Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hägerneholmsvägen 8A, vån 4 med balkong

Hägerneholm Täby

2 395 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hägerneholmsvägen 8A, vån 4 med balkong

Antal rum 2 rum
Boarea 47,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 11-1202
Våning 4 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 395 000 kr Accepterat pris
Avgift: 2 838 kr/mån I avgiften ingår: Värme, vatten, kabel-tv, bredband och förråd.
Andel i föreningen: 2,3362%
Andel av årsavgift: 2,331%
Driftskostnad 4 724 kr/år
varav
El: 1 500 kr
Försäkring: 3 224 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnaderna är uträknade från en schablon.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader I omkringliggande komplementbyggnader finner man bland annat cykelrum och miljörum. Förråd finns i källaren och är ca 5 kvm. Barnvagnsförråd finns i källaren.
Hall:
Stor och välkomnande hall med klinkergolv som en bit in skils av mot trägolvet. Förvaring i form av garderober där du kan ha alla säsongers klädesplagg i.

Vardagsrum/Kök:
Öppen planlösning där vardagsrum och kök delar yta för att öka rymden och skapa sociala yta i hela lägenheten. Stora fönster och balkong som omringas av ljusa väggar och trägolv. Köket består av ugn, häll, arbetsytor för matlagning, förvaring, diskmaskin, kyl & frys samt mikro från Electrolux.

Balkong:
Stor balkong i söderläge. Plats för soffgrupp och planteringar.

Sovrum:
Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Gott om förvaring i form av garderober. Även här följer väggar samma ljusa ton och enhetliga trägolv som vardagsrummet för att skapa enhetlighet i hela lägenheten.

Badrum:
Stort och modernt badrum med klinker på både golv och väggar. Wc, kommod, dusch med väggar, kombinerad tvätt-och torkmaskin samt golvvärme.

Två högt upp i bästa solläge med omtyckt planlösning och balkong!

För er som ska flytta ihop eller för dig som vill ha en modern lägenhet som är rymlig och har ett separat sovrum. Nybyggd lägenhet som är sparsamt använd. Här har du möjlighet att flytta in i en lägenhet med nutidens populäraste utformning och planlösning. Möjligheten till att skapa ditt drömhem är utan tvekan möjligt här. Vardagsrummet skärmar av för en soffgrupp och du har även plats för matplats i anslutning till köket. Direkt från vardagsrummet kommer du ut till balkongen som ligger i sydvästläge. Stort badrum med ljusa materialval för en modern och fräsch känsla. Sovrum med gott om förvaringsmöjligheter.

Brf Klubbhusen 1 ligger i nya stadsdelen Hägerneholm. Med närhet till både affärer, shopping, natur, skolor och mycket mer är föreningen belägen på en väldigt populär plats. Bra bussförbindelser med en kort promenad till buss 608 som kör raka vägen utan stopp till Stockholm city (Humlegården). Under våren 2019 stod Hägerneholms-torg klart som erbjuder bland annat livsmedelsbutik med postombud.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt. Anton.zellman@mohv.se för mer information.

Förening

Hägerneholmsvägen 8A, vån 4 med balkong

Förening

Brf Klubbhusen 1

Allmänt om föreningen

Brf Klubbhusen 1 färdigställdes i slutet av 2018. Ljusa och moderna i sitt utförande med smarta planlösningar. Det finns fyra olika storlekar, från 1:or om 28 kvm till 3:or om 78 kvm. Samtliga lägenheter har stora balkonger mot sydväst, där 3:orna har en balkong om ca 10 kvadratmeter! Alla lägenheter är välutrustade med bland annat egna tvättmöjligheter.

I bostadshuset finns förråd till varje lägenhet och i omkringliggande komplementbyggnader finner man bland annat cykelrum och miljörum. I anslutning till huset byggs även ca 50 parkeringsplatser i två plan. På Klubbhusens gård kommer det finnas utrymme för sociala möten och odling.

Tv och bredband

Ansluten till fiber och Tv-leverantör är Viasat. Både Tv och Bredband ingår i avgiften.

Parkering

Särskild byggnad med garage och parkeringsdäck med sammanlagt 58 st parkeringsplatser samt 3 mc-platser. Kostnaden för däck- och markparkering är 500 kr/mån och för garage 1250 kr/mån.

Renoveringar - utförda och planerade

Inga planerade renoveringar

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Friköpt mark

Området

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park växer fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område där man planerat och bygger nu upp Arninge Rescentrum där även Roslagsbanan står klar under 2021. Läs mer på Täby kommuns hemsida.

Närservice

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Roslagsbanan är beräknad att vara klar från och med 2021.

Parkering

Fri parkering på gatan.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter