Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Drottning Kristinas väg 135

Bolkadalen Norrtälje

3 600 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning - Välkommen!

Söndag 20/10 12.15-13.00

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea 107 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Kedjehus
Byggnadsår 2006
Uppvärmning Vattenburet system, luftv/vatten panna + frånluftsvärmepumpar * 2
Ventilation Mekanisk frånluft med återvinning
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Fastighetsbet. Skridskon 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 36 575 kr/år
varav
El: 19 400 kr (13156 kWh)
VA: 5 500 kr
Renhållning: 1 560 kr
Väg, samf.: 4 440 kr
Försäkring: 5 675 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8049 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 249 000 kr varav mark 657 000 kr
Summa pantbrev 2 970 750 kr
Tomt
Areal: 310 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Skridskon GA:1, Samfällighet: Norrtälje Skridskon S:1

Gavelhus med minimal trädgårdsskötsel

Läget - ett av de bästa i området med en insynsskyddad uteplats med stora solchanser. Längst ner i området gör också att trafiken ej stör dig eller barnens lek.
"Ett av de finaste kedjehusen jag varit in i!" Så kan jag beskriva första kontakten med denna bostad i två plan och med en inglasad uteplats många skulle önska sig. Husets planlösning ger dig en privat del med tre generösa sovrum och ett rejält badrum på ovanplan. På entreplan finner du ett ljust och fräscht kök i vitt med ny maskinell utrustning och en självklar plats för matbordet intill fönstret. Via entren ser du rakt igenom bostaden där de stora sällskapsytorna i vardagsrummet finns och som sedan övergår till uterummet med öppningsbara glaspartier. Ett stort och helkaklat badrum finns även här med både dusch och tvättpelare. Ägarna har verkligen förvaltat detta hus på ett fint vis och slipat och vaxat samtliga golv, bytt den maskinella vitvarorna i både kök och badrum. Nyinstallerade luftvärmepumpar ger mycket god komfort under sommarhalvåret och är ytterligare ett jätteplus för just detta hus.

För dig som älskar känslan av att bo i hus men inte är lika förälskad i det där med gräs är denna tomt optimal. Framsidan är stilren med snygga stenpartier och köksträdgård i pallkragar. Utanför uterummen har det byggts ett altandäck för grillsäsongen och detta omgärdas av ett plank för en privatare sfär, mao ett skönt och avkopplat liv där du kan spendera tiden med familjen eller vännerna istället för att rensa i rabatten.

Huset är besiktigat inför försäljningen och dokument finns att få på visning. Varmt välkomna!
Ljust och trivsamt bostad med genomgående vackra trägolv, ljusa kulörer på väggar och nya vitvaror. Fina detaljer som tex marmorbänkskivor i samtliga fönster och vitlaserade trätak. Installerade luftvärmepumpar blir en extra lyx för att behålla en sval och skön bostad om sommaren. Bostaden är i toppskick och bara att flytta in i.

Kök med nya vitvaror

Stilrent kök i vitt med massiv bänkskiva i trä, rostfri diskho med två hoar och avrinningsyta, spottar i taket och snyggt tegel i vitt. Stora fönsterpartier gör att du har koll på de som gärna kommer på besök. Lagar mat gör du med lätthet på de nyinköpta vitvarorna från 2018. Det finns induktionshäll, en ugn med ångfunktion, en utdragbar fläkt, diskmaskin och separat kyl och frys.

Vardagsrum

Ett sällskapsrum med både plats för soffgrupp och matsalsmöbel. Det stora plusset är fönstren och utgången till den inglasade uteplatsen som blir som ett extra vardagsrum. Installerad luftvärmepump.

Hall

Öppen entre med plats för avhängning av kläder. Golvvärme under klinkerplattorna. Luftig trapp upp till övervåningen

Badrum

Fräscht badrum med dusch. Helkaklat i ljusa färger med lite detaljer i mosaik bakom toaletten. Golvvärme under klinker. Ny tvättmaskin och torktumlare från Bosch inköpta 2017/18. Handfat och spegelskåp, handduktstork, wc och dusch med fast skiljevägg samt påkostad vikvägg av glas.

Hall övre plan

En trevlig yta för en arbetsplats eller läshörna med fint ljusinsläpp från fönstret. Access till samtliga tre sovrum. Installerad luftvärmepump.

Sovrum 1

Det största sovrummet är placerat över köket. Här har du en hel platsbyggd garderobsvägg samtidigt som en stor dubbelsäng ryms gott och väl. Ljusa väggar och enhetligt golv med övrig bostad.

Sovrum 2

Sovrum med fantastiskt ljusinsläpp från de karatäristiska fönstren i hörnet. Plats för dubbelsäng och garderobsförvaring.

Sovrum 3

Vägg i vägg med sovrum 2 finns ytterligare ett generöst sovrum. Plats för garderober och större säng.

Badrum uppe

Stort helkaklat badrum med hörnbadkar och wc. Handfat med kommod, spegelskåp och högskåp. Golvvärme under klinker.

Området

I utkanten av Kvisthamra finner du Bolkadalen som omges av naturen och närheten till Skidbacken. Bolkadalen är ett barnvänligt område med närhet till öppna förskolan i Familjens hus där även BVC huserar. Det finns förskolor och skola med promenadavstånd. Gator där barnen kan lära sig cykla, närhet till badhuset, Norrtäljes stolthet, och till Norrtäljeviken med fina grönområden. Bussen ner till stan finns även den inom några minuters gångavstånd.

Närservice

Promenadavstånd till matvarubutiker och handelsområdet runt Flygfyren.

Kommunikation

En gångbro över bilvägen leder till Campusområdet där pendlarbussar hämtar och lämnar.

Parkering

Parkerar gör du i carporten på tomten, uppfarten eller om du har flera gäster på besök kan man ställa sig vid föreningens parkering vid vändplanen.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering