Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Per Albin Hanssons Väg 54A

Blekingsborg Malmö

1 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Per Albin Hanssons Väg 54A

Antal rum 7 rum + Kök
Boarea 128,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 283
Våning 11 av 11, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 8 941 kr/mån Inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,69665%
Andel av årsavgift: 0,74%
Reparationsfond: 15 592 kr
Pantsatt Ja
Allmänt
Areakälla: Föreningens information
Mätstandard: Okänd
Säljaren disponerar i dagsläget över: Källarförråd.

Under 2019 bytte nuvarande ägare rörkoppling från köksvask samt diskmaskin till avloppet.

Säljaren upplyser om följande fel och brister: Ägaren vill göra en framtida köpare uppmärksam på att väggen som finns mellan kök och det större matrummet är en gipsvägg och rekommenderar därmed framtida ägare att ej belasta överskåpen på väggen med tyngre köksinredning.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1957
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 21 december 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 141 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Blekingsborg 6
På våning 11 ligger denna etage-bostad med 3st inglasade balkonger! Direkt när vi kommer in slås man av villa-känslan som denna bostad förmedlar.

Vi välkomnas av en hall med gott om förvaring i form av ett flertal inbyggda garderober samt en klädkammare intill matrummet. I hallen finns även bostadens gäst-wc som renoverades av föreningen i samband med stambyte 2003-2004. I hallen finns även trappen som tar oss upp till ovanvåningen. I hallen lades det in ett nytt linoleum-golv 2013

Vi tar oss vidare in i vardagsrummet där det ges plats åt såväl soffgrupp som matplats. Ett stort och luftigt utrymme med utgång till lägenhetens ena balkong. Denna balkong ligger i sydväst-läge och härifrån blickar man ut över hela Hyllie och Öresundsbron.

På nedre plan finns även lägenhetens kök som håller en väldigt hög standard. Köket renoverades 2013 och även här återfinns samma golv som i hallen. Köket går i ljusa toner med vit inredning och vitt kakel. Som pricken över i:et finns här en stilren bänkskiva i grått virrvarr-mönster. I köket finns följande utrustning: frys från Whirlpool (2005), spis/ugn från Electrolux (2014), kyl från Electrohelios (2019) samt diskmaskin från Bosch (2012). Från köket har man en ytterligare balkong i österläge, perfekt för sommarfrukosten!

Intill köket finns två stycken olika rum som lämpar sig som matrum. Det mindre matrummet används idag som frukostrum men passar även bra som sovrum.

Uppe på ovanvåningen finner vi 4st sovrum där ett sovrum idagsläget används som ett komborum i form av sovrum/kontor. På ovanvåningen finns även bostadens större badrum med dusch. I badrummet byttes blandare och duschmunstycke ut 2019.


Etagelägenhet på populära Blekingsborg!

Varmt välkomna till denna otroligt hemtrevliga etage-bostad på 11:e våningen! Lägenheten har ett stilrent kök med stort matrum, badrum och gäst-wc som är renoverade av föreningen och hela 3st (!) balkonger som erbjuder utsikt över såväl Öresundsbron som Malmös östra delar. Perfekt för barnfamiljen med 4st sovrum och bekvämt beläget nära Mobilias shoppingutbud. Välkommen att boka in dig på visning!

Förening

Per Albin Hanssons Väg 54A

Förening

HSB Brf Blekingsborg i Malmö

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Blekingsborg i Malmö är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 3 bostadshus belägna i 2 st höghus och ett låghus med adresserna Blekingsborgsgatan 7-13 och Per Albin Hanssons väg 54-56 A-B. Föreningens hus färdigställdes 1958 och föreningen innnehar marken med äganderätt. I föreningen finns 279 lägenheter, varav 278 st är bostadsrätter. I föreningen finns även 7 st lokaler. Den ekonomiska förvaltningen sköts av BoNea.

HUSENS SKICK
2014-2017 relinades avloppsrören i samtliga fastigheter. Övernattningslägenheten och fritidslokalen iordningställdes och fräschades upp. Grindar och staket runt föreningens tomt har uppförts och lås har installerats. Värmepumpar och solpaneler har renoverats.
2016-2017 utfördes OVK-besiktning.
2010 renoverades tvättstugorna.
2007 renoverades hissarna.
2005 byttes tak och treglasfönster sattes in.
2004-2005 utfördes tillbyggnad samt inglasning av balkonger, nya rör till både varm- och kallvattensystem, nya elstammar med trefassystem installerades och säkerhetsdörrar med sjutillhållarlås sattes in till bostadsrätterna.

KOMMANDE RENOVERINGAR/UNDERHÅLL
Styrelsen uppdaterar årligen underhållsplanen. De närmsta åren planerar styrelsen för följande större åtgärder: renovering av entréerna i både höghusen samt låghusen. Ny avfallshantering genom ombyggnad av miljöhusen som ska stå klara maj 2019. De planerade åtgärderna finansieras med egna medel.

AVGIFTER
I dagsläget finns inga planerade eller beslutade avgiftshöjningar (2018-08-23). 2016 beslöt styrelsen att inga avgiftshöjningar skulle genomföras. Styrelsen anser dock att att avgifterna i normalfall ska höjas med 2-3 % för att undvika stora höjningar under enskilda år. Senaste höjningen gjordes 2018-07-01 med 1 %. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Föreningen har tecknat gemensamt elavtal och medlemmen debiteras kvartalsvis för förbrukad el samt en fast del om 20 kr/månad.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift som faktureras köparen. Överlåtelseavgiften om 1 138 kr uppgår till 2,5 % av ett prisbasbelopp och pantsättningsavgiften om 455 kr uppgår till 1 % av ett prisbasbelopp.

En medlemsavgift till HSB Malmö tas ut om 500 kr/person samt en avgift om 300 kr/år. Medlemsavgiften om 500 kr återfås vid utträde ur HSB Malmö.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har from 2017-01-01 tecknat en kollektiv bostadsrättsförsäkring via Länsförsäkringar som täcker medlemmarnas bostadsrättstillägg. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg till sin hemförsäkring.

TV/INTERNET
Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem och Internet via Ownit eller ComHem. ComHems grundutbud ingår i avgiften. Tecknande av internetuppkoppling tillkommer utöver månadsavgiften.

PARKERING
I föreningen finns 87 parkeringsplatser som går att hyra för ca 124 kr/mån och 72 garageplatser som går att hyra för ca 310 kr/mån samt 3 MC-platser som går att hyra för ca 146 kr/mån. Separat kö tillämpas. Cykelförråd finns att tillgå kostnadsfritt, men separat kö tillämpas för dessa. I övrigt råder fri parkering i området.

ÖVRIGT
I föreningen finns en fritidslokal för föreningens medlemmar att nyttja kostnadsfritt samt en övernattningslokal som går att hyra för 250 kr/natt. I föreningen finns cykelrum i källaren där man även kan förvara barnvagn samt finns cykelförråd utomhus med nätgallerdörrar.

Tvättstugorna är belägna i markplan med fönster. Alla tvättstugor är försedda med elektronisk bokning och tvättmaskinerna är försedda med automatiskt dosering av både tvättmedel och sköljmedel, vilket kan väljas till/från individuellt vid varje tvättillfälle. Föreningens tvätt och sköljmedel är både allergi-godkända och miljömärkta.

I föreningen finns en grönskande och trevlig innergård med både lekplats, sittplats och grillplats.

Tillsyns tillämpas där alla parter ska vara med.

För mer information om föreningen besök gärna föreningens hemsida: https://www.hsb.se/malmo/brf/blekingsborg/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2018-08-23). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering