Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Diligensvägen 86

Jarlaberg Nacka

3 995 000 kr

Se alla bilder


Visning

Välkommen!

Måndag 20/5 17.30-18.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Diligensvägen 86

Antal rum 4,5 rum + Kök
Boarea 123,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 55
Ekonomi Pris: 3 995 000 kr utgångspris
Avgift: 7 959 kr/mån Inkl värme, va
Andel i föreningen: 0,73374%
Andel av årsavgift: 0,73374%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Byggnadsår 1989
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 27 februari 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 139 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Sicklaön 367:6
Jarlaberg är ett mycket lugnt och bilfritt område!
På gården finns en lekplats och gemensamhetslokal som inrymmer tvättstuga/bastu/festlokal samt gästlägenhet.

Här bor du nära City och med båtvägen från Ångbåtsbryggan i Nacka Strand når du både Stockholm City och Skärgården.
Närheten till kommunikationer, service och natur såsom Nacka Strand, Nacka Forum och vackra naturreservatet Nyckelviken gör Jarlaberg till det perfekta läget!

Här kliver ni in i en modern, välplanerad och rymlig bostad med stora fönster och härliga ljusinsläpp. Bostaden, som har egen ingång, erbjuder både inglasad balkong samt en stor uteplats i ett soligt, fritt och lugnt läge.
Hela bostaden är genomgående i ljusa materialval med ett renoverat och modernt kök med stor köksö.

Jarlaberg är ett populärt område för människor i alla åldrar. Här finns det flera bostadsrättsföreningar och levande arkitektur med blandad bebyggelse. Här finns det dels grönytor men även fotbollsplan och tennisplan. I centrala Jarlaberg, på ett par hundra meters avstånd från lägenheten finns en mataffär (Tempo), Jarlabergs skola och en bussförbindelse som tar dig smidigt till Slussen på en kvart!

De närmaste omgivningarna har mycket att erbjuda: Naturreservatet Nyckelviken med herrgård, 4 H gård, café, park, joggingspår, promenadvägar och mycket mer. Perfekt för att njuta av olika årstider. Nacka Strand ligger även det på gångavstånd, här finns flera restauranger, bl.a. populära restaurang J och täta båtförbindelser med Stockholms innerstad och skärgården: SL:s Sjövägen sträcker sig mellan Lidingö och Nybroviken med många turer per dag. Forum Nacka och ICA Maxi ligger på promenadavstånd.

ENTRÉ / HALL
Stor och ljus hall som från entré med egen ingång.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum i en modern och öppen planlösning mot köket. Här finns stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp i insynsskyddat och fritt läge.

KÖK
Påkostat kök i en härlig öppen planlösning. Köket är från Kvik och är fullutrustat. Generösa arbetsytor och förvaring, maskinellt fullutrustat från Electrolux (fullstora och integrerade kyl/frys, ugn i högskåp med Sous Vide-funktion, infälld induktionshäll samt integrerad diskmaskin. Bänkskiva i kompositmaterial.

SOVRUM
Bostaden disponerar tre st sovrum. Ett sovrum på övre plan och två lite större på nedre plan.

BADRUM
Vardera plan har ett badrum som är helkaklade med klinkergolv och golvvärme. Nedre badrummet har badkar och tvättmaskin. Övre badrummet har dusch.

ÖVRIGA UTRYMMEN
På nedre planet finns ett stort utrymme som kan användas som extra sovrum eller förråd. Även utrymmet bakom trappen används som förrådsutrymme. Här finns även en inredd klädkammare för snygg och praktisk förvaring.

Renoverat med radhuskänsla!

Välkommen till ett av Jarlabergs bästa radhus! Renoverat med påkostade och ljusa materialval. Tre sovrum samt två stora badrum. Stor insynsskyddad uteplats samt balkong med fritt och bra solläge. Perfekt för barnfamiljen!

Förening

Diligensvägen 86

Förening

HSB:s Brf Tullen 623 i Nacka

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Byggnaderna byggdes och uppfördes 1989. Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Sicklaön 367:2 och 367:6. Tullen omfattar gård 1 Diligensvägen 74-100, de jämna numren och gård 4, Diligensvägen 3-37, de udda numren. Föreningen har för närvarande 292 medlemmar och 192 stycken lägenheter bostadsrätter. För mer information om föreningen gå in på www.hsb.se/stockholm/tullennr623

PARKERING
Det finns ett antal garagehus som Samfälligheten äger och hyr ut till föreningarna i Jarlaberg enligt följande cirkapriser:
MC-platser: 63 kr/mån
Uteplatser utan eluttag 238 kr/mån
Uteplatser med eluttag 306 kr/mån
Garage utan eluttag 331 kr/mån
Garage med eluttag 406 kr/mån
Garage med bur 506 kr/mån
Det finns även besöksparkeringar mot betalning.
Cemi handlägger parkeringsplatserna. Kö kan förekomma. Telefonnummer 0774-400990.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensamma tvättstuga på vardera gård.
Festlokal, gästlägenhet samt bastu finns att hyra för medlemmarna.

UNDERHÅLL
Innergård har fräschats upp under 2009.
Genomgång och reparation av takpannor samt att takfönstren har bytts ut 2010. Gårdarna har fått ny belysning 2010.
2011- Ventilationsfläktarna har bytts ut och ny dusch i gästrum.
2012- Renovering av trapphus. Värmesystemet ska ses över för att kunna erbjuda medlemmarna ett mer behagligt boende.
Tak och fönsterrenovering har gjorts under 2015-2016.

KABEL/TV & BREDBAND
Kabel-TV via Comhem (basutbud ingår avgiften)
Bredbandsbolagets fibernät (250 Mbit/s) i alla lägenheter och lokaler. Alla lägenheter är gruppanslutna till Bredbandsbolaget. Det innebär att kostnaden för internetuppkoppling och telefonabonnemang ingår i månadsavgiften till föreningen. Däremot får man själv betala för telefonsamtalen och eventuella andra tjänster du köper av bredbandsbolaget.

ÖVRIGT
Överlåtelseavgift 2,5 % av basbelopp debiteras säljaren. Pantsättningsavgift 1 % av basbelopp debiteras pantsättaren per pant. Medlemskap i HSB Stockholm betalas av köparen och är obligatoriskt för boende i denna förening.

Övrigt

Jarlaberg är ett trivsamt område mycket nära både till stan och skärgården och med gröna Nyckelviken inom promenadavstånd.
I Jarlaberg finns flera förskolor och två skolor (Jarlabergsskolan och Nacka Strand skola som ingår i Pysslingkoncernen). I området finns lekplatser för både stora och små. Finns även fotbollsplan, bouleplan och en tennisbana. I området finns en restaurang, frisör och mataffär.

Nacka Forum med stort utbud av affärer, restauranger, bank, vårdcentral med mera ligger på promenadavstånd eller tre busshållplatser bort. Man kan storhandla på ICA Maxi Stormarknad nere i Skvaltan som befinner sig på gångavstånd från Jarlaberg. Bussar (motorvägsbuss nr 443) till Slussen går regelbundet, restid cirka 10 min.
Buss nr 71 går bl.a. via Sickla Köpkvarter (restid dit ca 10 min) och sedan vidare till Slussen - total restid ca 25 min.
Från Nacka Strand går buss 840 mot handenterminalen (via Älta och Tyresö), nr 465 mot Fisksätra samt ibland under rusningstrafik nr 443C direkt till Cityterminalen.

I Nacka strand finns det flera restauranger, kiosk, caféer och mässhall. Du kan ta båten till fjäderholmarna, Slussen, Lidingö eller ut i skärgården. Annars har du även skärgården nära, om du tar med dig metspö kan du dra strömming vid kajen. I Nacka strand finns också gymmet SATS med tennis och badminton och även en simbassäng för bl.a. vattengymnastik och baby-sim.
Med buss eller bil tar man sig lätt till Sickla Köpkvarter eller Södra länken med avfarter bl.a. till Hammarby sjöstad, Globen och Nynäshamn. Man når E4 med bil på cirka 10 min.

I frilufsområdet Nyckelviken finns gård med djur, handelsträdgård och ett litet kafé. På helgerna anordnas korvgrillning och hästridning för dom små. Här firas även Valborg och midsommar.
Det finns också ett motionsspår runt området. För mer information gå in på www.nyckelviken.com

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering