Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tubbarp 6

Tubbarp Jönköping

4 500 000 kr

Se alla bilder

ShowBidding

3

Budgivning pågår

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea 100 kvm + 35 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla med loft
Byggnadsår 2014
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation FTX
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Övrigt -Husets primära uppvärmning är bergvärme med inkopplad golvvärme i samtliga rum. Tack vare välisolerade väggar, 3-glasfönster och FTX-system med värmeåtervinning har huset låga uppvärmningskostnader.

-Fastigheten är ansluten till stadsnätet med fiber. Inbyggt LAN-system i huset möjliggör både fast och trådlös nätverksanslutning i samtliga rum.

-Det är nuvarande ägare som designat och låtit bygga huset så samtliga ritningar ner på konstruktionsnivå finns att tillgå.
Fastighetsbet. Bankeryds-Målskog 11:11

Övriga byggnader

Isolerad förråd/friggebod tillbyggt 2018. Plats för cyklar och diverse redskap. På baksidan av gästhuset finns upphängnigsanordning samt förråd för förvaring av trädgårdsredskap.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 27 642 kr/år
varav
El: 14 000 kr
VA: 4 680 kr
Renhållning: 2 500 kr
Väg, samf.: 1 200 kr
Försäkring: 5 262 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftskostnaden baseras på nuvarande ägares förbrukning. I elkostnaden ingår uppvärmning och hushållsel. Elkostnaden baseras på 1,40 kr/kWh. I samfällighetsavgiften ingår vägunderhåll samt möjlighet att nyttja den gemensamma ytan med besöksparkering, grillplats, utemöbler och sandlåda.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 560 000 kr varav mark 730 000 kr
Summa pantbrev 2 731 000 kr
Tomt
Areal: 965 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Tomten är 965 kvm och från tomtens högsta till lägsta punkt är det 7 höjdmeter. En stor del av tomten består av berg och nuvarande ägare har anpassat byggnationen efter tomten på ett genomtänkt sätt. Trädgården har äppel- och körsbärsträd, är lummigt omgiven av ekar och kan stoltsera med en av de största gräsmattorna i området.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Jönköping Bankeryds-Målskog GA:2

Villa med WOW-känsla i härliga Tubbarp!

Perfekt placerad mitt emellan Jönköping och Bankeryd ligger denna stilrena villa fullmatad med exklusiva materialval och genomtänkta detaljer. Här har nuvarande ägare verkligen tänkt till då huset designades och byggdes så sent som 2014. Byggnationen har anpassats efter den bergiga tomten och på så sätt har ytan maximerats på bästa sätt, såväl in- som utvändigt. Även de vackra omgivningarna, med naturen in på knuten och Vättern i blickfånget, har fått spela en stor roll vid byggnationen. Huset smälter verkligen in i landskapsbilden och blir trots sin moderna look en naturlig del av miljön.

Själva huvudbyggnaden är mycket välplanerad och upplevs betydligt större än vad kvadratmeterna anger. Den öppna planlösningen på nedre plan bjuder in till sociala sammankomster och köket blir en drömplats för varje hemmakock! Detaljerna är så många att det är svårt att bara nämna några för att beskriva detta unika hem, men det inbyggda ljudsystemet, det italienska stengolvet med inbyggd golvvärme och de stora fönsterpartierna är några av de mervärden som verkligen bidrar till att skapa en härlig känsla. Även loftet går i samma exklusiva och genomtänkta stil. Härifrån bjuds det på slående utsikt över Vättern och tack vare den invändiga balkongen och öppningen mot vardagsrummet på nedre plan är ytorna ljusa och luftiga.

Gästhuset i nära anslutning till huvudbyggnaden blir den perfekta platsen för övernattande gäster eller för den hemmaboende tonåringen som längtar efter något eget. Förutom sov- och allrum finns här även en praktisk kombinerad tvättstuga/badrum. Utöver de invändigt smarta och stilrena lösningarna är utemiljön verkligen något utöver det vanliga. Här finns idag en stor altan (ca 230 kvm) som sträcker sig runt hela huset och erbjuder plats för flera utemöblemang i olika väderstreck och nivåer. Tomten rymmer även en stor gräsmatta och en nyanlagd uppfart med plats för fyra bilar.

Det lugna och natursköna läget ger riktigt fina förutsättningar för en hög livskvalité och tack vare närheten till Jönköping såväl som till Bankeryd gör det smidigt att ta sig till arbete, service och stadspuls. Detta är verkligen en bostad och ett läge för dig som ställer höga krav och som ser dig själv som en riktig livsnjutare. Varmt välkommen till Tubbarp 6!
ENTRÈPLAN

HALL
Välkomnande entréhall med yta för avhängning av ytterkläder till vänster och plats för hallmöbel till höger. Väggarna är klädda i mönstrad tapet från Cole & son och på golvet ligger ljusa, italienska stenplattor med mönster efter trädets årsringar.

BADRUM
Till vänster från entrén sett ligger badrummet. Här är golvet beklätt med natursten i jordnära toner och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med en väl tilltagen duschhörna bakom duschväggar i klarglas, vägghängd toalett, rymlig handfatskommod samt handduksvärmare. Badrummet är dessutom utrustat med inbyggda högtalare i tak.

SOVRUM 1
På entréplan finns ett sovrum som erbjuder gott om plats för säng med tillhörande möblemang. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger ett trämönstrat laminatgolv. Rummet är utrustat med två öppningsbara fönster och nätverksuttag vilket gör att rummet även lämpar sig fint som ett hemmakontor.

KÖK
Stilrent kök med vita högblanka skåpsluckor och antracitgrått kakel ovan arbetsbänk i betsad och vaxad massiv ek. Köket är utrustat med integrerad kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, mikro, ugn samt induktionshäll. Här finns två hoar samt en stor köksö som rymmer goda och diskreta förvaringslösningar. I köksön finns även husets inbyggda ljudsystem från Sonos.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning mot köket ligger vardagsrummet. Tack vare den generösa takhöjden på 5,20 meter och de stora fönsterpartierna i tre väderstreck får rummet en härligt rymd och ett fantastiskt ljusflöde. Hela golvytan på entréplan är klädd med de vackra italienska stenplattorna med trädets årsringar, vilket bidrar till en enhetlig och exklusiv känsla i huset. I vardagsrummet finns dessutom en härlig kamin som ger ifrån sig värme och ökar mysfaktorn. Från vardagsrummet nås den härliga altanen som sträcker sig runt hela huset och möjliggör plats för flera utemöblemang i olika nivåer och väderstreck.

LOFT
ALLRUM
En snygg spiraltrappa leder upp till loftet. Härifrån erbjuds en fantastisk utsikt och rymd tack vare den invändiga balkongen. Samtliga fönster på övre plan är utrustade med elektriska rullgardiner (undantag det stora runda)

SOVRUM
Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang, samt goda förvaringsmöjligheter tack vare heltäckande Elfasystem längs med båda långsidorna. På golvet ligger en mörkgrå heltäckningsmatta och de i övrigt vita väggarna bryts på ett genomtänkt sätt av med en mönstrad, naturinspirerad fondtapet på rummets ena kortsida. Rummet får ljusinsläpp via fönster i två väderstreck och tack vare vinklarna i rummet finns plats för ytterligare möblemang.

GÄSTHUS
I nära anslutning till huvudbyggnaden ligger det trevliga gästhuset. Här finns ytterligare ett sovrum, perfekt för övernattande gäster eller för hemmaboende tonåringen som vill ha sitt "eget". Utöver sovrummet finns ett mindre allrum med plats för soffa eller matbord. Härifrån erbjuds en riktigt fin utsikt över närområdet och Vättern. I gästhuset finns även kombinerat badrum/tvättstuga utrustat med dusch, WC, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, kompressorstyrt torkskåp och rörelsestyrd belysning. Badrum/tvättstuga färdigställdes så sent som 2018.

Området

Tubbarp är ett lugnt och naturskönt område beläget ca 6,5 km från Jönköping centrum och ca 4,5 km från Bankeryd centrum. Här bor man "på landet" men samtidigt med närhet till stan, den perfekta kombinationen! Byggnationen i området består mestadels av friliggande villor och fritidshus. I närområdet finns härlig natur med fina promenad- och motionsspår.

Närservice

Ett rikt utbud av butiker, service, skol-och barnomsorg finns att tillgå i såväl Jönköping som i Bankeryd.

Kommunikation

Buss 26 avgår från hållplats belägen ca 1 km bort och tar dig till såväl Bankeryd som till Jönköping på ett smidigt sätt.

Övrigt

I samfälligheten som fastigheten ingår i finns en gemensam lekplats.

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering