Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Grindvägen 34B

Norrtälje

1 350 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Grindvägen 34B

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 55,60 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 114
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 350 000 kr
Avgift: 2 915 kr/mån I månadsavgiften ingår V/A, Kabel-TV, förråd och P-plats
Andel i föreningen: 0,883%
Driftskostnad 2 052 kr/år
varav
Försäkring: 2 052 kr
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1967
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Grindvägen 34B

Välkommen till denna mycket väldisponerade 2:a. Brf Dalen är en mycket välskött och uppskattad förening i Grind. Ljus tvåa om 55 kvm med genomgående stilsäkra färg- och materialval. Väldisponerade ytor med bra storlek på både vardagsrum och sovrum. Från köket finns utgång till balkongen som ligger i ett fint västerläge. Balkongen ligger ogenerat med utsikt över grönområde. Helkaklat duschrum med vitt kakel på väggarna och svart klinkergolv. Här bor du med gångavstånd till centrum, buss, mataffär och restaurang. Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Ingång till lägenheten via en rymlig hall med gott om förvaring och plats för mindre hallmöbel. Direkt till höger finns plats för avhängning av ytterkläder, till vänster finns förvaring i stor garderob. Praktiskt med klinkergolv vid entrén. Laminatgolv och tapetserade väggar med vitmålad bröstpanel.

Kök

I anslutning till hallen ligger köket. Ett mycket hemtrevligt kök med mycket arbetsytor och gott om förvaring. Snyggt kakel i vitt och grått ovanför arbetsytorna. Vita skåpluckor och bänkskiva i laminat. Maskinell utrustning i form av glaskeramikhäll, ugn, kyl/frys och diskmaskin. Från köket finns utgång till balkongen som ligger i ett fint läge med utsikt över grönområde och eftermiddags-/kvällssol. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger till höger sett från entrén. Ett lättmöblerat rum med plats för både matplats och soffgrupp. Snyggt parkettgolv och vit mönstrad tapet på väggarna.

Sovrum

Fint sovrum med gott om förvaring i garderob med skjutdörrar och plats för dubbelsäng. Tapetserade väggar och laminatgolv.

Duschrum

Helkaklat duschrum med vitt kakel på väggarna och svart klinkergolv. Handfat med kommod, spegel med infällda spotlights, duschörna och wc. Föreberett för tvättmaskin.

Väldisponerade 2:a med balkong i västerläge och utsikt över grönområde!

Välkommen till denna mycket väldisponerade 2:a. Brf Dalen är en mycket välskött och uppskattad förening i Grind. Ljus tvåa om 55,6 kvm med genomgående stilsäkra färg- och materialval. Väldisponerade ytor med bra storlek på både vardagsrum och sovrum. Från köket finns utgång till balkongen som ligger i ett fint västerläge. Balkongen ligger ogenerat med utsikt över grönområde. Helkaklat duschrum med vitt kakel på väggarna och svart klinkergolv. Här bor du med gångavstånd till centrum, buss, mataffär och restaurang.

Förening

Grindvägen 34B

Förening

Brf Dalen

Tv och bredband

Digital-TV, basutbud ingår i avgiften.
Bredband via Fiber.

Parkering

Vanlig P-plats ingår i månadsavgiften. Separat kö till carport (220 kr/mån), garage (440 kr/mån) eller en P-plats med uttag för motorvärmare (100 kr/mån).

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningen har nyligen installerat säkerhetsdörrar som finansieras genom att föreningen har ett tillfälligt tillägg på månadsavgiften som är 150 kr/mån.

Övrigt

Föreningen har ett gemensamt el-avtal och elen kommer som ett obligatoriskt tillägg på månadsavgift och baseras på en schablon. Denna schablon regleras om du gör av med mer eller mindre el.

Överlåtelseavgift

900 kr

Pantsättningsavgift

400 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering