Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Boxfjäll 500

Tärnaby

1 580 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta

Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
Boarea 78 kvm
säljarens info./bygglovsritnin

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Byggnadsår
Uppvärmning Direktverkande el
Ventilation Självdrag, PAX-fläkt
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning: Plintar
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Fastighetsbet. Joesjö 1:326

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 16 600 kr/år
varav
Uppvärmning: 13 000 kr
VA: 1 500 kr
Renhållning: 1 200 kr
Väg, samf.: 900 kr
Kommentar Schablonmässig drift angiven då fastigheten inte varit bebodd. Uppvärmning 10 000 kwh/år + 16 A säkring Vattenförening 400 kr/år samt Vägförening 500 kr/år. Tömning avloppstank (4 hushåll) 2 000 kr/år, kan behövas fler gånger per år beroende på behov. Till driftkostnaden tillkommer försäkring och ev fastighetsskatt.
Taxeringskod 320
Summa pantbrev 1 500 000 kr
Tomt
Areal: 241 kvm
Typ: Naturtomt
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Storuman Joesjö GA:12
Förmån: Officialservitut Spillvattenledning, 2421-2018/46.1
Förmån: Officialservitut Väg, 2421-05/33.3

Nyrenoverat fjällboende i naturskön miljö! Joesjö!

Välkommen till Joesjö och detta trevliga fjällboende! Den nyrenoverade bostaden erbjuder två rymliga sovrum, badrum, kombinerat kök och allrum med utsikt mot mysig anlagd sjö. Genomgående golvvärme i huset. Huset är tilläggsisolerat, har helt ny grund, ny el och ny brädfodring. Parkeringsplats och skotergarage (ej färdigställt ännu) finns tillhörande till boendet. Omtyckta Joesjö erbjuder närhet till fjäll- och naturupplevelser, här finns fina fiskevatten och området är väldigt skotervänligt. Här bor du granne med Tärnavilt som erbjuder matbutik.
Välkommen till Joesjö och detta trevliga fjällboende! Stora grundliga renoveringar är gjorda bla helt ny grund, nya stammar, nya 3-glasfönster, ny brädfodring och ny el samt tilläggsisolering. Genomgående golvvärme i hela huset. Den nyrenoverade bostaden erbjuder två rymliga sovrum, badrum, kombinerat kök och allrum med utsikt mot mysig anlagd sjö. Parkeringsplats och skotergarage finns tillhörande till boendet. Omtyckta Joesjö erbjuder närhet till fjäll- och naturupplevelser, här finns fina fiskevatten och området är väldigt skotervänligt.

- SKOTERGARAGE

- GOLVVÄRME

- FIBERANSLUTET

- NÄRHET TILL SKOTERLEDER, FISKEVATTEN & NATUR

- SOCIAL PLANLÖSNING

HALL
Bostadens hall erbjuder gott om plats för att hänga av sig ytterkläderna. Ingång till båda av sovrummen finns även här. På golvet ligger ett stilfullt grått laminatgolv och väggarna är enhetligt utförda med ljust grå träpanel.

ALLRUM
Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och matplats ger en trevlig och social känsla. Stora fönsterpartier och utgång till altanen finns även här. Här finns plats för soffgrupp och TV-möbel.

KÖK
Fullt utrustat kök med vita skåpluckor, rostfria handtag och bänkskiva i laminat. Maskinellt utgörs köket av kombinerad kyl/frys, ugn med spishäll, fläkt, diskmaskin och mikro. Plats för stor matgrupp framför fönstren som släpper in härligt med ljus.

SOVRUM 1 & 2
Båda sovrummen är rymliga (10 kvm) och rymmer med fördel antingen dubbelsäng eller familjesängar/våningssängar samt övrigt möblemang. Garderober finns i båda sovrummen och fönstren vetter ut mot parkeringen.

BADRUM
Detta rymliga badrum med behaglig golvvärme är utfört med stilrent gråa klinkerplattor på golvet och vit kakelliknande våtrumsskiva på väggarna. Badrummet är utrustat med duschkabin,toalett, handfat med väggmonterat skåp, spegel, tvättmaskin, tvättställ och varmvattenberedare.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD
Bostaden har ett praktiskt och rymligt förråd med plats för klädförvaring och hyllsystem. Alt går detta rum att nyttja som extra sovrum i de fall behoven finns.

ÖVRIGT
Skotergarage uppförs i anslutning till bilparkeringsplatsen.
Fiber finns indraget.

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närservice

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer. Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar. Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår. Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter