Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ursviks Allé 21, 2 TR

Ursvik Sundbyberg

2 475 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ursviks Allé 21, 2 TR

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 46,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1210
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 475 000 kr Accepterat pris
Avgift: 2 875 kr/mån inkl värme, vatten och grundutbud TV.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Av säljaren accepterat pris! I populära Ursvik finns nu möjligheten att förvärva denna välplanerade och nyproducerade lägenhet på andra våningen i projektet The Tube. Balkong i söderläge och öppen, social planlösning mellan kök och vardagsrum. Stilrent inrett badrum, gott om förvaring och rymligt sovrum. Gemensam takterrass om 60 kvm med en fantastisk utsikt, garage under fastigheten samt möjlighet att nyttja föreningens poolbil. Nära till kommunikationer, service, motionsområde och vackra grönområden. Snabbt tillträde möjligt!

HALL
Välkomnande hall med säkerhetsdörr, ekparkett och vita väggar. Gott om plats för avhängning och mer förvaring genom fyra garderober en liten bit in i lägenheten.

SOVRUM
In till vänster från hallen genom en skjutdörr finns lägenhetens sovrum med ekparkett, vita väggar och ett fönster. Gott om plats för säng, sängbord samt arbetshörna vid fönstret.

BADRUM
Stilrent badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Inrett med WC, tvättställ, spegelskåp, duschhörna och kombimaskin.

KÖK
Smakfullt kök med ekparkett, vita väggar och öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är inrett med vita, släta luckor och bänkskivor i laminat med kakel ovanför. Utrustat med spishäll, ugn, diskmaskin, kyl/frys, samt förberett för mikro i väggskåp.

VARDAGSRUM
Generöst och ljust vardagsrum med plats för soffa, matplats och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når man bostadens balkong.

BALKONG
Stor och solig balkong i bästa söderläge med plats för utemöbler och grönska.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd på garageplan som man når med hissen.
Av säljaren accepterat pris! I populära Ursvik finns nu möjligheten att förvärva denna välplanerade och nyproducerade lägenhet på andra våningen i projektet The Tube. Balkong i söderläge och öppen, social planlösning mellan kök och vardagsrum. Stilrent inrett badrum, gott om förvaring och rymligt sovrum. Gemensam takterrass om 60 kvm med en fantastisk utsikt, garage under fastigheten samt möjlighet att nyttja föreningens poolbil. Nära till kommunikationer, service, motionsområde och vackra grönområden. Snabbt tillträde är möjligt!

Förening

Ursviks Allé 21, 2 TR

Förening

Brf The Tube

Allmänt om föreningen

Brf The Tube.
Föreningen bildades 2014 och består ett flerbostadshus i fyra våningar med 50 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Huset är byggt 2017-2018 och föreningen äger marken.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns barnvagns- och rullstolsförråd i garageplan som nås med hiss. I garaget finns även 56 st cykelparkeringar i tvåvåningsställ. Det finns även en gemensam takterrass på 60 kvm med pentry och WC intill som medlemmarna kan nyttja. Postboxar finns placerade i entréplan.

Tv och bredband

Föreningen tecknar ett avtal med Telia om fiberanslutning.

Parkering

I föreningen kommer det finns ett garage i bottenplan med 11 platser. Preliminärt kommer en garageplats nyttjas av föreningens poolbil. I övrigt råder boendeparkering i Sundbyberg, ca 600 kr/månad, på utvalda gator i Ursvik.

Övrigt

OMRÅDE
I närheten finns Ursviks motionsspår som erbjuder trevliga och natursköna promenader eller joggingrundor. På vintern prepareras löpspåren till skidspår. Vid motionsområdet finns även utegym, mountainbikespår och fotbollsplan. Efter träningspassen finns det möjlighet att bada bastu i motionsgården.

Du tar dig smidigt och lätt till Bromma blocks, Mall of Scandinavia, Lötsjön samt härliga Hagaparken. Norr om Ursvik ligger Igelbäckens naturreservat med en omväxlande natur av skog, Igelbäcken och öppen mark.

Buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. Buss 540 går från E18 till Bergshamra T-bana och Ulriksdal pendeltågsstation. I framtidsplanerna finns tvärbana planerad med två hållplatser i Ursvik, framtida Ursviks Torg och en vid Norra Ursvik.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I Ursvik finns ett flertal förskolor. För grundskoleelever finns Kymlingeskolan, Älvkvarnsskolan samt Vittra Brotorp i området och närområdet. Grönområden I närheten ligger Igelbäckens naturreservat med trevliga promenadstråk längs vattenstråk.

Närservice

Ett flertal stora matbutiker finns i närområdet. I Järvastaden ligger en Icabutik och på andra sidan Enköpingsvägen ligger en välsorterad Coopbutik. I området finns också ett flertal restauranger samt service.

Kommunikation

Ursvik nås lättast med buss 504 från Sundbyberg Station, Hallonbergen T-bana eller Rissne T-bana. Precis utanför Ursvik går buss 540 till Bergshamra tunnelbana på röda linjen. I och med expanderingen av Sundbyberg utvecklas kommunikationerna därefter och år 2022 beräknas Tvärbanan var igång med två stationer vid Ursviks Torg samt Ursvik norra.

Övrigt

På Ladugårdsgatan i Ursvik ligger ett antal bikupor för egen honungsproduktion. Där har du chansen att få slunga din egen honung! Ursvik har också ett stort motionsområde med löp- och skidspår samt en motionsgård med utegym, bastu och café.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter