Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Astronomgatan 14

Tavleliden Umeå

5 395 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Visning

Bokad visning, anmäl dig via hemsidan!

Onsdag 21/4 14.50-16.30

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 4 sovrum
Boarea 147 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2008
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Fastighetsbet. Tukanen 3

Övriga byggnader

Kallförråd och lekstuga

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 33 100 kr/år
varav
El: 23 100 kr
VA: 5 500 kr
Renhållning: 1 500 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal pers: 5
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar 20 A säkring (3 388 kr/år, fast avgift, inkluderat i kostnaden ovan) 19 662 kwh/år senaste 12 månaders perioden
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 3 236 000 kr varav mark 789 000 kr
Summa pantbrev 3 034 208 kr
Tomt
Areal: 947 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Modern enplansvilla, fint läge Tavleliden!

Välkommen till denna välplanerade och rymliga enplansvilla i trivsamt utförande. Villan präglas av en generös takhöjd och fint ljusinsläpp med fina sällskapsytor centralt placerade i huset. En kamin ger extra mysfaktor. Till höger om de sociala ytorna nås allrum, tre av husets fyra sovrum samt badrum. Sovrum fyra disponeras till vänster och intill detta rum finns husets andra badrum placerat. Praktiskt finns en groventré med tvättstuga som nås från husets carport. Altan på baksidan av huset vetter lugnt och insynsskyddat mot skogsparti. Tavleliden ligger invid Nydalaområdet med dess fina natur- och rekreationsutbud, I närområdet finns förskola/skola och matbutik.
HALL
Välkomnande hall inredd med skjutgarderober samt klädkammare. På golvet ligger en grå klinker innan ett golv i valnöt tar vid. Hallen leder er rakt fram till det rymliga och trivsamma vardagsrummet. De stora fönsterpartierna i vardagsrummet ger ljus in till hallen.

VARDAGSRUM
Rummet karaktäriseras av den härliga takhöjden och ljuset från de stora fönsterpartierna ut mot den skyddade tomten. Centralt placerad finns en kamin i ständigt blickfång, vilket ger extra mysfaktor till rummet. De generösa ytorna ger utrymme för variation i möbleringen. PÅ golvet ligger samma valnötsgolv som i hall, vilket är genomgående i hela bostaden och ger ett fint rumssamband. Golvvärme ger god komfort (hela huset). Väggarna är delvis målade och har delvis tapet. Den härliga och solfyllda tomten nås från denna del av huset. Här finns altan och gräsmatta med utrymme för lek och spring när årstiden tillåter.

KÖK
Det rymliga köket nås från både vardagsrum och hall i en delvis öppen planlösning. Flertalet skåp ger gott om förvaringsmöjligheter. Skåpinredningen är vit och modern i sitt utförande. De generösa arbetsytorna (svart laminat) ger gott om utrymme för matlagning. Ovan arbetsytorna ligger ett kakel. Invid fönster ut mot framsidan av huset finns utrymme för större matplats. Hel kyl och frys, inbyggd ugn, spishäll samt diskmaskin är kökets maskinella utrustning.

SOVRUM 1
Sovrum 1 ligger avskilt från husets övriga 3 sovrum och är rymligt med plats för dubbelsäng. Invid sovrummet nås praktiskt ett av husets två badrum.

BADRUM 1
Badrummet är kaklat och klinkrat i grått och vitt. Badrummet är inrett med bubbelbadkar, wc, tvättställ med tillhörande kommod och spegel samt ett högskåp.

ALLRUM
Husets allrum nås från vardagsrummet och fördelar praktiskt husets övriga 3 sovrum samt badrum 2. Allrummet har plats för både TV-hörna och pysselhörna.

SOVRUM 2 och 3
Sovrum 2 och 3 ligger intill varandra och är lika stora. Rummen har en bra storlek med plats för bl a säng, skrivbord och bokhylla.

SOVRUM 4
Även detta rum har en bra storlek. Rummet passar utmärkt som barnrum, gästrum alternativt kontor.

BADRUM 2
Smakfullt badrum med kakel och klinker. Här ryms 2 takduschar bakom glasduschvägg. Tvättställ med tillhörande kommod och spegel samt wc är badrummets övriga inredning.

TVÄTTSTUGA och GROVENTE
Från hallen eller via carporten nås bostadens tvättstuga med groventré praktiskt och bekvämt. Tvättstugan är inredd med tvättmaskin, torktumlare, tvättho, arbetsbänk och förvaringsskåp. På golvet ligger klinker och väggarna är målade i vitt.

ÖVRIGT
Carport med kallförråd
Lekstuga
Fiber finns indraget.

Området

Tavleliden är ett naturnära bostadsområde som nu växt och växer fram i utkanten av Umeå. Området började bebyggas 2008 och ligger cirka 7 kilometer från Umeå centrum, sydöst om Nydalasjön. Här kan du bo nära Nydalasjön men samtidigt på bekvämt pendlingsavstånd från centrum. Området är barnvänligt med förskola och skola årskurs 1-9 inom 2-3 kilometer på Tomtebo. Nydalasjön erbjuder, motions och rekreationsområden, badmöjligheter samt lek- och äventyrspark.

Närservice

På Tomtebo finns pizzeria, restaurang samt en närbutik som ligger på Älvans väg 154 med livsmedel och kioskvaror. På Ålidhem når ni Ålidhems centrum med större matbutiker, restauranger samt café.

Kommunikation

Bussförbindelser in till Umeås olika stadsdelar och centrum körs av Ultra/Länstrafiken. Tidtabeller och mer information finns på www.tabussen.nu.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter