Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Grindtorpsvägen 25

Grindtorp Täby

3 000 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Grindtorpsvägen 25

Antal rum 4 rum
Boarea 95,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0448
Våning 2 av 10, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 000 000 kr
Avgift: 5 580 kr/mån Värme, vatten, varmvatten, tvättstuga, källar- eller vindsförråd, kabel-tv med basutbud, bredband, bostadsrättstillägg (försäkring), fastighetsnära hämtning av förpackningar, elektronikskrot och grovsopor. Utöver angiven månadsavgift tillkommer hushållsel enligt förbrukning.
Andel i föreningen: 0,1358%
Andel av årsavgift: 0,143%
Driftskostnad 4 138 kr/år
varav
El: 3 042 kr
Försäkring: 1 096 kr
Beräknat antal pers: 1
Insynsskyddad dubbelbalkong vänd mot bostadsrättsföreningens grönskande innergård. Solen kommer runt lunch och stannar till sen kväll. Då bostaden ligger i byggnadens mitt och böjning blåser det sällan på balkongen, vilket innebär att såväl du som växterna trivs.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1965
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 19 augusti 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 158 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Interiör

Välkomnande möblerbar hall med klinkergolv som sedan övergår i klassisk ekparkett. Gäst-wc med svart kaklat golv och vita målade väggar. Den inre hallen är en central knytpunkt i lägenheten som praktiskt och genomtänkt delar av lägenheten mellan sociala och privata delar. Den sociala delen består av en fil mellan matplats, kök och vardagsrum som till sist leder ut till den stora soliga dubbelbalkongen. Sovrummen ligger separat och kan därmed hållas avskilt när det kommer många gäster. Vid matplatsen kan man sitta upp till 10 gäster och köket tar mycket förvaring i form av många skåp och lådor. Skafferiet tar många matvaror och läskbackar. I köket finns spis och kyl/frys. Praktisk diskbänk för smidig matberedning. Vardagsrummet är ljust hela dagen och stora delar av kvällen. Här ryms en stor härlig soffa för hela släkten alternativt soffa och ytterligare en matplats om så önskas. Det stora sovrummet ligger längst bort i lägenheten med en tillhörande klädkammare som sedan anslutas till badrummet. Sovrummet har vitmålad tapet och parkettgolv. Det andra sovrummet (perfekt för barn, gäster eller arbetsrum) ligger också placerat med anslutning till klädkammare och badrummet. Detta sovrum har också ingång till den soliga balkongen, rummet upplevs väldigt ljust då det har en orange väggfärg och ljust laminatgolv. Det tredje sovrummet, i anslutning till matplatsen, har en blå väggfärg och en linoleummatta. Badrummet är renoverat i samband med föreningens stambyte. Svart klinkergolv och vita kaklade väggar. Behaglig golvvärme (går på el) samt vattenburen handdukstork. Duschvägg i glas. Spegelskåp till förvaring. Om tvättmaskin önskas går det att sättas in. Till lägenheten hör ett stort källarförråd ca 3, 25 m x 1,90 m.

Generöst med yta och stor solig dubbelbalkong fritt från insyn

Välkommen till denna välplanderade generösa 4rok, här är alla rum väl tilltagna och det finns två klädkammare, duschrum med wc, separat gästwc, kök med goda ytor till förvaring, skafferi och matplats för ca 10 personer. Lägenheten har en stor dubbelbalkong vänd in mot den grönskande innergården med sol från lunchtid till sen kväll. Lägenheten har det bästa läget i hela Grindtorp då lägenheten är såväl insynsskyddad, har sol nästan hela dagen samtidigt som den är i husets böjning, vilket gör att vinden sällan ligger på.

Brf Jupiter är en av Täbys största bostadsrättsföreningar. Här finns totalt 844 lägenheter, flertalet kommersiella lokaler (frisör, fotvård, kemtvätt, förskola, second hand, mäklare, pizzeria och en mindre indisk restaurang) som inbringar goda intäkter till bostadsrättsföreningen. Det finns också ett fräscht gym, flertalet moderna tvättstugor, och två övernattningslägenheter. Det har varit en bostadsrättsförening sedan byggnation -65 och föreningen har gjort diverse stora renoveringar; breddat balkongerna samt bytt balkongfront, stambyte, fönsterbyte m.m. Avgiften för 2019 är oförändrad och bostadsrättsföreningen har god ekonomi. Området Grindtorp har funnits sedan 1700-talet, på den tiden ett litet torp som sedan blev en gård och numera två stora bostadsrättsföreningar. Grindtorp har sedan ombyggnationen -65 lockat och inspirerat åtskilliga internationella studiegrupper och arkitekter från hela världen. Grindtorp har även varit med i en serie om bostadsområden på SVT1 Go’kväll under 2013.

Grindtorp har det mest centrala läget i Täby. Det passerar flertalet busslinjer, 627 mot Sollentuna, 605 mot Danderyds sjukhus, 619 mot Näsby Park, 617 mot Hägernäs. Dessutom passerar flertalet nattbussar. Vill du ta Roslagsbanan är det gångavstånd till både Österskärs- och Kårsta linjen som båda har snabbtåg till Tekniska Högskolan. Det är gångavstånd också till Roslags Näsby trafikplats som är en central knutpunkt i Täby.

I närområdet finns många grönområden, utan korsande biltrafik - perfekt för barn och husdjur. Det är gångavstånd till Norskogsbadet, en utomhuspool i Centralparken i Näsby park. Här finns också utegym, lekplats, odlingslotter och hundrastgård. I Grindtorp finns två förskolor och precis nedanför Grindtorpsbacken finns Näsbydalsskolan årskurs 4-9 samt två gymnasium, Tibble Fristående Gymnasium och Åva.

Det tar ca 10 minuter att promenera ned till Täby centrum, där finns över 260 butiker för shopping, systembolag, vårdcentral, tandläkare, flertalet restauranger och caféer, nattklubb, bio, flertalet banker m.m. Här finns också simhall, bowling, fotbollsplaner, ishall, teater - egentligen allting du kan önska.

Vill du veta mer om bostaden eller försäljningen/anmäla intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072 555 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se eller assisterande mäklare Johanna Peltomäki 072 555 09 47 johanna.peltomaki@mohv.se för mer information.

Förening

Grindtorpsvägen 25

Förening

HSB BRF Jupiter 1 i Täby

Allmänt om föreningen

Grindtorp har av olika kulturpersoner utsetts till en av de tio mest intressanta bostadspärlorna i Sverige. Här finns en mångkulturell invånargemenskap med shopping, grönområden och idrottsanläggningar som ligger inom gångavstånd.

Bostadsrättsföreningen är stolt över den personliga och trevliga stämning de boende har skapat gemensamt. De boende trivs i de välplanerade lägenheterna och den fina innergården bidrar till ökad gemenskap. Innergården har plats för såväl vila och umgänge som lek, sport och grillning. Föreningen har också en hel del fritidsverksamheter, som studiecirklar, vävstuga, vinprovning, soppluncher och boulespel.

Tv och bredband

Alla lägenheter har via Riksnet tillgång till bredband (200 Mbit), kostnaden ingår i avgiften. TV-utbudet levereras av ComHem, för aktuellt grundutbud, se ComHems webbsida. Önskar du ett bredare utbud eller digitala kanaler kontaktar du ComHem.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

474 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Grindtorp är ett bostadsområde kommundelen Tibble i Täby kommun. Grindtorp ligger utmed Europaväg 18, mellan bostadsområdet Näsbydal, Täbys tidigare galoppbana och Täby Centrum

Närservice

I närheten finns pizzerior, livsmedelsbutik, bageri.

Kommunikation

Goda kommunikationer med en av Norrorts tätaste bussförbindelser, Roslags Näsby Trafikplats. Roslagsbanan går från Täby Centrum alternativt Roslags Näsby.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter