Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Centrumslingan 51

Solna Centrum Solna

3 400 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Centrumslingan 51

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 59,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1127
Våning 6 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 400 000 kr Accepterat pris
Avgift: 2 995 kr/mån inkl värme och vatten. ( obligatoriskt tillägg om 99kr/månaden för bredband)
Andel i föreningen: 1,0697%
Andel av årsavgift: 0,97%
Driftskostnad 5 543 kr/år
varav
El: 2 292 kr
Försäkring: 3 251 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsel samt hemförsäkring. Driftskostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1991
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Utfärdad
HALL
Välkomnande hall med utrymme för avhängning. Hallen är väldisponerad med tre stycken garderober som erbjuder generöst med förvaring. Ljusa väggar och mörkt trägolv är genomgående från hall till sovrum. Från hallen når du lägenhetens alla rum.

MASTER BEDROOM
Master bedroom som nås från hallen med gott om plats för dubbelsäng och byrå. Här finns två stora garderober med skjutdörrar som ger generösa förvaringsmöjligheter. Ett harmoniskt sovrum med mörkt golv och ljusa väggar. Sovrummet är tyst beläget med fönster mot balkongen och grönska.

VARDAGSRUM
Stort och ljust vardagsrum med vackert parkettgolv i ek och ljusa väggar. Här finns det gott om plats för möblemang och utrymme för stora sällskapsytor. Tack vare den öppna yta mellan kök och vardagsrum ger det en fantastiskt ljusinsläpp i lägenheten. Utgång till bostadens fantastiska balkong nås via vardagsrummet.

BALKONG
Stor och härlig balkong med utsikt över grönska. Här har du sol mesta delar av dagen. Gott om plats för både växter, bord och stolar.

KÖK
Topprenoverat och stilrent kök med vita luckor som bryts av med en trä bänkskiva. Här finns gott om förvaringsutrymme i både över- och underskåp. Utrustningsstandarden är hög och utgörs av kyl/frys, ugn, mikro och diskmaskin. Ett praktiskt och välplanerat kök som erbjuder goda arbetsytor och förvaring samt gott om plats för matbord. Mörkt golv och vitmålade väggar.

BADRUM
Mycket trevligt och fräscht badrum med vitt kakel och plastmatta på golvet. Badrummet är utrustat med handfat, stor kommod, wc, handdukstork och badkar. Det är framdraget för tvättmaskin.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör nyttjanderätt till vindsförråd.
ACCEPTERAT PRIS!
- Högt upp i huset
- Inglasad balkong i eftertraktat läge
- Renoverat kök
- Centralt läge nära till kommunikationer och grönska
- Välplanerad tvåa med insynsskyddad läge

Varmt välkommen till detta toppfina ljusa boende på populär adress i centrala Solna. Här bor du i ett högt och fritt läge med optimal planlösning, stora fönsterpartier och en väl tilltagen balkong mot fastighetens baksida med grönområde. Generösa sällskapsytor med stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök och matplats. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter. Föreningen har en väldigt god ekonomi och har även garageplats.

Här bor ni bokstavligen granne med Solna Centrum som erbjuder 120 butiker både större kedjeföretag och mindre aktörer, banker, kiosker, apotek, systembolag, livsmedel och bibliotek. I direkt anslutning till Solna Centrum ligger T-banan med restid in till city på ca 10 min och det stora busstorget som trafikeras av flertalet busslinjer. Vid Solna Centrum finns också möjlighet att kliva på tvärbanan. På gångavstånd har ni Skytteholmsparken, Hagaparken, Huvudsta strandpromenad med bl.a. Pampas Marina samt fågelsjöarna Råsta- och Lötsjön.

Ett boende att längta hem till - Varmt välkommen!

Förening

Centrumslingan 51

Förening

Brf Flamingo

Allmänt om föreningen

BRF FLAMINGO
Brf Flamingo bildades 2010 och köpte fastigheterna den 1a juli 2011. Föreningen är fördelad på fyra portar (45, 47, 49 & 51) och består av 107 lägenheter och 5 lokaler. Lägenheterna är fördelade på: 85 bostadsrätter och 22 hyreslägenheter. Den totala byggnadsytan uppgår till 8 292 kvm, varav 7 216 kvm utgör lägenhetsyta och 1 076 kvm lokalyta. Föreningen består av fyra byggnader i 3 D Fastighet, ingen tomtmark.

Överlåtelseavgift om 2,5 % av prisbasbeloppet (debiteras köparen) samt ev pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet (debiteras låntagaren).

Föreningen klassas idag som en äkta förening. Juridisk person accepteras ej.

Delat ägarskap mellan två makar eller sambos, som bägge skall bo i lägenheten accepteras generellt. Andra konstellationer måste prövas i styrelsen.

I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar (2019-06-16)

Blivande köpare måste godkänna detaljplaneändringen för området. Se "särskilda villkor" samt "Bilaga 13a och 13.2".

För mer info vänligen besök föreningens hemsida: http://www.brf-flamingo.se/

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

KABEL-TV/BREDBAND
Alla har via sina TV-uttag i lägenheterna med gratis tillgång till alla fria marksända digitala TV-kanaler. De som vill, kan via ett Boxer-abonnemang se flera kanaler via sina TV-uttag. Kontakta styrelsen för mer info. Bredband levereras från Sthlms stadsnät, med upp till 200/200 Mbit/s och är framdraget till alla lägenheter. Detta ingår inte i årsavgiften. För brf-medlemmar som vill vara anslutna tillkommer 99 kr/månad från januari 2017.

TVÄTTSTUGA
På entréplan i port 47, 49 & 51 ligger föreningens gemensamma tvättstugor.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns tillgång till cykelförråd.

PARKERING
Parkering / garage finns i huset och kan hyras av Unibail-Rodamco för ca 1000 sek / månad.

GJORDA RENOVERINGAR
- 2016 installerade föreningen ett fiber-fastighetsnät.
- 2016 Stamspolning
- 2015 Bytt all belysning i allmänna utrymmen och tvättstugor till LED-belysning
- 2014 Fönsterrenovering
- 2013 OVK utfördes
- 2011 Stamspolning
- Fogtätning på ytterväggar till en av fastigheterna, Csl 45.

PLANERADE RENOVERINGAR:
Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2010 och sträcker sig 10 år. Vänligen se bifogat dokument.

ÖVRIGT
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

NÄROMRÅDE
Centrumsslingans läge i Solna är ett av de mest attraktiva med en fantastisk kombination av direkt anslutning till Solna Centrum och dess mångfald av butiker och caféer samt med närhet till grönska och kommunikationer. Här kombineras liv och rörelse med en avslappnad miljö, vilket särskiljer dessa kvarter från andra delar av Solna.

Med hissen ner i Solna Centrum finner du flertalet butiker och ett antal restauranger samt även ett brett serviceutbud så som apotek, bibliotek, systembolag och vårdcentral. Här finner du även flertalet bussar mot både västerort och norrort, t-bana där restiden till T-centralen endast är ca 10 min samt tvärbanan som trafikerar sträckan Solna Station - Alvik.

I närområdet finner du även grönområden såsom Lötsjön och Råstasjön med promenadstråk och Café Gröna Stugan.

Med ca 15 minuters promenad når du Arenastaden med den nya nationalarenan och Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingdestination med butikskoncept, restauranger och en arkitektur utöver det vanliga. I 250 butiker hittar du det bästa inom allt från mode till mat och teknik. En ny dimension av shopping helt enkelt.

Om du önskar att bo i ett naturskönt område med direkt närhet till Stockholms innerstad är Solna garanterat något för dig. Solnas yta består till ungefär en tredjedel av natur och parker. Här finns gröna rekreationsområden, flera strandpromenader och dessutom många fina parker och naturområden, inte minst Hagaparken med Brunnsviken som erbjuder bad på sommaren och skridsko- och skidåkning vintertid.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Med sitt centrala läge i Solna har området kring Solna Centrum utmärkta kommunikationer. Inom ca fem minuters gångavstånd hittar du Solna Centrum som har flertalet butiker och ett antal restauranger samt även ett brett serviceutbud så som apotek, bibliotek och vårdcentral. Här finner du även flertalet bussar mot både västerort samt norrort, t-bana där restiden till T-centralen endast är ca 10 min samt tvärbanan som trafikerar sträckan Solna Station - Alvik.

Närservice

Solna Centrum, som har alla förutsättningar för trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, cafeer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I Anslutning till centrumet finns även ett nyöppnat Friskis & Svettis. Bara ett par kilometer bort ligger Arenastaden där ni hittar Mall of Scandinavia som rymmer 250 butiker, Sveriges första IMAX ® och erbjuder allt ni kan önska er med shopping i världsklass, flertal stora matbutiker, enormt restaurangutbud, skomakeri, kemtvätt och skönhetsvård. Bredvid gallerian ligger Friends Arena där du både kan se landslagsfotboll och konserter med världens största artister. I anslutning till detta ligger ett av landets modernaste hotell Quality Hotel Friends.

Kommunikation

Solna Centrum, tunnelbana blå linje. Mot Fridhemsplan och T-centralen. Buss 509 mot Brommaplan samt tvärbanan mot Sickla Udde åt ena hållet och Solna station åt andra.

Parkering

I området gäller boendeparkering via Solna kommun. Avgift för detta är 300 kr/månad eller 750 kr/kvartal. Besök gärna www.solna.se för mer information.

Övrigt

Barnomsorg, skolor: Råsunda skola F-6 och Skytteholmsskolan F-9. Grönområden: Om du önskar att få bo i ett naturskönt område men samtidigt med direkt närhet till Stockholm innerstad är garanterat Solna något för dig. Solnas yta består till ungefär en tredjedel av natur och parker. Här finns gröna rekreationsområden, flera strandpromenader och dessutom många fina små och halvstora parker och naturområden mellan bostadsområdena. Några som förtjänar ett extra omnämnande är exempelvis Kungliga nationalstadsparken, öster om Uppsalavägen, med Ulriksdals slottspark, Tivolihalvön, Hagaparken och strandpromenader vid Brunnsviken och Edsviken. Några särskilt fina strandpromenader och rekreationsområden finner du vid Råstasjön och Lötsjön samt i natur- och parkstråket utmed Ulvsundasjön och Bällstaviken.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering