Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Blockvägen 3

Böle Umeå

3 750 000 kr

Se alla bilder


Visning

Anmäl dig till visning, välkommen!

Torsdag 2/4 18.15-19.00

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum
Boarea + Biarea 106 kvm + 65 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla med källare
Byggnadsår 1959
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 13 februari 2020
Energiklass: C
Primärenergital: 80 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Stomme: Betong
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Fastighetsbet. Styrspaken 2

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 39 688 kr/år
varav
Uppvärmning: 18 109 kr
El: 14 679 kr (12572 kWh)
VA: 3 700 kr
Renhållning: 3 200 kr
Beräknat antal pers: 5
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar I Uppvärmning och hushållsel ingår den fasta avgiften för fjärrvärme och kostnad för 16 A säkringsavgift. Fjärrvärmeförbrukning senaste 12 månaderna 20 471 kwh. Till driftkostnaden tillkommer även försäkring.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 181 000 kr varav mark 997 000 kr
Summa pantbrev 1 692 000 kr
Tomt
Areal: 495 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Barnvänligt med närhet till älv och natur!

Välkommen till ett hus med en öppen och social planlösning där nya rum har skapats och andra plockats bort. Ett rymligt och renoverat kök är delvis integrerad till matrum och sällskapsrum. Stora fönsterpartier ger ett fint ljusinsläpp. Ett inglasat uterum har integrerats i boendeytorna vilket gör att huset känns betydligt större än den taxerade ytan. Källarplan erbjuder dessutom på ytterligare överraskande ytor. Stor tomt med rymlig altan med sol från morgon till kväll. Ett spabad sätter extra guldkant till utemiljön. Genomgående nya fönster, delvis tilläggsisolerat samt nyligen bytt garagetak. Här bor ni barnvänligt nära älv och natur. I området finns flera förskolor/skolor, matbutik och närhet till busshållplats. Med cykel tar det några minuter in till centrumkärnan och dess kompletta utbud av butiker, restauranger och nöjesutbud.
HALL
Välkomnande hall med klinker på golv, garderob samt avhägningsplats. Golvvärme ger god komfort. De stora fönsterpartierna ut mot den solfyllda tomten, rakt fram, ger fint ljusinsläpp in mot hallen. Ljusa ytskikt, vilket är nästintill genomgående i hela bostaden och förstärker den ljusa känslan ytterligare. Entréplan har en mycket tilltalande planlösning där kök, matrum, vardagsrum och den möblerbara hallen integrerar i en öppen och social planlösning.

KÖK
Till vänster om hall, två trappsteg upp, nås det renoverade och rymliga köket. Köket har en vit skåpinredning med gott om förvaringsmöjligheter. Arbetsbestyren sköts på arbetsbänk i grå laminat. Ovan arbetsytorna ligger stora gråmelerade kakelplattor. Vid fönster placeras matplats. Den maskinella utrustningen består av kyl, mindre frys, inbyggd ugn och induktionshäll samt diskmaskin. Frysbox står i källarplan. På golvet ligger ett ljusgrått laminat.

MATRUM
Från köket är det öppet in mot det rymliga och påfallande ljusa matrummet som även har utrymme för exempelvis biblioteksdel. Från detta rum har ni vilsam utsikt över den solfyllda tomten och uteplatsen.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning från matrum nås vardagsrumsdel med utrymme för större soffgrupp och TV-möbel. Detta rum har en mörkare kulör på väggarna, vilket ger en varm och ombonad känsla. På golvet ligger originalparkett (behov av slipning) som enhetligt även ligger i matrum.

SOVRUM 1
Ett inglasat uterum har byggts om och gett plats för ett sovrum i entréplan. Rummet nås längst ner i hall till höger. På golvet ligger en ljusgrå heltäckningsmatta.

BADRUM
Renoverat badrum i grått och vitt, klinker och kakel nås från kök. Golvvärme värmer skönt under frusna fötter. Dusch, wc, tvättställ och spegel är badrummets inredning.

SOVRUM 2
Övre plan fördelar två sovrum samt mindre wc i originalskick. Sovrum 2 är rymligt med plats för dubbelsäng. Rummet har utgång till vädringsbalkong. På golvet ligger en äldre parkett (i behov av slipning).

SOVRUM 3
Sovrum 3 är också rymligt och går att dela av till två mindre sovrum ide fall man vill ha fler sovrum på samma plan. Laminatgolv i vitt och ljusa väggar ramar in rummet.

WC
Inredd med toalett och tvättställ, äldre utförande.

KÄLLARPLAN
Källarplan bjuder på överraskande ytor där möblerbar hall fördelar ytorna; allrum/sovrum, tvättstuga, rum med bastu, rymligt förråd samt matkällare.

ALLRUM/SOVRUM
Rymligt allrum som idag nyttjas som tonårsrum. Laminat på golv och målade väggar i vitt och grått ramar in rummet.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga inredd med tvättmaskin, torktumlare och garderobsinredning.

FÖRRÅD
Under garagedelen på huset, disponeras ett mycket rymligt förråd. Utöver detta förråd finns även en matkällare.

RUM MED MÖJLIGHET TILL YTTERLIGARE BADRUM
Här har ni möjligheten att själva renovera och inreda ytterligare ett badrum till bostaden. Rummet är betongrent, vatten och avlopp finns samt en inredd bastu. Bara att ta fram blåstället och påbörja arbetet! Vilka möjligheter!

ÖVRIGT
2019/18 Altan baksida
2019 Nytt garagetak, ny ytterdörr
2018 Badrum entréplan
2015 Nytt kök, byte av fönster baksida av huset
2014 Byte av fönster framsida av huset
2013 Tilläggsisolering baksida av huset samt ny brädfodring. Målning av fasad hela huset.

Området

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter