Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hamngatan 7, BV

Bällsta strand SUNDBYBERG

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hamngatan 7, BV

Antal rum 2 rum
Boarea 45,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1002/11002
Våning 0 av 7, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 2 614 kr/mån inkl värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för bredband/tv samt 125 kr/mån för varmvatten tillkommer.
Andel i föreningen: 1,3909%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 2013-2014
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Detta är en kommande bostad, kontakta ansvarig mäklare Mirza Licina /0738036081 för mer information.

Förening

Hamngatan 7, BV

Förening

BRF Mälarparken 1

Allmänt om föreningen

Brf Mälarparken 1 är en äkta förening och består av 50 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen förvärvade fastigheten 2013 och huset byggdes under 2013-2014.
Föreningen är en seniorförening och i första hand antas medlemmar som fyllt 55 år.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns det en gemensamhetslokal och ett övernattningsrum som kan hyras av föreningen medlemmar. Dessutom finns en gemensam tvättstuga.

Tv och bredband

I årsavgiften ingår Telia trippel Play för IP-telefoni, bredband och digital-TV. En digitalbox med Telia kanalpaket Lagom ingår som standard med 220kr/mån (obligatorisk tillägg).

Parkering

Föreningen har 35 garageplatser. Föreningen har ingen gästparkering och parkering på gården är inte tillåten. Parkering utomhus så gäller Sundbyberg stads regler.

Övrigt

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr (2,5% av basbeloppet) debiteras köparen. Pantsättningsavgift debiteras om 476 kr (1% av basbelopp) debiteras pantsättaren. Beloppen är baserade på prisbasbelopp för 2021.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Kommunikationer Ett stenkast från Bällsta Strand ligger Sundbybergs Centrum med kommunikationer som snabbt tar dig till både Arenastaden och Stockholms City på bara minuter. Tvärbanan har också en station i Bällsta Bro som tar dig till Solna Station och Alvik. Barnomsorg, skola Nära Bällsta Strand ligger Lilla Alby skola med verksamhet från förskola till åk 6. I Sundbybergs Centrum ligger också Ängskolan med grundskola från F-9. Närservice I Bällsta Strand kan du kombinera grönska, vattnet och lugnet med stadsliv. En kort promenad bort ligger Sundbybergs Centrum med matbutiker, restauranger, cafeer, gym, bageri,bank och shopping. Grönområden Bällsta Strand, också kallat Sundbybergs guldkust ligger längs Bällstaån som går ut i Bällstaviken. Strandslingan går att promenera eller cykla längs hela vägen in till stan.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter