Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hasselskogen 35

Håknäs/Vätö Vätö

4 500 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea + Biarea 96 kvm + 60 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 2005
Uppvärmning Luft/luftvärmepump, kamin samt direktverkande el.
Ventilation Självdrag
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund/källare
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Plåt
Övrigt RENOVERINGAR:

2015:
* Nytt kök
* Nytt golv i kök, hall samt storstuga
* Nytt altandäck

2017:
* Gäststugorna renoveras.
* Målning av huvudbostaden samt gäststugor.

2018:
*Nytt altandäck till gäststugorna.
*Nytt plåttak till uteförrådet.

2019:
*Klinkergolv i källaren.
Fastighetsbet. Håknäs 1:100

Övriga byggnader

Två gästhus placerade på tomten.

Pumphus ovanför den egen borrade brunnen, frostvakt installerat.

Förråd(ej isolerat), ca 10 m2 med nytt plåttak.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 26 614 kr/år
varav
Uppvärmning: 15 100 kr
VA: 1 510 kr
Sotning: 200 kr
Renhållning: 3 650 kr
Väg, samf.: 3 000 kr
Försäkring: 3 154 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8049 kr
Kommentar Uppvärmningen är inklusive elkostnader. Renhållning = Slamtömning som sker 2 ggr/år (inkl. BDT-avloppet). Samfällighetsavgiften är inkl. båtplats och vägavgift.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 447 000 kr varav mark 774 000 kr
Summa pantbrev 2 430 000 kr
Tomt
Areal: 2641 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Underbar tomt med plats för rekreation och även lek. Här finner du en damm mitt på gräsmattan med en liten brygga intill. Rosor och andra blomster pryder rabatterna.
Vatten/avlopp Egen borrad brunn. Avlopp till sluten tank(3kubik)(-07), BDT-avlopp med slamavskiljare (-04).
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Håknäs GA:2
Bränduddens vägsamfällighet

Fin villa med sagolik tomt i idylliska Håknäs och egen båtplats!

Endast 400 m till vatten å egen samfälld brygg å båtplats inklusive sjöbod och bastu
Endast 400 m till vatten å egen samfälld brygg å båtplats inklusive sjöbod och bastu
Ett verkligt unikt ställe. Välkomna.

Vill du bo ostört i ett nymålat och välskött hus (-05) med takhöjd om ca 4,5 m upp till nock? Föredrar du att ha naturen som granne och bo totalt insynsskyddat? Varmt välkomna till sommarparadiset Hasselskogen 35! Ägarna har tagit väl hand om den mysiga trädgården som bland annat har en stor damm omgärdat av prydnadsbuskar såsom olika spireor, jasmin och rosor. Givetvis ingår en båtplats i samfälligheten (ca 500 m promenad) där även en egen sjöbod samt gemensam bastu och badstrand väntar på er.

Huvudbyggnaden är på totalt 96+60 m² och omsluts av den härliga altanen i vinkel med sol från morgon till kväll! Invändigt slås man av den generösa takhöjden och braskaminen som förhöjer mysfaktorn till en ny nivå. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med generöst ljusinsläpp via de breda fönsterpartierna. Det ljusa köket har generösa arbetsytor mycket tack vare den praktiska köksön som gör vardagen lättare. Vitmålat trätak med infällda spotlights. Ett vackert, vitlaserat ekgolv ligger i hall och fortsätter in i storstuga och kök. Totalt tre sovrum varav ett uppe på loft. På loftet finns även det extra allrummet som kan bli ett TV rum eller en extra sängplats om så behövs. Helkaklat badrum med golvvärme(el) samt bastu med plats för 4-5 personer. Klinkerlagt golv i källaren där bland annat tvättmaskinen och varmvattenberedare och frys finns. Huset målades om 2017 tillsammans med gäststugorna.

Grillsäsongen är i full gång och här är allting förberett med egen eldstad mitt på tomten med tillhörande bord och bänkar. På tomten finns även två vinterisolerade gäststugor. Utöver allt detta finns en stor damm med flertalet guldfiskar i, pumphus och förråd. Ett harmoniskt sommarparadis utöver det vanliga helt enkelt!

Nuvarande ägare har beställt fiber via IP-only som förväntas installeras till hösten. Ca 3-4 bilar får plats på grusuppfarten vid huset. Egen borrad brunn samt BDT-avlopp och WC till sluten tank (allt godkänt enligt kommunen). Huset ligger i pittoreska Håknäs ca 4 km utanför Vätö med dess service av lanthandel, krog, skola (F-9). Antingen förvaltar du huset som ett lyxigare fritidsboende eller så bor du här permanent - valet är ditt!

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Åsa Hallberg för mer info!

Huset är besiktigat inför försäljning och besiktningsprotokoll samt fuktkontroll och kontroll över vatten, avlopp och elinstallation fås på visningen.

Hall

Hall med plats för avhängning till vänster om entrén.

Vardagsrum

Spatiöst vardagsrum med generöst ljusflöde tack vare de breda fönsterpartier på vardera sida av rummet. Här får man smidigt plats med större möblemang samt matbord. Pricken över i:et finner vi i den härliga braskaminen som förgyller kommande vinterhalvår! Laserat trätak.

Kök

Bra planerat kök med goda förvaringsmöjligheter tack vare köksön och flertalet köksluckor ovan den breda köksbänken i vinkel. Den maskinella utrustningen består av en induktionshäll, integrerad ugn- och mikro, rejäl köksfläkt samt kyl/frys. Ett härligt kök att laga mat i!

Sovrum 1

Husets största sovrum med plats för bred dubbelsäng. Här finns två st 40 garderober. Ljusa ytskikt.

Sovrum 2

Vägg i vägg med köket ligger det andra sovrummet på entréplan. Här finns fyra st garderober

Allrum

Då du kommer upp för trappen till loftet finns ett allrum, perfekt för TV, barnen eller varför inte om man får gäster över på besök. Här får man smidigt plats med en mindre säng. Ej full takhöjd

Sovrum 3

På loftet finns ett sovrum som nås via bryggan över storstugan. Här är takhöjden lägre men du kan placera en dubbelsäng här.

Badrum & bastu

Vidare in finner vi ett helkaklat badrum utrustat med dusch, toalett samt handfat. Här finns även en bastu med plats för 4-5 personer. Golvvärme(el).

Området

Håknäs på vackra Vätö nås via första avfarten efter det lilla samhället Harg. Trevliga badplatser varav den samfällda endast ligger ca 500 m från huset där även båtplats, sjöbod och bastu finns Under sommaren har man kunnat ta en båttur från Håknäs brygga ut till Lidö och Arholma. Turen har avgått från Norrtälje med båten Rex.

Närservice

Tempo i Harg är en lanthandel som har öppet året om I Håknäs finns en omtyckt och populär restaurang som sommartid har generösa öppettider och under lågsäsong vanligtvis har öppet fre-sön. Här erbjuds både pub å restaurang, pizza mm. Som en lokalpub på landet och väldigt omtyckt av de boende i området. För öppettider https://norrgardet.nu/

Kommunikation

Hit går buss från Norrtälje 638 som stannar ca 600 m från huset vilket gör att man inte behöver vara bilburen för att äga detta hus. Turen tar ca 1 timme och avgår 9:49 inför söndagens visning.

Övrigt

Vätö självplock erbjuder jordgubbar under sommartid. Väl värt ett besök Kika gärna in i Linneas lada då du stannar till på plockeriet. Där erbjuds kläder och lite blomster mm

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering