Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ernst Jakobssons gata 4F

Husie Malmö

1 295 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ernst Jakobssons gata 4F

Antal rum 4 rum
Boarea 76,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 24
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 295 000 kr
Avgift: 7 400 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-tv, internet och parkeringsplats.
Andel i föreningen: 2,87226%
Andel av årsavgift: 2,87273%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt - Till lägenhet hör ett förråd som är beläget på innegården.
- Till varje lägenhet hör en parkeringsplats.

Byggnad

Byggnadsår 2005
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 17 januari 2019
Energiklass: F
Primärenergital: 165 kWh/m² och år
Välkommen till denna välplanerade fyrarumslägenhet. På andra våningen möts ni av denna gavellägenhet med fönster i tre väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Det erbjuds här öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger stor social yta, tre sovrum i bra storlek och badrum med tvättmöjligheter. Dessutom bjuds det på en härlig balkong i väst.

Hall

Välkomnande hall med avhängningsmöjighet och en stor klädkammare för förvaring. Parkettgolv och vita väggar.

Kök/ Vardagsrum

Köket har öppen planlösning med vardagsrummet. Här finns köksutrustning som spis, ugn, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Kökets inredning går i vitt, bänkskiva i stål samt vit laminat och stänkskydd i vitt kakel. Det finns gott om plats för ett större matbord. Vardagsrumsdelen är rymlig och ger plats för soffa samt andra möblemang. Här finns även utgången till balkongen. Parkettgolv och vita väggar.

Balkong

En härlig balkong i västligt läge.

Sovrum 1

Direkt till vänster ifrån hallen ligger sovrum 1. Ett mindre sovrum, perfekt som exempelvis barnrum eller kontor. Parkettgolv och ljusblå väggar.

Sovrum 2

Ingången till detta sovrum finns i vardagsrummet. Här finns plats för bland annat en dubbelsäng och det bjuds på fönster i två väderstreck. Parkett golv och ljus väggar.

Sovrum 3

Även detta sovrummet har sin ingång från vardagsrummet. Här finns också plats för en större säng och det bjuds på fönster i två väderstreck. Parkettgolv och ljusa väggar.

Badrum

Rymligt badrum som erbjuder badkar, wc, handfat, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare. Kaklade väggar och plastmatta.

Välplanerad fyrarumslägenhet med balkong i västligt läge

Välkommen till denna välplanerade fyrarumslägenhet. På andra våningen möts ni av denna gavellägenhet med fönster i tre väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Det erbjuds här öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger stor social yta, tre sovrum i bra storlek och badrum med tvättmöjligheter. Dessutom bjuds det på en härlig balkong i väst.

Här bor du i ett lugnt område med parker, promenadstråk och cykelvägar. Det är även goda kommunikationer till övriga delar av Malmö, Lund och Köpenhamn. Området är barnvänligt med lekplatser, skolor och förskolor. Varmt välkomna på visning!

Förening

Ernst Jakobssons gata 4F

Förening

Brf Bo Klok Luftvärnet

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Riksbyggen Boklok Luftvärnet är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2005 och består av 42 lägenheter med jämn fördelning mellan tvåor, treor och fyror. Lägenheterna är uppdelade i sju tvåvåningshus. Byggherre var företaget Bo Klok, ett samarbete mellan Skanska och IKEA. Lägenheterna kännetecknas av stor funktionalitet och modern standard. Föreningen förvaltas av Riksbyggen. Läs mer på föreningens hemsida www.boklokluftvarnet.se

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem och basutbudet ingår i avgiften. För utbud och aktuella priser se: www.comhem.se. Bredband 100/10 Mbit tillkommer som en obligatorisk och särredovisad kostnad (181 kronor/månad)

Parkering

En parkeringsplats hör till varje bostadsrätt. Utöver detta finns ett antal gästplatser när nära och kära kommer på besök.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen gör i regel en årlig höjning av avgiften med ca 2% för att kunna ligga i fas med samtliga driftkostnader som ökar varje år (kontrollerad med föreningen 2021-05-25).

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningen genomför kontinuerligt översyn och utför renovering och löpande underhåll där behovet finns.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2018 - Fasader
2016 - Värnmeväxlare och vattenutkastare
2015 - Renovering av utemiljö
2015 - Målning av fönster och fasad.
2014 - Fasadtvätt samt behandling för att motverka algbildning.
2012 - Målning av trappor och trappräcken.
2012 - OVK.

PLANERADE RENOVERINGAR
Nästkommande renovering är fokus på husens trädetaljer.

LÖPANDE UNDERHÅLL
Det löpande trädgårdsarbetet utförs kontinuerligt av samtliga medlemmar i föreningen. Bland annat innebär det gräsklippning av gårdarna, rensning av ogräs i häckrabatter, grusgångar och de gemensamma ytorna. Lägenhetsinnehavare ansvarar för att balkonger, loftgångar, ramper, trädäck, trappor och ytterdörrar underhålls. De horisontella ytorna skal oljas och övriga laseras med undantag från de stora pelarna som håller uppe balkongerna. All material för underhåll finns i de gemensamma förråden att tillgå.

Övrigt

ÖVRIGA UTRYMMEN
Ett rymligt förråd hör till varje bostadsrätt, samt att varje hus har ett gemensamt förråd. Miljörum samt trädgårdskärl finns också.

EL
Föreningen har tecknat gemensamt elavtal, vilket innebär att en elmätare läser av hur många kWh var lägenhet förbrukar och innehavarna betalar därefter.

DRIFT
Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för exempelvis el och hemförsäkring. Denna kostnad är individuell för den boende.

GRÖNOMRÅDEN
Tomten och samtliga grönområdena ägs av föreningen, vilket innebär att marklägenheterna med uteplats har således enbart nyttjanderätt till att använda dessa intilliggande grönytor. Detta innebär att ett permanent staket eller trädäck på tomten inte får uppföras utan ett godkännande från styrelsen.

VIKTIG INFORMATION
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter