Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Källtorpsvägen 16, Accepterat pris

Näsby Park Täby

2 695 000 kr

Se alla bilder

ShowHighestBid

3

Budgivning pågår

Budgivare 2: 2 420 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Källtorpsvägen 16, Accepterat pris

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 54,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 41104
Våning 1 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 695 000 kr Accepterat pris
Avgift: 3 716 kr/mån I avgiften ingår: Förråd, värme. (Obligatoriskt tillägg på varmvatten på 195 kr/mån samt tv/telefoni/bredband på 220 kr / månaden som är inräknat i den presenterade avgiften).
Andel i föreningen: 1,0706%
Andel av årsavgift: 1,0706%
Driftskostnad 6 860 kr/år
varav
El: 3 562 kr
Försäkring: 3 298 kr
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2017/2018
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Hall
Välkomnade hall som öppnar upp sig till det stora vardagsrummet. Ljusa väggar och parkettgolv samt gott om förvaring i garderoben med skjutdörrar.

Vardagsrum
Stort och ljust vardagsrum med plats för soffa och matbord. Öppen planlösning in till köket. Genomgående parkettgolv i hela rummet samt ljusmålade väggar.
Utgång till balkongen.

Kök
Mycket välplanerat kök med köksö för extra arbetsyta samt förvaring och praktisk användning. Fullt utrustat med moderna vitvaror från Siemens; häll, ugn, mikro samt kyl och frys.

Sovrum
Även i sovrummet följs den röda tråden med parkettgolv och gråblå färgskala på väggarna för en trevligare stämning. Här har du även lyxen att ha en stor och välplanerad Walk-in-closet samtidigt som du har gott om plats för byrå eller sängbord bredvid sängen.

Badrum
Ett badrum där du har alla bekvämligheter som behövs. Dusch med glasvägg, egen tvättmaskin med torkfunktion, wc, kommod samt förvaring i form av badrumsskåp.

Balkong
Rymlig balkong med plats för soffgrupp och grill. Här kan du avnjuta morgonkaffet i solen.

Drömtvåa med walk-in-closet och stor balkong

+ Stor tvåa med öppen planlösning
+ Balkong med plats för grill och soffgrupp
+ Tillbyggd köksö/bar i köket
+ Toppmodernt boende
+ Nära kommunikationer och natur (Centralparken)

Vill du bo i en modern lägenhet med optimalt planerade kvadratmeter med balkong och närhet till vackra centralparken som erbjuder allt i från promenadstråk, utegym, gratis tennisbana, Pool och mycket mer? Du är då varmt välkommen till Källtorpsvägen 16. Byggnaden byggdes 2017-2018 och lägenheten har en stor balkong med plats för soffgrupp och grill. När du kliver in i bostaden möts du av den välplanerade hallen som öppnar upp sig mot den öppna planlösningen med kök, vardagsrum och matplats. En mindre skiljevägg finns för att skärma av kök och vardagsrum och skapar en känsla av lyx. Vill du samtidigt ha ett stort sovrum utan att behöva tumma på kvadratmeterna för att få in en garderob är denna lägenhet utformad för att du ska slippa det. Här får du en stor Walk-in-closet där du får plats med kläder och annat för dig själv och minst en till person. Stort badrum med egen tvättmaskin/torkmaskin.

Lägenheten är belägen i populära Näsby park ett stenkast ifrån vackra centralparken. I detta område finner du mer än bara vacker natur och faciliteter för en aktiv vardag. Här har du även närhet till Näsby park centrum som erbjuder flertalet butiker, shopping, restaurang, gym och mycket mer. För den som gillar shopping finns även Täby Centrum på promenadavstånd.För mer information - kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se

Förening

Källtorpsvägen 16, Accepterat pris

Förening

brf parkentrén

Parkering

42 st garageplatser för 900 kr/mån.
3 st MC-platser för 300 kr/mån.
12 st uteparkeringsplatser samt 3 st platser för bilpool (sunfleet).

Renoveringar - utförda och planerade

Inga planerade renoveringar.

Övrigt

I varje trapphus finns cykelrum, barnvagns- och rullstolsrum. Det kommer även att finnas möjlighet att hyra extra förråd på källarplan.

Förskolor och skolor i närheten:

Slottets förskola.
Sjökadettens förskola.
Tranans förskola
Flugsnapparens förskola

Näsbyparksskolan F-9
Kunskapsskolan 6-9
Flottiljens skola.
Futuraskolan
Internationella engelska skolan 4-9
Slottsparksskolan.
Norskolan F-3
Spiraskolan F-9

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närservice

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg. Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter