Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Boplatsvägen 3, uteplats

Järvastaden Sundbyberg

2 075 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Boplatsvägen 3, uteplats

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 34,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00201
Våning 0 av 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 075 000 kr Accepterat pris
Avgift: 2 289 kr/mån Inkl förbrukningskostnader för kall- och varmvatten enligt schablon. Obligatoriskt tillägg för bredband (50 mbit/s) och Kabel-TV (Basutbud) om 86 kr/mån tillkommer.
Andel i föreningen: 0,5691%
Andel av årsavgift: 0,56886%
Driftskostnad 3 149 kr/år
varav
El: 2 000 kr
Försäkring: 1 149 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaderna är baserat på ett schablonvärde och dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 17 december 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 97 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 116 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

HALL

Genom säkerhetsdörren nås en välkomnande hall med gott om plats för avhägning för ytterkläder. Inrett med golv i parkett samt vitmålade väggar.

VARDAGSRUM

Här erbjuds ett socialt vardagsrum som har öppen planlösning mot köksdelen. Naturlig plats för soffgrupp, TV-möbel samt matbord för 4-6 personer. Rummet fylls av härligt ljusinsläpp från de härliga fönsterpartierna mot uteplatsen. Vidare återfinns naturlig sovplats i form av sovalkov. Goda förvaringsmöjligheter genom garderobsvägg med skjutdörrar samt städskåp. Rummet är inrett med vitmålade väggar och parkettgolv.

KÖK

Boendet erbjuder ett fullt utrustat kök med gott om plats för förvaring för den matglade. Här finns maskinpark i form av induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd mikro, spisfläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Inrett med vita under- och överskåp, vitmålade väggar samt vitkakel ovan arbetsbänk.

BADRUM

Vidare erbjuder lägenheten ett helkaklat badrum med vitkaklade väggar samt gråkaklat golv. Rummet är utrustat med golvvärme, kombimaskin, dusch med glasdörrar, handfat med kommod, spegelskåp, WC, badrumsskåp, spotlights samt handdukstork.

UTEPLATS

Här erbjuds uteplats om generösa 24 kvm som välkomnar för bjudningar i större sällskap. Runt den rymliga uteplatsen växer avskärmande grönska. Naturlig samlingsplats med familj och vänner under sommarmånaderna.

FÖRRÅD

Till lägenhet tillhör nyttjanderätt till källarförråd om ca 2 kvm.

Välplanerad och ljus 1,5:a med härlig uteplats på 24 kvm!

Av säljaren accepterat pris på 2 075 000 kr, kontakta ansvarig mäklare för visning!

- Generös uteplats om ca 24 kvm!
- Nyproducerad från 2017
- Optimalt planerad 1,5:a med sovalkov
- Välskött förening med koll på läget
- Perfekt läge i Järva med direkt närhet till grönska
- Närhet till service, kommunikationer och motionsspår

Varmt välkomna till denna fantastiska 1,5:a i populära Järva!
Nu finns äntligen chansen att förvärva denna ljusa bostad med underbar uteplats om hela 24 kvadratmeter. Här bor man i en välplanerad bostad som erbjuder generöst ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Bostaden är perfekt för såväl singeln som det moderna paret som letar nyproducerat boende med hög standard. Lägenheten erbjuder modernt badrum med önskade bekvämligheter som golvvärme och tvättmaskin. Vidare finns ett modernt kök med diskmaskin och öppen planlösning mot vardagsrummet. Här erbjuds naturlig plats för matbord, soffgrupp och TV-möbel. Utöver detta har boendet sovalkov med generös förvaring i garderob.

Boplatsvägen är ett lugnt och familjevänligt område som erbjuder närhet till service, kommunikationer och vackra promenadstråk. Området erbjuder lugn och grönska samtidigt som City och shoppingområden alltid finns nära till hands. I området finns pendeltåg från Ulriksdals station som tar dig till Stockholm City på några minuter. På cykelavstånd finns även Mall of Scandinavia med 175 butiker och 43 restauranger.

Ett boende som måste upplevas på plats!

Varmt välkomna på visning.

Förening

Boplatsvägen 3, uteplats

Förening

Brf Löparen i Sundbyberg

Allmänt om föreningen

BRF Löparen i Sundbyberg bildades 2015 där husen stod klara för inflyttning 2017. Föreningen består av 121 lägenheter varav samtliga är bostadsrätter. Bostadsrätterna är fördelade på sex hus i fyra till fem våningar. Föreningen äger marken den står på och är en äkta bostadsrättsförening.

Styrelsen har i dagsläget (2021-08-17) inte beslutat om några avgiftsändringar.

Styrelsen accepterar delat ägandeskap, krav på minsta andel om 10 %. Juridisk person accepteras ej som medlem i föreningen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
I föreningen finns 3st cykelrum, två i garaget och ett på Boplatsvägen 3. Barnvagnsrum finns ett i varje port. Det finns även 3st soprum.

EL
Kostnad för elförbrukning (hushållsel) erläggs av bostadsrättshavaren direkt till leverantören.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till bredband, tv och telefoni för 86 kr/mån (obligatorisk avgift) via TELE2.

Parkering

Föreningen handhar 63 parkeringsplatser varav 8 elbilsplatser samt 3 st öppna bilplatser Vanlig parkeringsplats i garage kostar 1020 kr/månad, 1 620 kr/mån för elbilsplats samt för 612kr/mån för de öppna parkeringsplatserna. För närvarande (2021-08-17) är det kö till parkering.

Renoveringar - utförda och planerade

Inga utförda renoveringar då fastigheten är ny. Föreningen har i dagsläget (2021-08-17) inte beslutat om några kommande renoveringar

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Järvastaden är ett lugnt och familjevänligt område i moderna Sundbyberg. Järvastaden erbjuder lugnet och grönska runt hörnet samtidigt som citypulsen och shoppingområden alltid är runt hörnet. Inom gångavstånd finner du Arenastaden med Mall of Scandinavia som rymmer 250 butiker, Sveriges första IMAX ® och erbjuder allt du kan önska dig med shopping i världsklass, flertal stora matbutiker, enormt restaurangutbud, skomakeri, kemtvätt och skönhetsvård. Bredvid gallerian ligger Friends Arena där du båda kan se landslagsfotboll och konserter med världens största artister.

Närservice

Järvastaden har karaktären av egen småstad med ett brett serviceutbud med ett flertal restauranger, skönhetssalonger, kemtvätt, gym och en ICA-butik.

Kommunikation

Pendeltåg från Ulriksdals station tar dig till Arenastaden på 3 minuter och Stockholm City på 10 minuter. Buss 505 och 540 tar dig till Solna C respektive Ulriksdals station och har täta avgångstider hela dagen, och buss 157 går till Danderyds sjukhus. Med en kort promenad når du Hallonbergens tunnelbana på blåa linjen.

Parkering

I området råder boendeparkering via Sundbybergs Kommun. Avgift för detta är 600kr/mån.

Övrigt

I anslutning till Järvastaden ligger Igelbäckens naturreservat med Igelbäcken rinnandes igenom. Området är perfekt för löprundan eller långpromenaden. The Winery hotel, ett urbant och modernt hotell med egen vintillverkning i hotellet. Perfekt ställe för en drink på takterrassen, en god middag och kanske en övernattning för att komma iväg från vardagen.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter