Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Finnboda varvsväg 10A

Finnboda Hamn Nacka

3 350 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Finnboda varvsväg 10A

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 60,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 123
Våning 2 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 350 000 kr utgångspris
Avgift: 3 512 kr/mån Inkl värme, va, kabel-tv & bredband
Andel i föreningen: 0,6646%
Andel av årsavgift: 0,6646%
Tillträde Efter överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt FÖRRÅD finns beläget på vinden.

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljhus
Byggnadsår 2014
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 9 oktober 2018
Energiklass: E
Primärenergital: 120 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Sicklaön 37:71
Kanonfin och bra planerad i hus från 2014. Ett bekvämt och modernt boende i förening med garage. Kommunikationer med buss och SL-båt till Nybrokajen på ca 20 min.

Social planlösning i kök/vardagsrum med öppna delar. Genomgående stora fönster, ekgolv och vitmålade väggar. Interiören är sober med välplanerade rum, bra förvaring i skjutdörrar med Elfainredning och snygga materialval. Förråd finns lättillgängligt på vinden. All tänkbar utrustning och inredning för ett bekvämt och modernt boende. Bara att flytta in!

Med storstadens närhet och puls samt med ett naturnära och rofyllt läge intill Stockholms inlopp, erbjuds det bästa av två världar.
Här bor du i en förening mittemot Djurgården som stod klar hösten 2014. Stor balkong i rakt västerläge.
Föreningen har övernattningslägenhet / festlokal som går att hyra för medlemmarna. Här finns även ett stort varmgarage som nås via hiss.

Från områdets kaj går båtar till Djurgården, Nybrokajen eller vidare ut mot Nacka Strand och Frihamnen. Perfekt för dig som har SL-kort och som vill ta dig till stan med morgonkaffet på båten.
Till Södermalm är det en promenad på endast 15 minuter via strandpromenad. Via strandpromenaden har du även möjlighet att promenera ut mot Kvarnholmen och vidare ut mot Nacka.

HALL
Stor hall med gott om förvaring bakom skjutdörrsgarderob med Elfasystem.

KÖK
Rymligt och snyggt vitt kök med gott om arbets- och förvaringsytor. Maskinellt fullutrustat med maskiner i rostfritt utförande.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet ligger i anslutning till köket. Stora fönsterpartier med gott om ljus. Härifrån nås balkongen.

SOVRUM
Master bedroom är rymligt med plats för större säng. Gott om förvaring i hel garderobsvägg med Elfasystem.
Andra rummet är 7 kvm. Perfekt barnrum eller kontor!

BADRUM
Helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med dusch med glasdörr, tvättställ med kommod samt tvättmaskin och torktumlare. Här finns även praktisk arbetsbänk.

BALKONG
Stor balkong i rakt västerläge och gott om sol. Här ligger bekväm trätrall på golvet.

Modern minitrea!

Med storstadens närhet och puls samt med ett naturnära och rofyllt läge intill Stockholms inlopp, erbjuds det bästa av två världar.
Här bor du i en förening mittemot Djurgården som stod klar hösten 2014. Föreningen har övernattningslägenhet / festlokal som går att hyra för medlemmarna. Här finns även ett stort varmgarage som nås via hiss.
Citynära och mycket yteffektiv 3:a med stor balkong i hus från 2014. Ett bekvämt och modernt boende i förening med garage, god ekonomi och övernattningslägenhet. Kommunikationer med buss och SL-båt till Nybrokajen på ca 20 min.

Förening

Finnboda varvsväg 10A

Förening

Brf Saltsjö Vy

Allmänt om föreningen


FÖRENING
Husen byggdes av IKANO och stod klara under hösten 2014 då inflyttning skedde. Föreningen äger fastigheten Nacka Sicklaön 37:71 på Finnboda Varsväg 10 A-E. I föreningen finns 130 bostadslägenheter, en lokal för föreningsverksamhet och källare med garage. Föreningen har en bra hemsida med massa info, http://www.saltsjovy.se

GEMENSAMMA UTRYMMEN
På entréplan ligger cykelförråd och barnvagnsrum samt soprum.
Det finns en stor och fin gemensamhetslokal på entréplan i A-porten som kan hyras för exempelvis kalas eller övernattning, 350 kr/dygn. Lokalen är utrustad med flertalet bäddar, fullutrustat kök med micro och diskmaskin samt ett stort badrum med dusch.
Gemensam takterrass finns på våning 7.

TV & BREDBAND
Föreningen är ansluten till Comhem som leverar TV & bredband. TV-basutbud ingår i avgiften och för bredband (50/mbit) tillkommer en avgift på 90 kr/mån.

PARKERING
Totalt finns det 81 garageplatser i föreningen som kan hyras för 900 kr/månad. Till dessa är det kö. 12 st Laddstolpar finns (400 kr extra inkl el). Även mc-platser finns i garaget.
Boendeparkering området och kostar 600 kr /månad. Kontakta Corepark för dessa platser.
Det finns gott om gästparkeringar i området.

EKONOMI
Föreningen har mycket god ekonomi. Föreningen har gjort stora amorteringar och planerar för fler då överskottet är stort.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

I Finnboda finns Finnboda Förskola samt Vilans förskola som även har skolverksamhet upp till årskurs 6. Nyöppnade grundskolan Ebba Brahe på Kvarnholmen finns nu i nya fina lokaler. Ytterligare skolor finns i Sickla/Sickla skola och på Järlahöjden invid Nacka Forum med bl a Järla Skola och Eklidens Skola. I Nacka finns flertalet gymnasieskolor med olika inriktningar och program. Besök gärna Nacka kommuns hemsida nacka.se för ytterligare information.

Närservice

I Finnboda hamn finns en Ica-butik i Docklandshuset. Alldeles intill butiken finns restaurang Docklands med oslagbart läge och utsikt över Saltsjön och Djurgården. Intill finns möbelbutiken Fogia som utöver stilrena möbler även har plats för Café Finnboda Slip. För den gymintresserade har Puls & Träning en anläggning alldeles intill restaurangen. Sickla Köpkvarter nås via promenadvägen längs Svindersvik eller bil. I grannområdet Saltsjöqvarn ligger Boule & Berså och Elite Hotel Marina.

Kommunikation

Buss med 402:an når Slussen på ca 10 minuter. Denna går även vidare ut till Nacka Forum. 53:an går via Centralstationen, Vasastan och vidare till Fridhemsplan. Det går även bussar åt Nackahållet och vidare till kommunens olika delar. SLs pendelbåtstrafik Sjövägen lägger till i Finnboda Hamn med ändhållplatser vid Nybrokajen (ca 20 min) respektive Lidingö/Frihamnen.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering