Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Södra Promenaden 25C

Centrum Malmö

5 295 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad Visning!

Söndag 9/8 13.10-13.40

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Södra Promenaden 25C

Antal rum 6 rum
Boarea 170,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 326-201
Våning 3 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 5 295 000 kr
Avgift: 6 881 kr/mån Obligatoriskt tillägg på 75 kr/månad för kabel-tv.
Andel i föreningen: 3,144%
Andel av årsavgift: 3,246%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 9 oktober 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 105 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 131 kWh/m² och år
Övriga byggnader Källarförråd och vindsförråd

Hall

Innanför dörren välkomnar en stor och öppen hall. Direkt till vänster finner vi bra plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i garderoben. Till höger om entrén fortsätter hallen in mot en stor klädkammare som även erbjuder utmärkt plats till förvaring. Hallens väggar är målade i vit färg och på golvet ligger originell fiskbensparkett.

Sovrum 1

Med ingång från hallen finner vi detta välplanerade sovrum med plats för större säng och förvaringsmöjligheter genom garderober. Möjlig plats för både nattduksbord och byrålåda. Här har vi utsikt mot kanalen. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ljus plastmatta.

Sovrum 2

Även detta sovrum når vi från hallen och här finner gott om plats för en större säng med tillhörande nattduksbord. Möjlig plats för byrålåda. Förvaringsmöjlighet finner vi genom garderober. Utsikt mot kanalen. Väggarna är vitmålade och på golvet finner plastmatta i ljus ton.

Gäst-WC

I direkt anslutning med hallen finner vi gäst-WC som består av kaklade väggar i grå färg och grått klinkergolv. Utrustat med WC, tvättställ och spegelskåp.

Vardagsrum

Från hallen når vi vardagsrummet med ett fantastiskt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet och balkong dörren. Här finns det gott om plats för en större soffgrupp och mediamoduler. En perfekt plats att samla familj och vänner. Här återfinner vi en magisk utsikt mot kanalen. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger originell fiskbensparkett.

Balkong

Från vardagsrummet når vi denna trevliga balkong med en fantastisk utsikt över kanalen. Detta är den perfekta platsen att avnjuta sena kvällar och bara njuta av ljudet från vattnet som strömmar fram. Plats för utomhus möblemang eller ett mindre matbord. Här ligger grått klinkergolv.

Matrum

Genom dubbla dörrar med glaspartier från vardagsrummet finner vi detta luftiga rum som erbjuder plats för ett större matbord om 6-8 personer. Bra ljusinsläpp genom fönsterpartierna. Här är väggarna vitmålade och på golvet finner vi den fantastiska fiskbensparketten.

Walk in closet/Kontor

Från matrummet tar vi oss vidare till vad som kan användas som walk in closet, kontor eller ytterligare ett sovrum. Här finns det gott om utrymme och förvaringsmöjligheter. Väggarna är vitmålade och golvet består av fiskbensparkett. Utsikt över kanalen.

Kök

Det rymliga köket har vita väggar, plastmatta och fönster med bra ljusinsläpp - anslutning till matrummet. Inredningen i vitt erbjuder bra förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan löper aprikosfärgat kakel. Här finns stor kyl, stor frys, spis med ugn och spisfläkt. Vi finner även en matplats om 4 personer.

Sovrum 1

Här finner vi ett större sovrum med plats för en större säng. Bra förvaringsmöjligheter genom de inbyggda garderoberna. Väggarna är vitmålade och golvet består av härlig fiskbensparkett.

Sovrum 2

Från det större sovrummet finner vi ett mindre sovrum med plats för säng och nattduksbord. Detta rummet skulle alternativt kunna användas som kontor eller göras om till klädkammare. Nås även från köket. Här är väggarna målade i vit färg och på golvet finner vi grå plastmatta.

Badrum

Badrummet är helkaklat i grått och på golvet ligger mörk klinker. Här finns badkar, wc, tvättställ och dubbla badrumsskåp. Utanför badrummet finner vi en sektion med inbyggda garderober som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Nås från kök och ett av sovrummen.

Centralt läge med fantastisk utsikt över Rörsjökanalen!

Granne med Rörsjökanalen och med fri utsikt över densamma ligger fastigheten Betlehem 20 och dess byggnad som Thorsten Roos ritade samt lät uppföras 1958. Här bor man i city med närhet till all tänkbar närservice men på lugn återvändsgata utan genomfartstrafik. Denna rymliga lägenhet är luftig, badar i ljus från tre väderstreck och bjuder på fina original från byggåret. Här har du som köpare möjligheter att renovera efter egen smak och skapa ditt eget drömboende.

Förening

Södra Promenaden 25C

Förening

Brf Betlehem

Allmänt om föreningen

Brf BETLEHEM
Brf Betlehem är en äkta förening som bildades 2009. Husen byggdes 1958 och består av 50 bostadsrätter varav 2 är hyresrätter och 16 butikslokaler med adresser Södra Promenaden 25A-C, Rörsjögatan 26 och Stora Nygatan 4. Förvaltningen sköts av Frontnine.

GEMENSAMHETSLOKALER
Föreningen har cykelrum, föreningsrum samt övernattningsrum i källaren. Övernattningsrummet finns att tillgå för föreningens medlemmar till en kostnad av 100kr/natt och föreningslokalen har tillgång till kök och tar upp till 30 sittandes gäster. Två tvättstugor finns i källaren med nyare maskiner och torkrum.

PARKERING
Föreningen har 7 parkeringsplatser utanför husgaveln (kostar 300 kr/mån) och 35 garageplatser i källaren (kostar 550 kr/mån). Kö tillämpas i dagsläget.

KABEL-TV & BREDBAND
Kable-tv leverantör är Canal Digital, kostar 75kr i månaden och är ett obligatorisk tillägg till månadsavgiften. Som bredbandsleverantör har föreningen Bredbandsbolaget, ingår ej i avgiften.

RENOVERINGAR
Vattenstammar: bytta 2011
Avloppsstammar: bytta 2011 (i samband med detta renoverade föreningen samtliga badrum)
Fönster: bytta 2011 samt balkongdörrarna.
Balkongerna: renoverade 2011.
El: ligger i underhållsplanen och kommer ses över om ca 8-10 år.
Tak: i gott skick, inget planerat.
Fasad: i gott skick, inget planerat.
Uppvärming: fjärrvärme.
Ventilation: mekanisk frånluft
Belysning: Uppdaterad så det är rörelsestyrd belysning på vinden och i källaren.

AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har inga stora renoveringar inplanerade inom de närmsta åren då fastigheten är i mycket gott skick. Dem har inte heller några inplanerade avgiftshöjningar i dagsläget.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Varmt välkommen till Södra Promenaden 25C. Går det önska sig mer citykänsla än det här? Förmodligen inte! Beläget mitt i centrala Malmö utmed Rörsjökanalen. Här kan du ta lugna promenader som leder dig in till köpcenter, mataffärer, caféer, restauranger och parker för att nämna några. Detta nås inom bara ett par minuters gång. Runt om centrum finns det flera trevliga cykelvägar som tar dig runt om i Malmö.

Kommunikation

Det finns mycket bra kommunkationsförhållanden i området. Det är ca 4 minuters gångavstånd till Studentgatan där hållplats för stadsbuss 5 och regionala bussar avgår.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter