Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bergfotsvägen 22 c

Halmstad

4 400 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta

Bergfotsvägen 22 c

Byggnad

Fastighetsbet. Onsjö 5:34

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1054 kvm
Typ: Hörntomt
Tomtbeskrivning Byggrätt: Huvudbyggnad på 230 kvm med en nockhöjd på 6,5 m. Tomten är förberedd för byggnation med följande åtgärder: - Avverkat skog. - Fyllt upp tomten med massor - Förberett med vatten, avlopp, och el till tomtgräns. - Grävt stenkista. - Byggt väg till tomten (asfaltering sker i ett senare skede där kostnaden på ca 150 000 kr- 200 000 kr delas med grannen).
Energideklaration Behövs ej
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Halmstad Onsjö GA:1(vägförening).
Förmån: Officialservitut Avlopp Och Vattenledning, 1380K-2017/56.3
Förmån: Officialservitut Väg, 1380K-2017/56.1

Mellan golf och hav!

Unikt läge! Byggklar hörntomt med panoramautsikt över havet. Här är grundarbetet gjort och man kan bara fokusera på att bygga sitt drömhus. Med generös byggrätt, promenadavstånd till stranden och golfbanan som närmaste granne har såväl fritidshuset som åretrunthuset här den perfekta platsen. Bilderna visar ett arkitektritat husförslag på ca 200 kvm.

Området

Ringenäs är ett vackert kustområde mellan Tylösand och Vilshärad. Här finns långsträckta sandstränder som lockar både badturister och åretruntboende. Området är lugnt och fridfullt vilket passar bra för både barnfamiljer och äldre. och stranden i Ringenäs med sitt långgrunda vatten är mycket populär bland barnfamiljer. Dessutom ligger parkering, kiosk, toaletter och dusch nära stranden. Naturen i Ringenäs är vacker och här passar det bra att njuta av havet eller av promenader i ett öppet naturskönt landskap. Ringenäs golfklubb med sina 27 hål är en av Sveriges högst rankade banor är ett känt tillhåll för den inbitne golfaren. Vid golfbanan finns även hotell och restaurang för den som vill spendera mycket tid på sin golfswing. Vi har även golfträningsanläggningen WV Golf Arena med gymanläggning. Som permanentboende i Ringenäs erbjuds ett stort urval av förskolor och grundskolor i närområdet. Inte långt bort finns Gullbrandstorps högstadieskola och mot centrum finns en nybyggd högstadieskola i Söndrum. Vi har ett bekvämt avstånd till Flygstadens köpcentrum som kan erbjuda allt som önskas vad gäller shopping.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering