Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Torsplan 8, 14 tr

Vasastan Stockholm

6 350 000 kr

Se alla bilder


Visning

Föranmälan krävs, vi ses i foajén kl 14.00. Välkommen!

Söndag 24/3 14.00-14.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Torsplan 8, 14 tr

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 63,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 01:2401
Våning 14 av 33, hiss finns
Ekonomi Pris: 6 350 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 847 kr/mån inkl värme och VA
Andel i föreningen: 0,45765809%
Pantsatt Nej
Allmänt Utöver avgiften tillkommer kostnad för hushållsel, hemförsäkring och bredband. Dessa kostnader är individuella och kan variera beroende på avtal och livsstil.

Byggnad

Byggnadsår 2018
Energideklaration Finns för närvarande inte
FÖR VISNING RING 0734-236409

HÖGT LÄGE - VÅNING 14

UTMÄRKTA KOMMUNIKATIONER

BRF INNOVATIONEN


Norra Tornen - ett unikt konceptboende med livskvalitet på en ny nivå. Föreningen har biorum, gym, relaxavdelning, direktaccess till garage, Audi bilpool, gästlägenhet och festvåning. Norra Tornen kommer att bli innerstans högsta bostadshus och är beläget i en ny knytpunkt mellan Vasastan och växande Hagastaden. Har bor du med ett högt läge på 14:e våningen ca 35 meter över marken. Stor terrass och en hänförande utsikt över Stockholms siluett och Hagaparken. Stora panoramafönster och genomgående exklusiva materialval.

Utmärkta kommunikationer med T-bana Sankt Eriksplan samt Citybanan vid Odenplan. Utanför porten går förutom flera busslinjer även Flygbussarna till Arlanda. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

Lägenheten har målade väggar i vitt och ljuspigmenterade, mattlackade trägolv. Vidare är det vattenburen golvvärme i hela bostaden samt komfortvärme i badrum. Följande planlösning presenteras:

HALL
Trevlig hall med gott om plats för avhängning.

KÖK
Kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för stor matplats samt soffgrupp. Exklusivt kök från Poliform med släta luckor i grått och bänkskiva i ljus natursten. Full maskinell utrustning med vitvaror från Miele bestående av helintegrerad kylfrys och diskmaskin, varmluftsugn, samt induktionshäll med ovansittande fläkt. Köksblandaren och downlights i kopparfinish är speciellt framtagna för projektet.

SOVRUM
Sovrum med gott om plats för dubbelsäng och fantastisk vy över hela Stockholm från sängen, tack vare sovrummets stora panoramafönster. God förvaring med rymlig inbyggd klädkammare. Utgång till terrass som har räcken i glas. Terrassen nås via stora skjutdörrar.

WALK IN CLOSET
Gott om förvaring i walk in closet.

BADRUM
Exklustivt badrum i natursten, specialdesignad förvaringslösning och stämningsfull ljussättning. Tvättställ och vägghängd wc med dold cistern från Duravit. Tvättpelare och handdukstork.

FÖRRÅD
Källarförråd.


ENERGIDEKLARATION
Energideklaration upprättas efter husets färdigställande.

DRIFTSKOSTANDER
Obligatorisk kostnad för TV/Bredband och telefoni tillkommer ca 260 kr/månad.
Egen förbrukning av hushållsel samt hemförsäkring tillkommer.
VISNING RING 0734-236409. Har bor du med ett högt läge på 14:e våningen ca 35 meter över marken i Vasastans coolaste hus. Stor terrass och en hänförande utsikt över Stockholms siluett och Hagaparken. Stora panoramafönster och genomgående exklusiva materialval. För intresse ring 0734-236409.

Förening

Torsplan 8, 14 tr

Förening

Brf Innovationen

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Norra Tornen, Brf Innovationen är idag Stockholms högsta höghus om ca 125 meter fördelat på 36 våningsplan med totalt 182 lägenheter samt tre hyreslokaler. Föreningen köpte fastigheten 2016 och äger marken. En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 138 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 455 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2018.

Att bo i Norra Tornen kommer att ge livskvalité på en ny nivå. Några exempel på inbyggda faciliteter är biorum, ett gym och en relaxavdelning med bastu. Det finns även en festvåning som är fri att nyttja för de boende vid tillfällen då den egna bostaden kanske inte räcker till. Det går även att bjuda in familj och vänner att bo över i Norra Tornens egen gästlägenhet. Det finns möjlighet för de boende att hyra parkeringsplats i stadens garage i direktanslutning till Norra Tornen. Alla lägenheter är försedda med avfallskvarnar för matavfall. Plast och restavfall hanteras genom anslutning till stadens sopsugsanläggning. Övrigt avfall hanteras i återvinningskärl. Postboxar är placerade i entrén.

Norra Tornen blir också en visuell upplevelse för alla förbipasserande på gränsen mellan Vasastan och Hagastaden som kommer att bli den nya innerstadsdelen. Här kommer finnas tusentals bostäder och arbetsplatser som smälter samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Här får du uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera .Redan nu finns vid Torsplan flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och nyöppnade SATS Torsplan. Vidare kommer korsande Norra Stationsgatan att utvecklas snabbt till ett mysigt promenadstråk med nya bostäder, restauranger, barer och butiker.


FÖRRÅD
Varje lägenhet kommer att ha ett tillhörande källarförråd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykel- och barnvagnsrum som enkelt nås via hissen.
Gästlägenhet om 32 kvm med kokvrå, matbord, dubbelsäng och terrass.
Festlokal på 36 kvm som rymmer upp till 20 personer och har ett full utrustat kök.
Biorum med 8 fasta platser.
Gym med stepmaskiner, motionscyklar och roddmaskin. Det finns även en styrkedel med ett stort utbud av maskiner samt en stretchingavdelning.
Relax med bastu.

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV, bredband och telefoni levereras via AWiwo Quadra Play som är modern kommunikationsplattform där du som boende själv kan skräddarsy vilka tjänster som önskas efter eget behov. En obligatorisk kostnad om 260 kr/månad tillkommer och läggs till månadsavgiften.

PARKERING
Det kommer att finns möjlighet att hyra garageplats i stadens garage i direktanslutning till Norra Tornen. Garageplatser finns till en kostnad av 3 150 kr/månad. Ansökan om plats görs direkt via Stockholm parkerings hemsida där garaget är benämnt som "Tors Torn". Hissen når direkt från fastigheten ner till garaget.

Besök gärna följande hemsidor från ytterligare information:
www.norratornen.se
www.hagastaden.se
www.norrastationsgatan.se

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering