Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Egnahemsvägen 47

Nissafors

1 295 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 7 rum varav 4 - 5 sovrum
Boarea + Biarea 123 kvm + 201 kvm
Uppmätn enl. SS 21054:2009

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla med källare
Byggnadsår 1981
Uppvärmning Jordvärme
Energideklaration
Utfärdad den 3 maj 2019
Energiklass: -
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare och betongplatta
Grundmur: Lättbetong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas/2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Övrigt Huset är BESIKTIGAT och försäkrat med ANTICIMEX SÄLJARFÖRSÄKRAT

UTFÖRDA RENOVERINGAR
Ventilation 1987 (omgjord 2006)
Pelletskamin (1998)
Diskmaskin & spis (2003)
Jordvärme (2006)
Larm (2007)
Stensättningar i trädgård (2007)
Köksfläkt, tvättmaskin, kyl- och frys (2011)
Torktumlare (2014)
Fiber indraget (2018)

TV/INTERNET
Fastigheten är ansluten till fibernät.

BEVATTNING FRÅN NISSAN
Möjlighet till trädgårdsbevattning från Nissan finns.
Kostnad till bevattningsförening: 500 kr/år.

Fastighetsbet. Nissafors 1:55

Övriga byggnader

I direkt anslutning till huset finns ett stort varmgarage.
Stor "snickebo" i källarplan.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 31 582 kr/år
varav
El: 18 200 kr
VA: 3 000 kr
Renhållning: 2 750 kr
Försäkring: 3 800 kr
Övrigt: 3 832 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 3832 kr
Kommentar Övrig driftkostnad avser fastighetsavgift/skatt. I elförbrukningen ingår även kostnad för uppvärmning. Observera att driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på nuvarande ägares förbrukning
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 511 000 kr varav mark 87 000 kr
Summa pantbrev 449 900 kr
Tomt
Areal: 1577 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Avtalsservitut Uppdämning Mm
Last: Avtalsservitut: Uppdämning Mm, 06-IM2-40/776.1

Stor och välskött familjevilla med naturen som närmsta granne!

Varmt välkomna till natursköna Nissafors och denna välskötta familjevilla belägen längst in på lugn återvändsgata. Ett perfekt boende för den aktiva familjen med närhet till sjö med möjlighet till fiske och bad, golfbana med 36 hål samt populära Isaberg Mountain Resort som bland annat erbjuder skidåkning i världsklass! Även den egna trädgården på hela 1577 kvadratmeter bjuder in till lek och aktivitet. Här finns öppna gräsytor men även vackra stensättningar och blomsterrabatter för den med gröna fingrar.

Här har nuvarande ägarna bott sedan byggåret 1981 och de har verkligen tagit hand om huset på bästa sätt. Skicket är genomgående gott och planlösningen väl genomtänkt. Här finns stora sällskapsytor och flera sovrum för den stora familjen. Utöver den redan väl tilltagna boytan finns en massa biyta som kan nyttjas efter önskemål och behov. Extra plus för garaget som är beläget i direkt anslutet till huset, och den härliga altanen som är belägen i bästa kvällssolsläge mot den stora trädgården på husets baksida.

Missa inte detta härliga hem, varmt välkomna på visning!
HALL
Välkomnande entréhall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och möjlighet att inreda med förvaringsmöbler och/eller garderober. På golvet ligger en stenmönstrad plastmatta och väggarna är klädda i stående bröstpanel som övergår i tapet.

KÖK
Till höger från entrén sett ligger köket. Tidlöst utförande med ekluckor och ljust kakel ovan arbetsbänkarna. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd, spis/ugn samt köksfläkt. På golvet ligger ekmönstrad laminat och väggarna är tapetserade i en ljus nyans.

VARDAGSRUM
Stort och luftigt vardagsrum med vacker ekparkett på golv och tapetserade väggar. Här finns plats för såväl matsalsbord som för soffgrupp om så önskas. Rummet får gott om ljusinsläpp via flera fönster och balkongdörr ut till altanen.

TV-RUM
I dagsläget nyttjas detta som ett TV-rum och väggarna har delvis tagits ned för att skapa en mer öppen planlösning. Möjlighet finns att med enkla medel sätta upp väggarna och på så sätt skapa ett tredje sovrum på övre plan om behovet skulle finnas.

SOVRUM 1
Det största sovrummet på övre plan erbjuder gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt goda förvaringsmöjligheter via fem st helgarderober. Från sovrummet finns utgång till altanen på baksidan av huset samt ett fönster för extra ljusinsläpp.

SOVRUM 2
Detta rum nyttjas idag som hemmakontor men lämpar sig utmärkt som sovrum då plats finns för säng med tillhörande möblemang samt förvaringsmöjligheter via två helgarderober.

BADRUM
Helkaklat badrum med blåa klinkers på golv och ljusa väggar. Badrummet är utrustat med badkar, handfatskommod, badrumsskåp med spegeldörrar, WC samt vädringsfönster.

GROVENTRÈ & TVÄTTSTUGA
Praktisk groventré i anslutning till tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och grovvask. Gott om förvaring via praktiska skjutdörrsgarderober samt vägghängt överskåp ovan arbetsbänk som möjliggör smidig tvätthantering.

VARMGARAGE
Stort varmgarage som nås direkt från huset. Smidigt att packa in och ur bilen samt gott om svängrum. Trappa finns från garage ner till källarplan. I anslutning till garaget på entréplan finns även ett förråd. Från förrådet nås trädgården på baksidan.

KÄLLARVÅNING

ALLRUM
Stort allrum med gott om plats för nära och kära att umgås. Trägolv, ljusa väggar samt ljusinsläpp från flera fönster. Mitt på rummets ena långsida finns en eldstad och en pelletskammin som sprider värme och ökar trivselkänslan.

SOVRUM 3
Direkt till höger nedanför trappan finns ett stort sovrum, perfekt lämpat som tonårsrum då det ligger lite avskilt. Här finns gott om förvaringsmöjligheter tack vare en stor klädkammare.

SOVRUM 4
I källplan finns ytterligare ett sovrum som erbjuder plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Innanför sovrummet finns ett stort förråd.

BADRUM 2
Även badrummet i källarplan är helkaklat. Badrummet är utrustat med dusch, handfat och WC.

HOBBYRUM
I källarplan finns ett stort hobbyrum/snickebo där den händige verkligen får en plats att bygga och fixa i lugn och ro.

KALLFÖRRÅD/MATKÄLLARE
Under garaget finns ett stort förrådsutrymme som lämpar sig utmärkt för förvaring av till exempel cyklar och annan fritidsutrustning. I anslutning finns även en praktisk matkällare med hyllsystem.

Området

Nissafors är ett trevligt och naturskönt samhälle beläget ca 10 km från Gnosjö, och inte långt från Nissastigen. För mer information om Nissafors, besök hemsidan: nissafors.se.

Närservice

I Nissafors finns förskola (ålder 1-5 år). Strax utanför samhället ligger Hestravikens värdshus, Isabergs golfbana med 36 hål och golfrestaurang samt Isaberg Mountain Resort som bland annat erbjuder skidanläggning. För mer information om Isberg, besök hemsidan: isaberg.com. I närliggande Gnosjö finns ett rikt utbud av butiker och service samt grundskola och gymnasium.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering