Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Köpenhamnsvägen 45B

Malmö

2 295 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning. Anmäl dig på MOHV.se

Söndag 16/8 11.30-12.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Köpenhamnsvägen 45B

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 77,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 194
Våning 2 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 295 000 kr utgångspris
Avgift: 5 341 kr/mån inkl värme, VA och kabel-TV
Andel i föreningen: 0,27439%
Andel av årsavgift: 0,27439%
Driftskostnad 708 kr/år
varav
Övrigt: 708 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Internet 100/100 Mbit/sek via Bahnhof tillkommer med 59:-/månad.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt Andelstal för årsavgift: 0,25941%
Andelstal för insats: 0,25941%

Stadgar och årsredovisning finns att läsa och skriva ut via bostadsbeskrivningen på vår hemsida www.MOHV.se, eller kan fås av mäklaren.
Mätstandard okänd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1952
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 4 oktober 2010
Energiprestanda: 160 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Malmö-Trumman 1
Nu erbjuds en helrenoverad och genomgående lägenhet om 77 kvadratmeter fördelade på tre rum och kök. Bostaden som ligger i välskötta Brf Trumman har genomgått en totalrenovering under 10-talet där allt från ytskikt till kök och bad gjorts vid. Resultatet är en modern känsla med snygga lösningar och ett fantastiskt ljusinsläpp. Svårslaget läge med serviceutbud, parker och havet på bekvämt gångavstånd.

Hall:
Vi börjar i en luftig och välkomnande hall där vi går in på ett vackert originalgolv av kalksten. Vita väggar samt förvaring i form av en klädkammare samt städskåp. Gott om yta för avhängning. Från hallen tar vi oss enkelt till bostadens övriga rum. Säkerhetsdörr.

Badrum:
I anslutning till hallen ligger badrummet som är stilrent renoverat 2010. Kakel och klinker i vita och grå kulörer. Dusch, spotlights i tak, wc, handfat, spegelskåp, förvaringsskåp samt handdukstork.

Sovrum 1:
Vita släta väggar, mattlackad parkett och ett fönster. Ett bra sovrum där man enkelt får plats med en dubbelsäng.


Sovrum 2:
Vita väggar, mattlackad parkett och ett fönster. Ett rum som idag disponeras som ett arbetsrum men fungerar lika bra som sovrum. Anslutning till vardagsrum skapar en ljus miljö.

Kök:
Kök i stilrent utförande med gott om ytor. Vita skåpsluckor samsas med svarta arbetsbänkar och stänkskydd av grön glasmosaik. Praktisk köksö ger rum för mingel och bra förvaring. Vita väggar samt mattlackad parkett. Integrerade maskiner i form av kyl/frys, spishäll, varmluftsugn, samt diskmaskin, allt från Whirlpool. Här finns plats för matbord och två härliga fönster bidrar med gott om ljus. Utsikt över föreningens grönområden utan insyn.

Vardagsrum:
Härligt sällskapsrum med generöst ljusinsläpp genom västervända fönster. Mattlackat parkettgolv och vita släta väggar. Utgång till balkongen i soligt västläge med utsikt över den fina innergården.

Förutom en bostad att bara flytta rakt in i finner ni här närheten till havets promenadstråk, mysiga fik och restauranger. Lugn och lummig trädgård. Välkomna på visning.
Välkommen till populära Brf Trumman och denna totalrenoverade trerummare med svårslagen planlösning. Lägenheten som ligger på våning två med hiss bjuder på moderna materialval, genomgående parkettgolv och släta vitmålade väggar. Ni bor på lugnt läge med korta avstånd till havet, närbutiker och City!

Förening

Köpenhamnsvägen 45B

Förening

Hsb Brf Trumman

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Trumman är en äkta förening. Husen byggdes 1952 och består av 397 lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt. De är belägna i fem bostadshus med tillsammans 15 trapphus. Föreningen förfogar över 7 lokaler, varav två upplåts med hyresrätt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift som betalas av köparen samt en överlåtelseavgift som betalas av köparen. Nuvarande avtal för tomträttsavgäld löper tom 2024-12-31.

Genomförda renoveringar:
1998/1999 Vattenstammar renoverade
1997-2001 Elrenovering
2000/2001 Fönsterbyte
2008/2010 Omfogning av fasad
2008/2010 Balkonger renoverades. Räckena gjordes högre och balkonggolven målades
2008/2010 Takomläggning, även garagetaket blev omlagt
2013 Nya värmeväxlare
2015 Hissar - Överlastlarm installerades under
2016 OVK-besiktning
2017 Tak och fasad förbättrades efter uppkommande brister vid 5-årsbesiktningen.
2017 genomfördes ett utbyte av ventilation i butikslokalerna och i garaget. Samtliga källardörrar är utbytta mellan trapphus och källargång. Ny belysning för portnummer installerades. Personbilsgaraget har målats om.
2018/2019 gjorde föreningen en relining av stående avloppsstammar i hus 49, 47 och 45. Under året har föreningen även färdigställt två nya bostadsrätter på plan 0 i hus 41 och förbättringsarbete av utemiljöer och sittytor.
2020 Reliningsarbete avslutat.

Kommande renoveringar:
Föreningen planerar under de närmsta fem åren att måla fönster, byta balkongdörrar samt relina de stående avloppsstammarna i resterande hus.

För mer information, se föreningens senaste verksamhetsberättelse.

TVÄTTSTUGA
Två tvättstugor belägna i källaren.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Festlokal finns att hyra, nyrenoverat gym (årsavgift 400 kr), bastu, hobbyrum, lekplatser, trevliga grillplatser och miljöhus. Cykelgarage finns att hyra i anslutning till husen, bouleplaner finns mellan hus 47 och 49. Föreningen har även en nyrenoverad övernattningslägenhet som finns att hyra för medlemmar.

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV: levereras av ComHem och basutbudet ingår i avgiften. Från och med 15/9 är det Sydantenn som ska sköta leveransen av TV-utbudet
Bredband: Föreningen har ett gruppavtal på bredband via Bahnof. Samtliga boende i Brf Trumman har 100/100 Mbit/s via uttaget i hallen.

EL
Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal för alla boende i Brf Trumman. HSB aviserar kvartalsvis i förväg vilket innebär att elförbrukningen kommer att släpa efter några månader. Aktuell elförbrukning kommer att redovisas på månadsavin och det kommer att framgå förbrukning pris per kWh samt vilken period det avser.

PARKERING
Garage: 90st p-platser för bil och 7st mc-platser. Separat kösystem tillämpas.
Parkeringsplatser: Boendeparkering finns i området.

AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
Föreningen höjde avgiften 2019 med 1%.
Prognosen för de närmaste åren ligger på mellan 1 till 3%, beroende på beslut om tomträttsavgäld samt ränteläge.

För mer information om föreningen läs på deras hemsida. www.hsb.se/malmo/trumman.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter