Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Allétorget 2

Hyllie Malmö

1 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Allétorget 2

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 46,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 210776001-0155
Våning 5 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 2 721 kr/mån I avgiften ingår värme. Kallvatten, varmvatten och el debiteras i efterhand baserat på faktiskt förbrukning. Obligatoriskt tillägg 174 kr/månad för Triple Play ( kabel-tv och bredband 100/100)
Andel i föreningen: 1,0078%
Andel av årsavgift: 1,00778%
Pantsatt Ja
Allmänt Areakälla: Föreningens information
Mätstandard: Okänd
Säljaren disponerar i dagsläget över: källarförråd

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk, typ FTX
Energideklaration
Utfärdad den 16 november 2020
Energiklass: C
Primärenergital: 65 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Frigg 2

Hall

Hallen välkomnar dig med ljusa ytskikt och vitlaserad ekparkett 3-stav som löper genom hela lägenheten som är ett tillval nuvarande ägare gjort. Hallen har plats för både byrå och hatt/skohylla för att hänga undan ytterkläder och extra förvaring finns i form av en garderob. Här ifrån har man också direkt tillgång till bostadens badrum.

Sovrum

Stort och rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt dubbla sängbord. I sovrummet finns det totalt 5 st platsbyggda garderober som ger mycket bra förvaringsmöjligheter. Härligt ljusflöde in till sovrummet ges via den franska balkongen som vätter ut mot Alletorget.

Kök

Det smakfulla köket i vit och modern inredning kommer från Marbodal med vitvaror i svart, mörk bänkskiva och mörkgrått kakel som fint bryter av mot det ljusa köket. Köket erbjuder mycket förvaring med bra arbetsytor och full maskinpark (Bosch) i form av kyl/frys, induktionshäll, ugn, inbyggnadsmikro och integrerad diskmaskin. Här finns gott om golvyta för ett större matbord och bra arbetsyta för den matlagningsglade.

Vardagsrum

I anslutning till köket så flyter vardagsrummet ihop med matplatsen vilket ger en öppen och härlig känsla, perfekt för att socialisera och spendera tid ihop. Väl förbi matplatsen så har man gott om plats för soffgrupp och mediamöbler. Magiskt ljusflöde med ljusinsläpp från två olika väderstreck via de enorma fönsterpartierna med en fri och öppen utsikt gör detta rummet till bostadens hjärta!

Badrum

Helkaklat rymligt och ljust badrum med all den utrustning man kan önska sig; Dusch med vikbara glasdörrar, handdukstork, wc, kommod med förvaring, kombimaskin. Vidare har badrummet en mycket praktisk arbetsbänk ovan maskinen med vägghängd skåp ovanför.

Balkong

En rymlig balkong med plats för större soffgrupp med en storslagen fri utsikt mot Hyllie Allé. Under de varmare årstiderna dukas middagarna gärna upp på denna balkong som ligger i anslutning till köket.

Stilren 2:a med generös takhöjd och fantastiskt utsikt över Hyllie!

På toppläge i Hyllie finns nu möjligheten att förvärva områdets vackraste 2:a!. På femte våningen med hiss välkomnas vi till denna moderna, ljusa tvårummare med öppen planlösning och solsäker balkong. Interiören är enhetlig och ljus vilket ger ett harmoniskt intryck och då lägenheten vetter ut mot Allétorget ges en fri och fantastisk utsikt. Lägg därtill ett stilrent badrum med tvättmöjligheter, balkong i sydost, stora fönsterpartier i två väderstreck från golv till tak, ett mysigt sovrum med fransk balkong och rejäla garderober. Med Emporia på kort gångavstånd har du nära till allt som behövs i vardagen och från Hyllie station tar du smidigt tåget in till City eller över till Danmark. Välkommen till ditt nya hem!

Förening

Allétorget 2

Förening

Brf Cortado

Allmänt om föreningen

Brf Cortado registrerades 2016. Bostadshusen byggdes med Riksbyggen som byggherre och NBI som totalentreprenör. Inflytt skedde i april och maj 2019. Fastigheten består av 2 flerbostadshus, 78 lägenheter på 6 respektive 4 våningsplan och 3 lokaler. På våning 6 har varje trapphus sin egen takterrass med plats för sittgrupp, planteringar och fin utsikt över området. På gården finns plats för odling, lek och sittgrupper. Lokalerna hyrs ut till en cykelhandlare, ett närlivs, samt ett tryckeri.

Gemensamma utrymmen såsom 1 miljörum, 1 gemensamhetslokal, 4 cykelrum, 4 rullstolsförråd/laddningsrum samt 1 cykelverkstad/förråd.

Föreningen har sänkt årsavgiften med 10% from 2021-01-01.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till ComHems nät med triple play och kostnaden är ett obligatoriskt tillägg till årsavgiften. Det innebär att TV (grundutbud), bredband och fasta kostnaden för IP-telefoni ingår. Alla lägenheter har 100/100 Mbit/s. Det går som enskild medlem att betala för högre hastighet och då hänvisar vi medlemmarna att kontakta ComHem direkt för utbud och kostnader.

Parkering

Malmö Stad har i området parkeringshus där det går att hyra plats.

Renoveringar - utförda och planerade

Inga planerade renoveringar i dagsläget

Övrigt

Ovanstående information är inhämtad från årsredovisningen och föreningen (2020-12-07). Spekulanter uppmanas att noga läsa igenom informationen och hänvisar för ytterligare frågor till hemsidan eller föreningen.
https://brfcortado.se/

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Hyllie är ett område som ständigt växer och förbättras. Ett av Skandinaviens största köpcenter Emporia bjuder på både stora shoppingmöjligheter och många olika restauranger. Här finner vi både arbetsplatser så väll som bostäder och perfekt för pendlare (speciellt för de som pendlar till danmark). Goda buss och tågförbindelser utan att behöva ge upp några bekvämligheter. Här finns förskolor, grundskolor, lekplatser och grönområde. I Hyllie finner vi även ett badhus, Malmö mässan och Malmö arena som bjuder på fritidsnöjen med så väll kultur som sport.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter