Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Östra Farmvägen 32E

Sorgenfri Malmö

1 195 000 kr

Se alla bilder

ShowBiddhistory

3

Budgivning pågår

Budgivare 5: 1 295 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Östra Farmvägen 32E

Antal rum 2 rum
Boarea 60,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 59
Våning 4 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 195 000 kr
Avgift: 3 882 kr/mån
Andel i föreningen: 0,38797%
Andel av årsavgift: 0,38797%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 1955
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 16 september 2019
Energiklass: F
Energiprestanda: 133 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 162 kWh/m² och år
Övriga byggnader Källarförråd på ca 3 kvadratmeter. Tillgång till 2 tvättstugor. Välskötta innergårdar tillgängligt för boende i föreningen.

Hall

Vi välkomnas in i en ljus och rymlig hall. Här finner vi goda förvaringsmöjligheter genom stora skjutdörrsgarderober. Plats för avhängning av ytterkläder direkt till vänster om entrén. Vitmålade väggar och ljust parkettgolv.

Kök

Modernt kök med stilrena drag och detaljer. Köket erbjuder gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. God plats för ett matbord om 6-8 personer. Smakfullt val av mattgrå färg på skåpsluckor. En mörkgrå stenbänkskiva med blank yta som bryts av med ovanliggande vitt kakel. Utrustat med kyl & frys (2019), spis, spisfläkt, ugn, mikrovågsugn samt diskmaskin. Väggarna är vitmålade och på golvet finner vi ljust parkettgolv.

Vardagsrum

Ett stort och rymligt vardagsrum med bra ljusinsläpp från fönsterpartierna. Här finner vi god plats för en större soffgrupp, soffbord och mediamoduler. En perfekt plats för sociala stunder. Härifrån når vi utgången till den inglasade balkongen. Väggarna är målade i ljusare ton och på golvet ligger originell stavparkett.

Balkong

Från vardagsrummet når vi denna mysiga och inglasade balkong. I och med att vi befinner oss högst upp i huset finner vi även glaspartier i taket vilket skapar en fantastisk rymd. Detta är den perfekta platsen för att koppla av. Mörkt trätrall på golvet.

Sovrum

Här finner vi ett yteffektivt sovrum som erbjuder god plats för en större dubbelsäng. Om vi önskar extra förvaring finner vi möjlig plats för byrålåda och garderober. Väggarna är vitmålade och på golvet finner vi ljust parkettgolv.

Badrum

Helkaklat badrum utrustat med dusch, WC, handfat, skåpsförvaring samt handdukstork. Vi finner även möjlig plats till en hylla för extra förvaring av ex. hygienartiklar och handdukar. Väggarna går i vit och blå färg och golvet i ljus ton.

Genomgående 2-rumslägenhet med väldisponerade ytor - högst upp i huset!

Välkommen till Östra Farmvägen 32E! Här finner vi en väldisponerad 2-rumslägenhet beläget på våning 4 av 4. Vi möts av en rymlig och öppen hall som erbjuder god plats för avhängning samt förvaring. Direkt till vänster finner vi bostadens sovrum som erbjuder bra yta för en större säng och tillhörande möblemang. Vidare når vi köket som erbjuder en öppen planlösning och god plats för ett större matbord - perfekt när vänner och familj är på besök! Vardagsrummet erbjuder god yta för en större soffgrupp med tillhörande bord. Det finns gott om plats för mediamoduler och extra hyllor. Från vardagsrummet når vi den inglasade balkongen. Utmärkande för denna balkongen då vi befinner oss högst upp i huset är att vi även har glaspartier i taket, vilket skapar ett fantastiskt ljusinsläpp! Bostaden består även ett helkaklat badrum! Välkommen att höra av er vid intresse!

Förening

Östra Farmvägen 32E

Förening

HSB brf Godheten

Allmänt om föreningen

HSB Brf Godheten förfogar över 259 st lägenheter samt 5 st lokaler (alla bostadsrättslokaler) i fastighet från 1955, upplåten med tomträtt. Tomträttsavtal omförhandlat 2015, nytt avtal började gälla från 2016-01-01 och sträcker sig till 2024-12-31. En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 183 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 473 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2020. Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar 500 kr/person och en årsavgift tas ut första året om 300 kr/hushåll.

RENOVERINGAR
1989 Fönster bytta till 3-glas
1999-2001 Vattenstammar byttes i hela fastigheten mellan -99 och -01. I samband med detta kaklades alla badrum.
2000 Balkongerna renoverades och glasades in
2011 Tak renoverades
2014 Samtliga trapphus totalrenoverades
2014-2016 Avloppsstammar kök och badrum relinades.
2018-2019: Fasadrenovering
I dagsläget finns inga planerade renoveringar.

AVGIFTSFÖRÄNDRING
Föreningen beslutade om att sänka avgiften med 2% för 2021.

TV/BREDBAND
Kabel-TV: Via ComHem och har ett utbud bestående av ComHems grundutbud.
Internet/bredband: Föreningen har samarbete med Öretel och Comhem. 1000/1000 mbit bredbandsanslutning från Öretel ingår i månadsavgiften.

PARKERING
Det finns 89 st parkeringsplatser som föreningen förfogar över. Kostnaden för en parkeringsplats ligger på ca 250 kr/mån. Det är i dagsläget 38 kö till dessa platser.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har ett flertalet grönskande gårdar med tillgång till vindskydd, gemensamma utemöbler och grillplatser. Fina grönområden med stora grönytor och lekplats finns intill fastigheten. Cykelrum och barnvagnsrum finns i källaren.
Föreningen förfogar över sju tvättstugor, som alla är utrustade med vardera två tvättmaskiner, torktumlare samt tillhörande torkrum. Maskiner från -16.
Föreningen har även gym, bastu, snickeriverkstad och övernattningsrum som är till för dess medlemmar och vars gäster.
Gymmet ligger i 38B
Bastun ligger i 38B
Gästrum/lägenhet ligger i 40A
Snickeriverkstad ligger i 34B

Delat ägande tillåts ej i annan form än samboförhållande.

Föreningens hemsida : https://www.hsb.se/malmo/brf/godheten/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-12-18 med hjälp av hemsida samt årsredovisningar. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Nej

Området

Sorgenfri är ett bostadsområde i stadsdelen Södra Innerstaden. Området består till största delen av bostadsrätter med byggnation från 50- och 60-talet. Här har vi närhet till Möllevångstorget, Folkets Park, S:t Knut och Triangeln med stort utbud av restauranger, caféer och shopping. Det tar ca 5 min att komma till den nya tågstationen som tar dig vidare till både Hyllie och centralen.

Närservice

Närhet till ICA matbutik, pizzeria, pub och nöjen.

Kommunikation

Med ett gångavstånd på ca 5 minuter når vi hållplats för Malmö express stadsbuss som tar oss genom hela Malmö. Härifrån avgår även flertalet andra stadsbussar.

Parkering

Se fliken "föreningen" för mer information.

Övrigt

I närområdet finner vi Sorgenfri vårdcentral.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter