Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Eskadervägen 10, Våning 9 & 10

Näsby Park Täby

10 000 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Eskadervägen 10, Våning 9 & 10

Antal rum 8 rum + Kök
Boarea 197,00 kvm
faktisk uppmätn norm SS 021053

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 4403-00087
Våning 9 av 9, hiss finns
Ekonomi Pris: 10 000 000 kr utgångspris
Avgift: 7 755 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband
Andel i föreningen: 1,24299%
Driftskostnad 9 500 kr/år
varav
El: 6 000 kr
Försäkring: 3 500 kr
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1961
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Dokument

ENTRÉPLAN:

Hall:
Rymlig entré med utrymme för kapphylla och skoförvaring. I innerhallen finns en gäst-wc samt ett praktisk städsskåp under trapp.

Kök:
Från hallen når du våningens kök med mindre matsal. Möjlighet till att utöka och göra köket större. Maskinparken består av kyl/frys, diskmaskin, ugn, mikro samt häll.

Vardagsrum:
Storslaget sällskapsrum med vackert parkettgolv och gott om plats för möblering av soffgrupp och matsalsgrupp. Fantastiska fönsterpartier och balkong mot Stora Värtan.

Sovrum:
I dagsläget finns det möjlighet till fem sovrum på entréplan varav fyra är aningen större till ytan.

Badrum:
Helkaklat duschrum med kakel och klinker. Hörndusch med glasdörrar, wc och handfat med underhängd kommod. Vackert fönster med spröjs med utsikt mot norr.

ÖVRE PLAN:

Magiskt allrum på övre plan med högt i tak och praktfulla fönster. Här har du milsvid utsikt mot Stora Värtan och Stockholm. Ståtlig öppen spis för svala och mörka höst-och vinterkvällar.

Badrum:
Helkaklat badrum med egen bastu. Gäst-wc finns separat intill badrum.

Förrådsdel:
Inredd del som idag disponeras som förrådsutrymme med takfönster.

Täbys absolut största och mest representativa våning

Varmt välkommen till Eskadervägen 10. Storslagen etagevåning på hela 197 kvm med en magisk utsikt över Stora Värtan. Bostaden disponeras på två plan och erbjuder fantastiska sällskapsytor, förvaringsutrymmen och oändliga möjligheter att skapa ditt framtida drömhem. Bostaden ligger på gaveln, högst upp i huset med milsvid utsikt från samtliga fönster. Underbar öppen spis på övre plan där sällskapsrummet dessutom har en unik, generös takhöjd. Charmiga stuckaturer, vackra parkettgolv och bröstpanel gör att denna våning har det lilla extra. Är du en person som söker efter något speciellt? Då har du äntligen chansen att förvärva denna drömvåning i populära Brf Familjehotellet.

Här bor du i en populär och solid bostadsrättsförening med direkt närhet till tåg och buss. Apotek, livsmedelsbutik, caféer och restauranger finns runt hörnet med direkt tillgång till hiss utan trappsteg. Föreningen erbjuder medlemmar möjlighet att nyttja övernattningslägenhet, festlokal samt Skyroom med privat takterrass. Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information. Varmt välkommen på visning

Förening

Eskadervägen 10, Våning 9 & 10

Förening

Brf Familjehotellet

Allmänt om föreningen

Brf Familjehotellet består av en fastighet med två hus ett punkthus på Eskadervägen 8 samt ett skivhus på Eskadervägen 10-16. Föreningen har sammanlagt 200 bostadslägenheter och 18 kommersiella lokaler.
I föreningen finns ett Skyroom med fantastisk utsikt över skärgården och delar av Stockholm. Det finns även en gästvåning med plats för fyra övernattande och en festvåning fullt utrustad med plats för 24 sittande gäster.
Till föreningen hör ett garage som ligger under Eskadervägen 8 och på föreningens utomhusparkering finns parkeringsplats att hyra.
För den händige finns en snickarbod utrustad med verktyg och maskiner.
Brf Familjehotellet ligger intill Roslagsbanan som går till Östra Station med anslutning till tunnelbanestation Tekniska Högskolan och Kungliga Tekniska Högskolan samt Sophiahemmet. Bussar i närheten går till Täby Centrum samt Danderyds sjukhus.

I Näsby Parks centrum finner du bland annat matvaruaffär med postservice, apotek, klädaffärer, dataservice, hårsalonger, fastighetsmäklare, blomsterhandlare, bokhandel, sko- och nyckelservice, en bank och SATS. I centrum finns även husläkarmottagning, barnavårdscentral, tandläkare samt fysikaliska terapeuter.

Förråd finns att hyra och det kostar 100 kr/mån

Tv och bredband

Bredband och kabel-tv ingår i avgiften via Riksnet

Parkering

Föreningen disponerar 85 parkeringsplatser i garaget under punkthuset. I garaget finns det en plats där du kan tvätta bilen.

De boende i punkthuset når garaget via hissen i huset. De som bor i skivhuset får ta vägen över parkeringsplatsen. På denna som
också betjänar centrum, kan Du parkera 3 timmar i taget med p-skiva. Vill Du parkera längre kan Du hyra ett parkeringstillstånd för 300 kr/mån som ger
rätt att parkera utan tidsbegränsning. Det finns sex stycken handikapprutor på parkeringsplatsen. Till varje lägenhet tillhör ett besöksparkeringskort för övernattande gäster.

Renoveringar - utförda och planerade

2008-2010, stambyte i föreningen
2009, renovering av samtliga balkonger
2011-2012, byte av föreningens hissar
2015-2016, byte av plåttaket inklusive 8 st takterrasser på huset Eskadervägen 10-16
2018-2019, fasadrenovering och fönsterbyte på huset Eskadervägen 8
2020 Planerat påbörjande av fasadrenovering och fönsterbyte Eskadervägen 10 - 16.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närservice

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg. Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter