Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Älgörtsstigen 3

Vätö huvud Vätö

3 000 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!

DontShowBidding

3

Bostadsfakta

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea 120 kvm
enligt säljaren

Byggnad

Byggnadstyp vinterbonat fritidshus 1 plan
Byggnadsår 1978
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Dyvik 3:38

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 27 627 kr/år
varav
Uppvärmning: 16 685 kr
Renhållning: 2 992 kr
Väg, samf.: 5 250 kr
Försäkring: 2 700 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar I väg samfälligheten ligger sommarvatten och underhåll av grönområden samt badplats 2 150kr/år, underhåll och skottning av vägar 800 kr/år, stor båtplats 2 300 kr/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 277 000 kr varav mark 428 000 kr
Summa pantbrev 475 000 kr
Tomt
Areal: 2164 kvm
Vatten/avlopp Samfällt sommarvatten indraget i fastigheten. Egen borrad brunn med elslinga. Wc till sluten tank samt BDT till slamavskiljare
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Dyvik GA:10, Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Dyvik GA:11, Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Dyvik GA:3, Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Dyvik GA:6

Nära Björköfjärden

Ett av de största husen i området med 5 minuters promenad till både bad och båtplats. Finns det tre önskemål på vill ha listan så är nog dessa uppfyllda med detta boende.
Egen båtplats= check.
Vinterbonat= check.
Fler än 3 sovrum= check.
Ja, detta hus måste upplevas.
Chans att kika på huset? Ring för privat visning
I populära området Vätö Huvud på vackra Vätö finns detta läckra fritidshus med åretruntstandard. Som sista hus på återvändsgata och med bara 5 minuter ner till vattnet blir detta en plats för återhämtning.
Den läckra formen på huset kom till i och med tillbyggnaden som även möjliggjorde flera sovrum. Huset har 4 sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning med en värmande öppen spis som avdelare. Altanen som sträcker sig runt huset i tre väderstreck smälter fint in med naturen och är stor och nås enkelt från vardagsrum som sovrum.
Badrummet gjordes på 80-talet och är rymligt med vattentoalett till sluten tank samt en duschkabin.

Läget är kanon med endast en granne på vänstra sidan. Den stora altanen smyger sig fint runt huset och övergår till tomten som både har gräsytor och mossklädda berg. Endast några steg ut i skogen finner du både svamp och bär.
På baksidan finns ett förråd med snickarboa.
Mycket trivsamt inrett med ljusa färger, laserade trätak och en del pärlspont. Ljusa trägolv och vitmålade väggar. Köket har en tapetserad fondvägg.

Entré/Hall

Rejäl hall med grått klinker innanför dörr som sedan övergår till laserat trägolv. Vitmålad bröstpanel och randig tapet på vägg.

Storstugan

Ett ljuvligt rum med fönster mot naturen och uteplatsen. Utgång till både altanen på baksidan samt till gräsmattan på motsatt sida. Murad öppen spis med insats värmer gott. Såpat trägolv gör sig fint i detta rum och som fortsättning in i köket.

Kök

Ny planlösning och nytt kök 2012. Lantlig stil med gräddvita luckor från IKEA i både bänkskåp och väggskåp. Mycket trevligt inrett med fortsatt träskiva i massiv, oljad ek som sträcker sig runt köket och bildar en U form, full av förvaring. Ljusblått kakel som stänkskydd ovanför arbetsbänk. Här finns rostfria vitvaror såsom utdragbar fläkt, spis, induktionshäll, micro. Diskmaskin samt kyl/Frys går i vitt liksom även den vita porslinshon.

Sovrum 1

Första sovrummet nås via första entré/hall. Detta är lite smalare men ändock stort. Även här finns utgång till altanen.

Sovrum 2

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderobsvägg. Här har du även utgång till altanen på baksidan. Lackat trägolv och tapetserade väggar. Lackat trätak.

Innerhall

Fortsättning på entréhallen med samma målade bröstpanel och randiga tapet på vägg. Ingång till både sovrum 3 och 4 samt till badrummet. Fönster mot norr.

Badrum

Detta badrum kom till i samband med tillbyggnaden på 80-talet. Här har man installerat en pax-fläkt på yttervägg. Våtrumstapet på vägg och golv. Fönster med insynsskydd. Lackerat trätak. Vattentoalett till sluten tank(ligger under huset). Bidé, handfat och spegel samt hylla i färgat porslin. Duschkabin. Tvättmaskin? Ny varmvattenberedare 2017

Sovrum 3

Det minsta sovrummet ligger intill badrummet i den tillbyggda delen. Här passar det fint med tex en våningsäng. Tapetserade väggar och plastmatta på golv.

Sovrum 4

Rymligt sovrum med fönster på kortsidan och även utgång till altan mot framsidan. Plats för dubbelsäng och klädförvaring. Snygg laminat på golv, Ljusa, tapetserade väggar.

Området

Havsnära område med stora tomter i kuperad terräng, vilket gör läget mer privat. Gångavstånd till bad-och båtplatser

Närservice

Välsorterad matbutik i Harg som även är ombud för Systembolaget, Postnord och apotek

Kommunikation

Buss 638 går från Norrtälje och stannar i Dyvik

Övrigt

På Vätö finns förskola samt skola F-6

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter