Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Köpenhamnsvägen 41B

Slottsstaden Malmö

2 195 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Köpenhamnsvägen 41B

Antal rum 3 rum
Boarea 70,50 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 1 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 195 000 kr
Avgift: 4 868 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV (grundutbud). Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om ca 59 kr/månad för bredband. Föreningen har gemensam el. Medlemmen debiteras kvartalsvis med tre månaders eftersläpning utefter faktisk förbrukning.
Andel i föreningen: 0,2476%
Andel av årsavgift: 0,2476%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte

Hall

I lägenhetens hall finner vi självklart plats för avhängnings- och förvaringslösningar för utegarderoben. I den rymliga hallen finner vi även dubbla klädkammare. Ljust golv och vitmålade väggar täcker ytskikten.

Badrum

Till vänster om hallen hittar vi bostaden badrum i halvkaklat utförande som har inkaklat badkar med dusch, WC, kommod med spegelskåp.

Sovrum

Bredvid badrummet finner vi det ena sovrummet som rymmer plats för dubbelsäng och sin förvaring löses praktisk i den rymliga klädkammaren i anslutning till hallen.

Kök

Rymlig kök med gott om förvaring i över- och underskåp samt plats för matbord för ca 6 personer. Köksinredningen går i vit kulör. Vitmålade väggar och ljus parkett på golvet. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, micro, spis, diskmaskin och fläkt.

Sovrum

Här får man plats med säng, utmärkt för ett barnrum alternativ som kontor. På golvet ligger ett ljust parkett och väggarna pryds i vitt.

Vardagsrum

Det ljusa vardagsrummet med väl tilltagen takhöjd, gediget parkettgolv och fräscha målade väggar blir den naturliga platsen för bostadens sociala umgänge. Här får ni plats med soffmöblemang samt extra matplats för bjudningarna. Ovanpå detta har du en ljuvlig balkong i bästa solläge!

Välplanerad trerummare på populär adress!

Nu har vi nöjet att presentera denna mysiga trerummare med väldisponerade kvadratmeter där du kan sätta din egen prägel. Här välkomnas vi av en ljus och luftig atmosfär och rum som bjuder på enhetlig och trevlig interiör. Köket och vardagsrummet erbjuder stora sociala ytor med plats för familj och vänner. Vidare erbjuds rofyllda sovrum med stora fönsterpartier och gott om förvaringsmöjligheter i form av två klädkammare.
Området är populärt tack vare den korta promenaden ner till hav och strand samtidigt som det endast är en kort sträcka intill mer citypuls om så önskas.
Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Förening

Köpenhamnsvägen 41B

Förening

Hsb Brf Trumman

Allmänt om föreningen

HSB:s Brf Trumman i Malmö. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 397 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. I föreningen finns även 7 lokaler, varav 2 upplåts som hyresrätt.

Föreningen köpte huset 1952 (tomträtt). Nuvarande tomträttsavgäld löper ut 2024-12-31.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 183 kr, som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 473 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2020. Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar ca 500 kr/person och en engångssumma tas ut första året om 300 kr/hushåll. Ansökan om medlemskap görs på www.hsb.se/malmo.

Föreningen planerar årliga avgiftshöjningar om ca 1-3% p g a omförhandlingen av tomträttsavtalet som sker 2024-12-31. I dagsläget är inga vidare beslut tagna.

I föreningen finns två gemensamma tvättstugor i varje hus, belägna i källaren och utrustade med vardera två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och separata tork- samt mangelrum.

I föreningen finns en festlokal som rymmer cirka 40 personer och kan hyras till en kostnad om cirka 300 kr dagtid fram till kl 18.00 och 500 kr kvällstid. En depositionsavgift tas ut om cirka 1 000 kr. Det finns även en bastu och ett hobbyrum som kan nyttjas kostnadsfritt samt ett gym som kan nyttjas till en kostnad om ca 400 kr/år. Föreningen har även ett övernattningsrum med 4 bäddar som kan hyras till en kostnad om 200 kr/natt. Barnvagnsrum och cykelrum finns i källaren, cykelgarage kan hyras till en kostnad om ca 27 kr/månad. Övernattningslägenheten och gymmet är byggt 2016. Dessa lokaler finns på Köpenhamnsvägen 45.

I föreningen finns en lummig och stor förgård mellan husen. Här finns lekplats, utemöbler, grill och boulebana för föreningens medlemmar att nyttja. Det finns även cykelställ utanför husen.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.brftrumman.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem och bredband 100/100 via Bahnhof.

Parkering

I föreningen finns 90 garageplatser för bil och 7 garageplatser för MC. Garageplats kan hyras till en kostnad om ca 460 kr/månad och MC-plats kan hyras till en kostnad om ca 230 kr/månad. Kösystem tillämpas. Föreningen planerar att årligen höja avgifterna enligt index. I övrigt råder boendeparkering i området. För mer information se: www.malmo.se

Renoveringar - utförda och planerade

RENOVERINGAR
1997-2000 byttes elledningar, strömbrytare och jordade uttag samt jordade takproppar, doslock och spisuttag. Elstigarna byttes och elcentral sattes in i varje lägenhet.
1998/1999 byttes golvbrunnar och vattenstammar i kök och badrum.
2000/2001 byttes fönstren och de fönster som inte byttes renoverades.
2004 installerades bredband i alla lägenheter.
2008-2010 renoverades ytterfasaden och taket byttes, ny takpapp och nya tegelpannor lades. Samma år renoverades balkonger och miljöhus samt ett cykelgarage byggdes.
2012 målades fönstren. Samma år byttes även stigarledningar i hus 49.
2013 målades källaren och nya värmeväxlare installerades.
2013-2015 utfördes relining på de horisontella delarna av avloppsstammarna.
2015 byttes stamventilerna i källaren och samtliga radiatorventiler i föreningen byttes till moderna termostater.
2016 färdigställdes övernattningslägenheten och gymmet samt en OVK-besiktning utfördes. Samma år genomfördes gruppanslutning av bredband samt gemensam el. Dränering framför hus 49 genomfördes och samtliga WC på källarplan renoverades.
2017 byttes ventilationen i butikslokalerna och i garaget samt garaget målades om.
2018 färdigställdes två nya bostadsrätter till försäljning och relining av avloppsstammarna blev färdiga i hus 49.
2019 relinades avloppstammarna i hus 47 och hus 45. Samma år målades fönster i hus 49.
2020 relinades avloppsstammarna i hus 41 och 43.

Pågående i föreningen är installation av porttelefon och nytt tagg-system. Arbetet förväntas vara klart innan årsskiftet 2020/2021.
Pågående i föreningen är också byte till LED-belysning i miljöhus, trapphus samt källargångar

Föreningen planerar att måla fönster på resterande hus. De kommer måla ett hus i varje år. I dagsläget är inga vidare beslut tagna.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter