aktivt bedömt att bostaden och/eller att dess närområde lämpar sig extra bra för dig som hundägare. Allt för att göra det lite enklare för dig att hitta ett nytt och hundvänligt hem.

Se bostäder som är till salu just nu

Nedan kriterier kan ansvarig mäklare haft med i sin bedömning av bostadens hundvänlighet:

  • Bostadens utformning och planlösning
  • Miljön i och runt omkring bostaden
  • Närhet till grönområden och bra promenadstråk
  • Närhet till rastgårdar och hunddagis

VOHV by MOHV

Bedömningen av bostadens hundvänlighet görs av enskild mäklare utifrån ovannämnda kriterier samt eventuella rekommendationer från aktuell säljare. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bedömningen. Samtliga kriterier behöver nödvändigtvis inte uppfyllas för en märkning. Märkningens vara eller icke vara är ingen garanti för att en bostad matchar eller inte matchar alla hundars och dess hundägares behov. Märkningen syftar till att göra det enklare för hundägare att hitta ett hundvänligt hem med alla dess bekvämligheter men den slutgiltiga bedömningen åligger köparen att undersöka.

----
VOHV BY MOHV är ett av många spännande innovationsprojekt vi driver inom MOHV LABS. En avdelning vars primära syfte är att utmana, förnya och förbättra mäklarbranschen.

HUR HUNDVÄNLIGT ÄR DITT HEM?
FÅ EN FRI VÄRDERING!

Fyll i formuläret nedan så återkommer en av våra kunniga mäklare till dig för en fri värdering av din befintliga bostad. 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.