Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gammelgårdsvägen 16

Norrby

4 495 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 2 rum varav 1 sovrum
Boarea + Biarea 60 kvm + 10 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla med källare
Byggnadsår 1932 Tillbyggt 1969
Uppvärmning Luft/luftvärmepump / Vedspis
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 18 maj 2021
Energiklass: G
Primärenergital: 236 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundmur: källare
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Övrigt Garage byggt 2015
Kyl/frys 2018
Spis 2017
Huset är tilläggs isolerat 2013
Ny fasadpanel 2015
Delar av huset har dränerats 2016
Vedspis sotad för ca 2 år sedan och godkänd
Vattenberedare 150 L 2021
Fastighetsbet. Opp-Norrby 2:384

Övriga byggnader

Stort dubbelgarage om 70 kvm byggt 2012
Samtliga lösören/ aggregat/maskiner och fläktsystem kommer att tas med.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 31 700 kr/år
varav
El: 22 200 kr
Renhållning: 4 400 kr
Väg, samf.: 800 kr
Försäkring: 4 300 kr
Beräknat antal pers: 1
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar Driftkostnader kan variera beroende på antal personer i hushållet och tecknade avtal. I ovan elkostnader ingår även el för garaget där det idag bedrivs en verksamhet. I samfälligheten ingår snöröjning och sommarvatten. Renhållning: SRV 1600kr/år TÖMNING 2800kr/år
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2 362 000 kr varav mark 1 779 000 kr
Summa pantbrev 1 416 000 kr
Tomt
Areal: 1846 kvm
Typ: Blandad tomt
Vatten/avlopp Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp Septitank (3 kubik) Borrad Brunn 86 m - Ny ejektorpump 2018 BDT avlopp Denna fastighet tillhör Etapp 1 i kommunens utvecklingsplan för kommunalt VA
Samfällighet/GA Samfällighet: Haninge Opp-Norrby S:1
Förmån: Officialservitut Väg, 01-ÖSR-194.1

Stort dubbelgarage, charmigt hus och magisk tomt i bästa solläge!

Varmt välkommen till denna underbara fastighet belägen i expansiva Norrby. På denna magiska tomt blomstrar rhododendron och det finns vinbärsbuskar, äppelträd, päronträd och rabarber. Här står det ett charmigt rött hus med vita knutar från 30-talet.
Mysig entré leder in till hallen och vidare finner man ett rymligt kök, vardagsrum, sovrum och badrum. Här finns en mysig vedspis som sprider värme när kylan kryper sig på. Två härliga uteplatser belägna i bra solläge med grönska runtom. Källarplanet når man utifrån och där finns matkällare, förråd, tvättstuga och gott om plats för förvaring.

Vidare finns ett stort dubbelgarage om ca 50 kvm som idag nyttjas som verkstad. Här finns gott om plats för bilar, stor båt och goda förvaringsmöjligheter. verkstad och bil lyft om så önskas. Bygglov för garaget finns

I mysiga Norrby bor man i ett lugnt område med närhet till Drevviken med dess underbara badplatser. Med naturen som närmsta granne men ändå närhet till kommunikationer, förskolor, skolor, affärer och underbara promenadstråk är detta en idyll att bo i.
På bara fem minuter är man ute på väg 73 som tar dig till Stockholm på ca 20 minuter.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!
DUBBELGARAGE
MAGISK TOMT
PLATS FÖR FLERA BILAR
NÄRA TILL DET MESTA

Här finner vi ett charmigt hus i rött med vita knutar och anor från 30 talet. Från farstun kliver man in i hallen som rymmer goda förvaringsmöjligheter. På golvet ligger fin laminat och väggarna är målade i vitt.
Från hallen når man badrummet som består av wc, bubbelbad, handfat och spegel. Våtrumsmatta på golvet och kaklade väggar.

Vidare når man det mysiga vardagsrummet med utgång till en av altanerna som fångar solens strålar från morgon till eftermiddag.
Samma fina golv och vitmålade väggar. Stora fönsterpartier skänker fint ljus.
Från vardagsrummet når man sovrummet som har fönster i två väderstreck och rymmer plats för dubbelsäng och arbetshörna om så önskas.

Det charmiga köket rymmer gott om förvaring och har bra arbetsytor. Köksinredningen går i ljusblått och bänkskivorna i ljus träfärg. Ovan dem sitter ljust kakel. Här finns fönster i två väderstreck som skapar ett ljust rum. Fläkt, ugn, spis, kyl och frys.
Intill köket finns gott om plats för stort matbord och vitrinskåp. Från köket kan man blicka ut mot den grönskande tomten och den stora altanen som byggdes 2020 för att kunna njuta av kaffet i kvällssolen.

Källarplan nås från utsidan och här finns matkällare, förråd, tvättstuga och gott om förvaring.
På tomten står ett rymligt dubbelgarage som idag nyttjas som verkstad. Här finns underbara förutsättningar för den som älskar att mecka bilar eller bara ha möjlighet att ha två bilar i garage.

Bra grusplan framför som rymmer plats för flera bilar. Vidare finns en stor gräsmatta, odlingslådor och stenlagd gång till huset.
Underbar grönska, fruktträd och vackra buskage.

Området

Norrby är beläget i Haninge kommuns norra del. Större delen av Norrby omfattas av ett utvecklingsprogram som antagits av kommunen. Blandbebyggelsen i Norrby kommer successivt att förtätas och omvandlas till helårsbebyggelse i takt med utbyggnaden av kommunalt vatten och avlopp. Norrby gränsar mot Huddinge kommun, Vendelsö-Gudö och Vega. Drevvikensjön ligger också alldeles intill och där ägnar många sig åt långfärdsskridskoåkning vintertid och njuter av bad på sommaren! Nära till förskola, grundskola, badplatser och härliga naturstråk.

Närservice

Längst söderut i Norrby, vid Norra Söderby, finns MAXI ICA Stormarknad och systembolaget. Ytterligare en bit bort ligger Port73 och Haninge Centrum med flera caféer, butiker, apotek, restauranger och frisörer. Norrby Café och Musteriet är två favoriter i området.

Kommunikation

Buss 836 går med jämna mellanrum genom Norrby och har Vega som slutstation där Pendeltågen går mot Sthlm och Nynäshamn. Norrbys östra utkant sträcker sig Gudöbroleden mot Tyresö och Stockholm och i väster motorvägen Nynäshamn-Stockholm. Bussar trafikerar såväl den norra kommundelen som Norra Söderby. Busslinjerna går även via pendeltågsstationen Haninge Centrum som tar dig till Nynäshamn och Stockholms city.

Parkering

Här finns ett stort dubbelgarage om ca 50 kvm. Bygglov finns. Sedan finns det gott om plats för flera bilar.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter