Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Majorsgatan 23

Lulsundet Luleå

2 895 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea 102 kvm + 14 kvm
Taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Byggnadsår 1962
Uppvärmning Fjärrvärme (fjärrvärmeanläggning från 1998)
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 23 juni 2020
Energiklass: E
Energiprestanda: 189 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 137 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Suterräng samt betongplatta
Stomme: Regelstomme
Fasad: Trä
Fönster: 3-glasfönster från 2010
Övrigt - Ytterdörr, altandörr och garageport från 2010
- Självdragsventilation med strömbrytarstyrd våtrumsfläkt i badrummet. Tilluft via spaltventiler i allrummet och ena sovrummet.
Fastighetsbet. Officeren 8

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 28 494 kr/år
varav
Uppvärmning: 12 828 kr
El: 4 392 kr
VA: 6 029 kr
Renhållning: 1 745 kr
Försäkring: 3 500 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 259 000 kr varav mark 868 000 kr
Summa pantbrev 989 000 kr
Tomt
Areal: 361 kvm
Typ: Trädgrådstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 25-F1999/302.1

Välrenoverat radhus på attraktiva Lulsundet!

- Renoverat kök
- Renoverat badrum
- Relining av stammar
- Nyare fönster
- Attraktiv område nära centrum
På mycket attraktiva Lulsundet väntar detta fina och välrenoverade radhus på ny familj. Majorsgatan 23 är ett perfekt boende för familjen som letar efter ett lättskött boende med trevliga umgängesytor i ett barnvänligt med samtidigt stadsnära område. Trevligt kök med utrymme för matplats och utgång till en altan med morgonsol via entrén, rymligt badrum med badkar, stort förråd med flertalet garderober samt tvättrum med tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finns ett väl tilltaget rum som i dag används som både matsal och vardagsrum, här finns möjlighet att uppföra ett till sovrum om behovet för det finns. Ett härligt rum med generöst ljusinsläpp via fönster åt två väderstreck. En trappa ned finns en mindre hall med utgång till ytterligare en altan med insynsskyddat läge tack vare att den vetter mot en lummig allmänning. Här finns det även två sovrum i bra storlekar.

För bekvämlighetens skull finns ett vidbyggt varmgarage, fjärrvärme och fiber. Barnvänlig mindre trädgårdstomt som är friköpt med härlig gräsmatta, buskar och rabatter.

Lulsundet är ett väldigt omtyckt och barnvänligt område som endast ligger ca 3 km från centrum. På bekvämt avstånd finns Lulsundsbadet med fin sandstrand och Ormbergets fritidsanläggning. En kortare cykel-eller biltur tar dig till Björkskatan där det finns både restaurang, sporthall, vårdcentral och matbutik. I Närheten finns även förskola och skola.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

HALL

Välkomnande och ljust utrymme med plats för avhängning av ytterkläder. Ljust ekparkettgolv och ljust målade väggar med dekorativa inslag av mönstrad tapet och vitmålad träpanel.

KÖK

Till höger om hallen finns det härliga köket med plats för matgrupp invid fönstret som vetter mot husets entrésida. Här möts vi av vit köksinredning med smakfull finish och stilrena materialval. Maskinell utrustning som återfinns är fullstort kyl- och frysskåp, spishäll, fläktkåpa, inbyggd diskmaskin och ugn i praktisk arbetshöjd. Gott om förvaringsmöjligheter tack vare flertalet överskåpar och utdragbara förvaringslådor. Mörk laminatbänkskiva med dubbel diskho kontrasterar fint mot det vita kaklet och läckra mosaiken som utgör stänkskydd.

BADRUM

Bostadens badrum är placerat på entréplan och här finns handfat, WC, badkar samt handdukstork och vägghängt badrumsskåp. Mörk våtrumsmatta och ljus våtrumstapet ramar in rummet.

VARDAGSRUM

En trappa upp leder oss till det ultimata sociala vardagsrummet, en plats att trivas och umgås på! Flertalet fönster släpper in ljus ifrån två väderstreck och kastar sken på ekparkettgolvet i original. Här finns gott om plats för matplats med flera sittplatser samt övrigt utrymme för soffgrupp och annat möblemang. Ljust tapetserade väggar och parkettgolv. Möjlighet att avskärma och skapa ett ytterligare sovrum finns.

SOVRUM 1

En våning ner från entréplan och till vänster om trappen finner vi detta sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Tre inbyggda garderober finns att tillgå. Tapetserade väggar och ljust laminatgolv.

NEDRE HALL

På källarplanet finns en hall med utgång till den trädäckade altanen. Här finns förvaringsmöjligheter i form av en inbyggd garderob samt plats för bokhyllor eller andra möbler. Ljust ekparkettgolv och tapetserade väggar.

SOVRUM 2

Till höger om trappen finns det andra sovrummet som även det erbjuder gott om plats för säng, skrivbord, bokhylla och övrigt möblemang. En inbyggd garderob finns att tillgå. Målade väggar och laminatgolv.

FÖRVARING

Till vänster och hallen finns ett rymligt förvaringsutrymme med inbyggda garderober och plats till trådbackar. I en av skrubbarna finner vi tvättmaskin samt torktumlare, medan den andra hyser plats för fjärrvärmecentralen.

ÖVRIGT

Varmbonat garage med plats för bil. Trädäckade ytor finns i anslutning till entrén samt nedre planets utgång.

Området

Lulsundet är ett trivsamt och naturnära bostadsområde som ligger mellan Skurholmsfjärden och Björkskatan. Namnet kommer från det sund som utvecklats till Lulsundskanalen. Området utgörs av delområdena Norra respektive Södra Lulsundet. Lulsundet kan stoltsera med sin egna badstrand och direkta närhet till det populära aktivitetsområdet Ormberget med fina elljusspår.

Närservice

I området finns ett äldreboende och två bilverkstäder.

Kommunikation

Lulsundet trafikeras av 3:ans busslinje men man kan även nyttja 2:ans linje.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter