Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Fasternavägen 400

Gottröra Rimbo

3 850 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea 125 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Frånluftsvärme (luft/vatten) Vattenburen golvvärme i plattan
Ventilation Mekanisk
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Huset är endast grundmålat och behöver målas inom några år.
Taket över altanen samt staket mm byggdes 2020.
Fastighetsbet. Gottröra-Håsta 2:12

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 29 798 kr/år
varav
El: 22 500 kr (11000 kWh)
Sotning: 500 kr
Renhållning: 2 050 kr
Väg, samf.: 3 500 kr
Försäkring: 1 248 kr
Beräknat antal pers: 3
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2 638 000 kr varav mark 461 000 kr
Summa pantbrev 2 412 000 kr
Tomt
Areal: 1950 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Stor gräsmatta och grusade gångar samt staket mot grannen
Vatten/avlopp Egen brunn (vattenprov 2019) samt minireningsverk (avlopp)
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Gottröra-Håsta GA:2, Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Gottröra-Håsta GA:3
Förmån: Officialservitut Avlopp, 0188-2017/265.3
Förmån: Officialservitut Väg, 0188-2017/265.1

Smart planerat hus på hörntomt i barnvänligt område

Denna fina villa stod klar 2018 och är alltså i mycket fint skick! 125 kvm som fördelats ytterst smart för att få in alla användningsområden samtidigt som det är luftigt. Både separat tvättstuga, tre sovrum och fina sociala ytor! Köket bjuder in till umgänge och matlagning då det är fullt utrustat och lite till; ölkyl, rejäla materialval och fönster så att ni kan stå och diska eller laga mat och titta ut på naturen. Intill köket finns ett matrum och vardagsrum i öppen planlösning som är tillräckligt stort för att dela av till ytterligare ett sovrum. Vem vet, kanske blir ni fler eller kanske har omständigheterna i världen gjort att ett arbetsrum är nödvändigt?
Till sovrummen då...Master bedroom är av god storlek och har en separat klädkammare, precis så där som man vill ha det. De två andra rummen passar bra som barnrum/gästrum med plats för enkelsängar. Huset har två badrum, både från hallen och mitt i huset. Båda helkaklade i diskreta färger och inredda med snygga badrumsmöbler.
Från vardagsrummet har huset en utgång via dubbeldörrar till altanen i sydvästläge. Sol från fm till sista kvällssolen alltså. Tomten ligger i ett ytterst privat läge som sista huset på vänstra sidan och med obebyggd skog runt om. Njut av lugnet och att djurlivet!

Att bo här, är att slippa renovering och bara njuta av livet! Jo jo att bo i hus gör ju alltid att det finns något att göra, men här kan ni koncentrera er på att göra det till er eget. Tomten är tex en omålad palett; stora gräsytor, fina grusgångar men i övrigt finns plats både för gästhus eller garage om det är något som önskas.
Detta är ett barnvänligt område, men de som bor här är i blandad ålder. Dock är det ju lugnt så som förälder behöver man inte oroa sig för trafik eller annat farligt. Förskola finns ca 4 km från huset och annars är det Rimbo som är närmast, bara 1 mil bort och ca 12 min i bil.

Välkomna på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid stort intresse!
Trestavig ekparkett i hela huset förutom i badrummen och tvättstugan.

HALL

Välkomnanade hall med vitmålade väggar, två dubbelgarderober samt plats för hallmöbler. Ytterdörr med glasfönster. Vitmålade väggar och trestavig ekparkett. Ingång till badrummet.

BADRUM (lilla)

Helkaklat badrum med grått klinkers, vitt kakel samt wc, dusch, handfat med kommod i vitt samt spegelskåp.

KÖK

Påkostat kök (vedum) med grå snickerier, bänkskiva i ek samt grått kakel som stänkskydd. Integrerad kyl, frys och diskmaskin, ölkyl, spishäll (induktion) samt inbyggnadsugn och spisfläkt. Fönster mot söder och öster. Väggar i vitt.

VARDAGSRUM

Stort rum med separat matsalsdel samt soffdel. Här finns braskamin samt utgång till altanen genom dubbeldörrar. Vitmålade väggar samt fondvägg i mörkgrått.

SOVRUM 1

Master bedroom med plats för dubbelsäng och mer. Egen klädkammare med fönster samt fönster från sovrummet både mot baksidan och mindre fönster mot norr/gaveln. Vitmålade väggar och fondvägg i en mörkt blågrön nyans.

SOVRUM 2

Andra sovrummet är det näststörsta och är idag ett barnrum med fönster åt två håll, norr och öster. God plats för säng även dubbelsäng om så önskas. Vitmålade väggar.

SOVRUM 3

Husets minsta sovrum är idag gästrum och här får en enkelsäng plats. Vitmålade väggar och fönster mot öster och framsidan.

BADRUM (stora)

Helkaklat badrum med grått klinkers på golvet samt vitt kakel på väggarna. Dusch, handfat med kommod i vitt samt spegelskåp, wc och handdukstork.

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ

Vitmålade väggar och grått klinkers på golvet. Tvättmaskin, torktumlare samt värmepanna och bänkskiva med ho. Bra med förvaring samt anordning för torkning av tvätt samt förvaring av denna.

Området

Naturskönt område med skog, ängsmark och små insjöar. Bra området för pendling då det är 12 min till Rimbo, 35 min till Uppsala, 30 min till Norrtälje samt 34 min till Arlanda. Till Stockholm är det ca 50 min.

Närservice

Här finns bensinmack med liten livs, kyrka samt förskola. Johannesbergs slott har hotell, konferens och restaurang samt golfbana. https://www.johannesbergsslott.se/

Kommunikation

Buss 677 mellan Uppsala och Norrtälje trafikerar väg 77 så kommunikationerna är bra. Ca 12 min med bil till Rimbo med utbud av både matbutiker, kaféer, restauranger och en liten stadskärna.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter