Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Skansbergsvägen 44C

Segeltorp SEGELTORP

3 395 000 kr

Se alla bilder

ShowBidding

3

Budgivning pågår

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Skansbergsvägen 44C

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 90,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00009
Våning 2, hiss finns ej
Kommentar Fastigheten består av 3 plan varav vån 1 är förråd vån 2-3 är bostaden
Ekonomi Pris: 3 395 000 kr Föreslagen budstart
Avgift: 4 930 kr/mån inkl vatten, Comhem kabel-TV basutbud, förråd och parkeringsplats med elstolpe.
Andel i föreningen: 9,53065%
Andel av årsavgift: 9,76531%
Driftskostnad 13 523 kr/år
varav
El: 12 000 kr
Försäkring: 1 523 kr
Kommentar Driftskostnader baseras på schablonvärde, dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Trädäckad balkong med härlig dags-eftermiddagssol och idyllisk utsikt mot ett insynsskyddat skogsparti.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp flerfamiljshus
Byggnadsår 2003
Uppvärmning Direktverkande el + luftvärmepump
Ventilation Frånluftsventilation m värmeåtervinning
Energideklaration
Utfärdad den 23 oktober 2008
Energiklass: -
Primärenergital: 125 kWh/m² och år

HALL

Välkomnande hall med plats för avhängning & instegsklinker. Här möts du direkt utav bostadens naturliga ljusinsläpp tack vare en social och öppen planlösning samt bostadens stora fönster i två olika väderstreck i kök och vardagsrummet.

KÖK

Stilrent kök med gott om arbetsyta. Köket är utrustat med moderna vita skåpluckor, ljus arbetsbänk, stänkskydd längs väggen, diskmaskin, inbyggd kombinerad mikrovågsugn & ugn, häll, fläkt och fullstor kyl/frys.

VARDAGSRUM

En naturlig samlingsplats med stora fönster vilket ger generöst med ljusinsläpp samt utrymme för sällskaps del och matplats. Här finns även en utgång till bostadens balkong!

BALKONG

Trädäckad balkong med härlig dags-eftermiddagssol och idyllisk utsikt mot ett insynsskyddat skogsparti.

BADRUM 1

Stort och stilrent badrum med mörkt klinkergolv som möter väggarnas vita kakel. Badrummet är utrustat med vitt handfat med tillhörande kommod, spegel ovan handfat, WC, regndusch och duschvägg, komfortvärme och spotlights!

Klädkammare

Rymlig klädkammare med plats för avhängning och förvaring beläget i bostaden.

MASTER BEDROOM

Plats för stor dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Snedtak med en takhöjd på upp till 3 meter och fönster i två väderstreck som ger rummet ett härligt ljusflöde.

SOVRUM 2

Stort härligt sovrum med fina ytskikt. Utrymme för dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Snedtak med en takhöjd på upp till 3 meter och fönster i två väderstreck som ger rummet ett härligt ljusflöde.

SOVRUM 3

Rymligt sovrum med fina ytskikt. Utrymme för dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Perfekt barnrum eller gästrum som har plats för både säng, skrivbord och garderob. Fönster mot ett insynsskyddat skogsparti.

BADRUM 2

Stort stilrent badrum beläget på bostadens övervåning. Ljust klinkergolv och ljusa kaklade väggar. Badrummet är utrustat med vitt handfat med tillhörande kommod, stor spegel ovan handfat, WC, tvätt pelare, badkar och spotlights!

Förråd

Till bostaden hör nyttjanderätt till ett källarförråd om ca 6 kvm (säljarens information)

PARKERINGSPLATS

En fast parkeringsplats med eluttag tillhör varje bostad. Det finns även 6 besökparkeringar för gäster.
// Radhuskänsla med ingen som bor varken ovanför eller under! // Förråd samt parkeringsplats ingår i avgiften // Familjärt område med närhet till grönska, förskolor samt skolor // Nära till skärholmens centrum och kungens kurvas stora utbud av kommunikationer, butiker och restauranger //

Varmt välkomna till denna superfina bostad, perfekt för dig som önskar att bo i en bostad med radhuskänsla färdig att flytta rakt in i men samtidigt slippa det stora underhållet som krävs som husägare. Bostaden erbjuder ett omsorgsfullt renoverat kök, badrum och ytskikt med moderna materialval. En välplanerad planlösning och en balkong med utsikt mot ett insynsskyddat skogsparti. Till bostaden hör nyttjanderätt till ett förråd på bostadens källarplan vilket gör att du varken har någon som bor ovanför eller under dig. Här bor du i en stabil och familjär förening i ett lugnt och expansivt område med ett stenkast till goda kommunikationer, närservice och allting annat som kan tänkas önskas för en trivsam tillvaro. Segeltorp är ett område som enligt dem som bor i området kan beskrivas som ett litet samhälle med grannsamverkan, aktiviteter för barn och en idyllisk plats att få komma hem till.

Detta är en bostad som måste upplevas på plats! Vänligen kontaka ansvarig mäklare Daniel Aslan, 073-509 38 67 alternativt Daniel.aslan@mohv.se för mer information och visning.

Förening

Skansbergsvägen 44C

Förening

Brf Silverskeden

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Silverskeden bildades 2002 och är en bostadsrättsförening med 12 bostadsrättslägenheter. Föreningens fastighet består av två flerfamiljshus om 2 våningar
Förening klassas som äkta och man äger marken huset står på.

Föreningen har i dagsläget inga beslutade avgiftsändringar (kontrollerat 2020-10-09)

RENOVERINGAR:
PLANERAT UNDERHÅLL
Lasering/oljning/ommålning av träväggar insida och utsida i elförråd - 2020
Underhåll av Stenmarkplattor i elförråd - 2020
Ommålning av takdelar - 2022
Ommålning och underhåll av ytskikt i källarförråd - 2023
Ommålning och underhåll gröna stålstaketet - 2024

Kostnaden för uppvärmning tillkommer utöver avgiften. Varje lägenhet har separat eldriven värmepump som ägaren av bostadslägenheten ansvarar för detta är dock något föreningen planerar att förändra inom kort för att få lägre elkostnader till varje hushåll

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Mellan husen finns en trivsam bilfri gård med lekplats. Framför huset finns ett insynsskyddat skogsparti. Liten samt trevlig förening intill naturskönt villaområde, charmigt och trevligt med god stämning bland boende och arrangerade gemensamma aktiviteter. Föreningen har trädgårdsredskap m.m till utlåning för medlemmarna.

TV/BREDBAND
Kabel-tv och Bredband finns via Comhem. Basutbud kabel tv ingår i månadsavgiften

PARKERING
En fast parkeringsplats med eluttag tillhör varje bostad. Det finns 6 gästparkeringar i föreningen.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I Segeltorp finns flera mindre villaområden, stora radhusområden, obebyggda naturmarker och ett av Europas största handelsområden, Kungens Kurva. Segeltorp är en kommundel i den nordvästliga delen av Huddinge. Segeltorp består av sex delområden (från norr till söder): Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens Kurva. Bebyggelsen är till största delen villor och radhus från olika tidsåldrar. I mitten av 1990-talet byggdes ett bostadsområde med lägenheter på Skansberget, ett bergskrön mellan Skansbergsvägen och Smista allé. Området har byggts ut med ytterligare flerfamiljshus de senaste åren. Skansberget är en av Huddinges fornborgar, troligen anlagd under folkvandringstiden omkr. 500-talet ef.Kr. I Segeltorp finns gravfält från yngre järnåldern och flera gårdar med gamla anor, t.ex. Juringe gård och Segerstorp, varifrån namnet kommer. I början av 1900-talet började avstyckningen av de stora gårdarna till villatomter. Segeltorp har nu många invånare, men fortfarande stora områden obebyggd naturmark. Här finns 12 förskolor och 5 grundskolor. Två ytterligare förskolor är under planering. En av grundskolorna är Segeltorpsskolan (F-9) vid Häradsvägen. Skolan har anor från 1917. Den nya invigdes 2010. Närmaste gymnasium finns i Stuvsta/Huddinge. I Segeltorps naturmarker hittar man Långsjön och Gömmarens naturreservat. Långsjön ligger norr om Segeltorp. Här finns elljusspår, bågskyttebana och många stigar och vandringsleder, som kan ta dig ända till Gömmarens naturreservat i södra Segeltorp. Här finns också en badsjö, klarvattensjön Gömmaren, som erbjuder både klippbad och en liten sandstrand. Kalla vintrar kan man åka skridskor. Segeltorp har mer att erbjuda för den som vill motionera och idrotta. 2007 invigdes ishallen Segeltorpshallen. Det finns flera häststall och ridhus i området. Idrottsföreningarna har fotboll, innebandy, ishockey m.m. på sina program. I centrala Segeltorp finns närservice med vårdcentral, frisör, bibliotek, konditori, restaurang, café, gym. m.m. Ett av Europas största handelscentra, Kungens Kurva, finns placerat i Segeltorp vid E4:an. Kungens Kurva har kunder från hela Storstockholm. Här finns IKEA, Heron City och många stormarknader. I närheten av Kungens Kurva finns den välkända och populära handelsträdgården Zetas – finsmakarens trädgård. I Smista Allé, norr om Kungens Kurva, finns de flesta bilmärken representerade i de många bilaffärer som etablerat sig som ett pärlband efter allén. I Segeltorp har de bilburna nära ut till E4/E20. Det finns flera busslinjer. I centrala Segeltorp går linjerna 703, 704, 707 och 710. Till Stuvsta pendeltågsstation är det 10 minuter, till T-bana Fruängen 8 minuter, T-bana Skärholmen 15 minuter. Bor man i Segeltorps västra delar har man även gångavstånd till T-bana (röda linjen, station Sätra).

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter