Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rönnbackegatan 34

Riseberga Malmö

5 495 000 kr

Se alla bilder

ShowBiddhistory

3

Budgivning pågår

Budgivare 1: 5 630 000 kr

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea 126 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 2000
Uppvärmning Direkt El, Frånluftsvärmepump
Energideklaration
Utfärdad den 26 maj 2021
Energiklass: E
Energiprestanda: 74 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 160 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Puts på Tegel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Bredband via Ownit, hastighet: 1000/1000, kostar i dagsläget 399 kr/månad.
Fastighetsbet. Rönnbacken 11

Övriga byggnader

Carport och förråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 28 000 kr/år
varav
El: 16 000 kr (14000 kWh)
VA: 3 500 kr
Renhållning: 3 500 kr
Försäkring: 5 000 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar Uppvärmning sker via direkt el och frånluftsvärmepump. Kostnaden kommer på samma faktura som hushållselen och ligger på 16 000 kr/år.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 3 076 000 kr varav mark 893 000 kr
Summa pantbrev 3 407 000 kr
Tomt
Areal: 420 kvm
Typ: Friköpt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
På lugnt och barnvänligt område hittar vi denna fräscha och välplanerade 1 ½-plans friliggande villa byggt år 2000. Den friköpta tomten med insynsskyddad uteplats i västerläge inbjuder till grillkvällar och lekande barn. Välkomna att höra av er!
På lugnt och barnvänligt område hittar vi denna fräscha och välplanerade 1 ½-plans friliggande villa byggt år 2000. Den friköpta tomten med insynsskyddad uteplats i västerläge inbjuder till grillkvällar och lekande barn. Välkomna att höra av er!

Huset disponeras enligt följande:

HALL
I den öppna och rymliga hallen välkomnas vi av genomgående ljusa materialval och på bottenvåningen ligger skeppsgolv. Redan här ges ett smakprov på husets smakfulla känsla och höga trivselfaktor. Avhängningsmöjligheter för såväl jackor som skor eller plats för extra garderob i nischen. Under trappan finns en praktiskt klädkammare.

KÖK
Vidare från hallen öppnar det rymliga och eleganta köket upp sig. Fullt utrustat, med vit skåpinredning, ljus bänkskiva med goda arbetsytor och förvaring, kombineras en tidlös och klassisk känsla med hög komfort. Påkostade vitvaror i rostfritt från Siemens (2012) såsom integrerad diskmaskin, spishäll, ugn i arbetshöjd, samt side-by side kyl/frys. Väggen bakom spis och diskho är kaklad i glasmosaik vilket matchar övriga färgval. I köket finns dessutom en rymlig matplats i burspråket med plats för 6-8 personer.

VARDAGSRUM
Intill köket finner vi det öppna och inbjudande vardagsrummet. Med ljusgråa väggar och flertalet fönster ut mot den lummiga trädgården blir vardagsrummet en given plats att samla familjen. Tack vare sin rejält tilltagna yta rymmer vardagsrummet både större soffgrupp och förvaringsmöbler. I rummet intill finns dessutom plats för matsal med utrymme för ett större matsalsbord om så önskas, perfekt för större middagar med nära och kära! Vill man hellre äta middagen på terrassen så finner vi en utgång från vardagsrummet.

ARBETSRUM
I anslutning till vardagsrummet finner vi ytterligare ett rymligt rum som idag används som arbetsrum, men som med lätthet kan användas som matsal eller sovrum vid behov.

TVÄTTSTUGA/GROVKÖK
På entréplanet finns tillgång till tvättstuga/grovkök med tvättmaskin Electrolux (2020) och torktumlare Bosch (2012) samt arbetsbänk med vask.

BADRUM
I anslutning till hallen finner vi det stilrena och fräscha badrummet. Väggarna är helkaklade i klassiskt vitt och blått och på golvet matchande ljus klinker. Utöver WC inrymmer badrummet även handfat med kommod och en rejäl dusch med vikbara väggar.

ÖVRE PLAN

HALL
Via den svängda trappan tar vi oss upp till husets övre och mer privata våningsplan med tre rymliga sovrum samt ytterligare badrum. Här möts vi av ett hallutrymme med laminat, väggar i vitt samt stort förvaringsutrymme i form av två klädkammare.

SOVRUM 1
Med rejält tilltagen yta blir detta ett sovrum med många möjligheter! Ljust laminatgolv, vita väggar och gott om förvaringsmöjlighet bakom skjutdörrar är bara några av fördelarna här.

SOVRUM 2
I samma stil som de övriga rummen ljusa laminatgolv, vita väggar samt plats för förvaring. Rummet kan även användas som gästrum eller kontor.

SOVRUM 3
Även detta rum erbjuder en trevlig atmosfär med laminatgolv och vita väggar samt utrymme för förvaring.

BADRUM
Det nyrenoverade, helkaklade badrummet är något utöver det vanliga! Här finns flera vackra detaljer och en exklusiv känsla. Det glansiga kaklet på väggarna går i vitt med inslag av silver och matchar klinkergolvet på ett stilrent sätt. Utöver WC och handfat med kommod finner vi bekvämligheter som med dusch, takdusch, duschvägg i glas och ett generöst ljusinsläpp. Ett badrum för den stilsäkre!

TRÄDGÅRD
Husets framsida erbjuder parkeringsplats i carport samt förråd i direkt anslutning. Baksidan av trädgården utgör en alldeles egen lummig och helt insynsskyddad liten oas. Här finner vi en stor stensatt terrass och härligt solläge! En markis ger skydd på sommarens varmaste dagar.

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter