Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Råledsvägen 8

Torekov

1 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta

Råledsvägen 8

Byggnad

Fastighetsbet. Perstorp 3:204

Allmänt om fastigheten

Kommentar Husförslag på bild (Optimal 138 - 1,5 plans villa med boyta 138,7 kvm): Med entrén placerad på husets gavel passar LB Optimal 138 fint också på smalare tomter. Två separata fönsterdörrar i vardagsrummet gör det dessutom möjligt att anpassa läget för uteplatsen efter tomtens form och förutsättningar – var är kvällssolen? Huset har en modern fönstersättning och får ljus och rymd genom en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Läs mer på lbhus.se
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 955 000 kr varav mark 955 000 kr
Tomt
Areal: 719 kvm
Tomtbeskrivning 3 byggklara tomter i vackra Torekov, med ett högt läge och utsikt mot Hallands Väderö i väst. Här kan du bygga ett välanpassat hus, antingen 1-plans eller 1,5 plans (med eller utan inredd övervåning). Tomterna är väl avstyckade för såväl generöst solläge som utsikt mot solnedgång och hav. Avsikten är att behålla del av naturtomten för attraktiva och lättskötta tomter. Varje tomt är unik i sig med olika förutsättningar vilket gör dem attraktiva för den som söker något unikt på ett lugnt och naturskönt läge.
Summa pantbrev 950 000 kr
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp. Anslutningskostnad för El: 36 250 kr. Anslutningskostnad för fiber: Fiber finns i gatan, dock tillkommer kostnad för anslutning enligt för tiden gällande taxa och erläggs vid anslutning till berörd part.
Energideklaration Behövs ej
Tillträde enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Båstad Perstorp GA:2 ändamål: Vägar

Bygg ditt valfria LB-hus med kustnära läge och utsikt över Hallands Väderö!

Kustnära och byggklara tomter om ca 700 kvm med närhet till Golfklubb och några minuter till hav, restauranger samt folkliv kring hamnplanen i Torekov!
Anslutningsavgift för kommunalt vatten och kommunalt avlopp INGÅR och pantbrev på 950 000 kr ligger redan i fastigheten!
Bygg nyckelfärdigt LB Optimal 138 på totalentreprenad för 2 479 300 kr. I priset ingår standard markarbete, gjuten betongplatta med vattenburen golvvärme, försäkringar och övrigt som krävs för ett komplett inflyttningsklart hus.
Bara att flytta in; bekvämt och tryggt med fasta priser och garanterat inflyttningsdatum. Fler hus-alternativ finns att tillgå. För detaljerad och personlig kalkyl, kontakta Paul Bondesson på LB-hus, 0708-118113, paul.bondesson@lbhus.se.

Området

Längst ut på Bjärehalvöns spets ligger den lilla mysiga byn Torekov med ca 1100 invånare. Ett pittoreskt fiskeläge med charmiga gator, kaptensgårdar, fiskestugor och kullerstensgator som successivt har förvandlats till en modern turistort med hotell och restauranger. En ort som i alla tider präglats av havet, med olika sorters havsbad och småbåtshamn med ett aktivt segel- och båtliv. Och många väljer just att bo i Torekov på grund av det attraktiva läget vid havet som dessutom ger ett fritidsboende på köpet. Här finns också bra serviceutbud med bland annat skola, affärer, bibliotek och idrottsplats och du kan även enkelt pendla med buss eller bil till arbete i Båstad, Ängelholm eller andra närliggande orter. Tågförbindelser nås i Båstad och flygförbindelser i Ängelholm. Torekov är en slags knutpunkt för vandringsleden Skåneleden både åt nordost och mot söder. Stora delen av den omgivande strandmarken, malarna, är avsatt som naturreservat och omtyckt strövområde i alla väder. Utanför samhället ligger Hallands Väderö med underbar natur och goda båtförbindelser. Torekov har en 18-håls golfbana som är rikskänd för att vara spelbar året om. Här finns också tennis- och minigolfbanor och en av Skånes mycket största campingplatser (First Camp), en av Sveriges vackrast belägna.

Övrigt

Förskola: Fiskebyns förskola, Lyckeborgs förskola. Skola: Sandlyckeskolan , Västra Karups skola.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter