Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hyllie Vattenparksgata 44

Hyllie Malmö

2 395 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hyllie Vattenparksgata 44

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 56,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 3-1001
Våning 1 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 395 000 kr utgångspris
Avgift: 3 405 kr/mån VA, värme, TV, bredband och telefoni
Andel i föreningen: 1,1369%
Andel av årsavgift: 1,14%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018
Ventilation FTX
Energideklaration
Utfärdad den 6 juli 2020
Energiklass: C
Primärenergital: 78 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Hugin 1

Hall

Vi välkomnas in i bostaden till hallen där vi finner goda avhängningsmöjligheter samt plats byggda garderober med skjutdörrar. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger parkett som är genomgående i bostaden.

Kök/Vardagsrum

I direkt anslutning till hallen finner vi ett modernt kök och vardagsrum i öppen planlösning. De tre fönsterna släpper in rikligt med dagsljus vilket bidrar till känslan av rymd. Köket är utrustat med ugn, spis, fläkt, kyl/frys, diskmaskin samt inbyggd micro. Skåpsluckorna bär en ljus ton av grå och ovanför diskbänken sitter vitt kakel som stänkskydd. På denna yta får man plats med en soffgrupp, TV möblemang samt en matgrupp. Väggarna i rummet är vitmålade och på golvet ligger parkett.

Badrum

I hallen mot sovrummet finner vi bostadens badrum. Ett rymligt badrum med dusch med glasväggar, tvättmaskin, toalett, handfat med kommod samt ett skåp för förvaring. På golvet ligger det grått klinker och väggarna bär vitt kakel.

Sovrum

Längre in i bostaden ligger sovrummet placerat. Här får man plats med en dubbelsäng med tillhörande sängbord och längst ena väggen finner vi tre platsbyggda garderober. Från sovrummet tar vi oss ut till bostadens uteplats som är placerad i söderläge. I sovrummet ligger det genomgående parkettgolvet och väggarna är vitmålade.

Stor genomgående tvårummare med uteplats!

På Hyllie vattenparksgata 44 kan vi nu stolt presentera en av de eftertraktade lägenheterna belägna på markplan. 2rok i BRF Pendla på hela 56 kvadratmetrar med alla bekvämligheter man kan tänka sig. Bostaden är genomgående med fönster i två olika vädersträck med en generös uteplats där många härliga sommarkvällar kan avnjutas. Bostadens insida erbjuder en öppen och mycket social planlösning mellan kök och vardagsrum som ger bra med plats för middagar och underhållning. Här har du även generösa tillval, tvättmöjligheter i badrummet samt bra förvaringsmöjligheter i form av garderober med Elfa-system i hall och Ikeas Pax-garderober i sovrummet. Här är det bara att flytta rakt in!

Hyllie är ett av Sveriges snabbast växande företagsområden, så du kan både bo och arbeta här. Från Hyllie Station avgår dessutom flera bussar och tåg till dig som vill vidare till Köpenhamn eller centrala Malmö. Här finns bland annat Emporia för den som gillar shopping, ett alldeles nytt badhus och Malmö Arena som förutom att vara Malmö Redhawks hemma-is även innehar padelhall. Längs med Hyllie Allé hittar vi allt ifrån café till frisörsalong samt på andra sidan gatan har vi numera även helt nyöppnade City Gross.

Förening

Hyllie Vattenparksgata 44

Förening

BRF Pendla

Allmänt om föreningen

BRF PENDLA
Brf Pendla bildades 2016 och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger marken och byggnaderna på adresserna Hyllie Allé 4, 6A, Hyllie Vattenparksgata 40A - 40B, 42A-B, 44-46 och Hugins Gränd 2 med postnummer 215 36 Malmö. Föreningen innehar totalt 85 bostäder som samtliga är upplåtna med bostadsrätt, samt tre lokaler för uthyrning och en gemensamhetslokal. Föreningen är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar med inkluderat bostadsrättstillägg.
Den ekonomiska förvaltningen sköts utav BoNea och den tekniska förvaltningen sköts utav SBC.

FÖRENINGENS EKONOMI
Årsavgifterna förblev oförändrade 2019. I samband med omläggning av lån så har man 2019 amorterat 500 000kr extra på sina lån, detta då styrelsen bedömt föreningens ekonomi vara mycket god.

Tv och bredband

TV OCH BREDBAND
Både tv och bredband levereras utav Com Hem och grundutbudet listas här nedan:
- Bredband 100/100
- Telefoni Bas (ej samtalskostnader)
- Com Hem trygg surf för 5 st enheter
- TV BAS med digitalbox
Tillkommer som obligatoriskt tillägg om 181kr på månadsavgiften.

Parkering

PARKERING
Föreningen har en 3-timmars i-och urlastningsparkering /gästparkering. Parkeringen sker med p-skiva och p-tillstånd. Parkeringsmöjligheter finns på gatan men även i närliggande P-hus i området. Kontakta P-Malmö 040-605 69 80 för mer information om eventuell kötid.
Det finns även en bilpool i närområdet och bilpoolstillgången är bokad i 5 år av IKANO. 5 års kostnadsfritt medlemskap "lagom" hos bilpoolsföretaget “M”

Renoveringar - utförda och planerade

UTFÖRDA RENOVERINGAR
Inga större renoveringar är genomförda utan endast underhåll för sedvanlig drift.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Då föreningen är ny med nybyggda byggnader så finns inget större underhåll planerat. Föreningen avser dock att inhägna innergården med grindar.

Övrigt

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har ett övernattningsrum som kan hyras fredag-söndag för 200 kr. För tillfället går det inte att hyra pga rådande pandemi.

Överlåtelseavgift

1 666 kr

Pantsättningsavgift

714 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Hyllie är ett av Malmös snabbast växande område. Bygget började runt 2008 med Malmö Arena och sedan dess har området bara växt. Hyllie beräknas ha ca 9000 bostäder och lika många arbetsplatser när området är färdigbyggt. Hyllie har verkligen allt du kan önska. Vill du få en konsert- eller sportupplevelse så tar du dig till Malmö Arena. Vill du istället få upp pulsen med träning så finner du ett stort utbud av gym, padelcenter, badhus etc.

Närservice

I Hyllie finns ett väldigt stort utbud av närservice av butiker. Du har självklart Emporia som granne med allt från klädbutiker till livsmedelsbutiker. Under våren 2021 så öppnade även City Gross på Hyllie allé. Vill du inte in och trängas på de stora matbutikerna så finns det även ett bra utbud av mindre närbutiker i området.

Kommunikation

En av de stora fördelarna med Hyllie, som gjort att området växt i popularitet, är dess fantastiska pendlingsmöjligheter. Från Hyllie C tar du dig till Malmö C på bara ett par minuter. I Hyllie bor många som pendlar dagligen till Köpenhamn och med tåget tar det bara ca 30 minuter.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter