Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Stationsgatan 25A

Centrum Luleå

2 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Stationsgatan 25A

Antal rum 5 rum
Boarea 117,50 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 52-2015-1-23-8
Våning 3 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 495 000 kr utgångspris
Avgift: 5 328 kr/mån inkl; värme, vatten/avlopp, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg
Andel i föreningen: 4,24912%
Andel av årsavgift: 4,2492%
Reparationsfond: 3 374 kr
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1952
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Luleå Sparven 21

HALL

Hall med vitt tak, vita väggar med vit bröstpanel och klinkergolv i nyansen beige/terrakotta. Rymligt i storlek och rymmer både hatthylla, skoställ och byråer. I den inre hallen som leder bort mot köket och ett av sovrummen finns ingång till WC samt fyra inbyggda garderober.

KÖK

I anslutning från inre hall och vardagsrum finns köket med utrymme för rejäl matplats. Vitt tak, vitmålade väggar i kombination med vita tapeter med tegelimitation och linoleumklick (Pergo). Köksinredningen är från Marbodal och luckorna är omlackerade 2016 av Luleå industrilackering, vitt kakel ovanför arbetsbänken som består av både rostfritt och mörk laminat. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll (Electrolux), inbyggd pyrolysugn med varmluft (Electrolux), diskmaskin (Miele) samt rostfri kyl och frys i full höjd (Electrolux). Samtliga vitvaror är från årsskiftet 2015/2016.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med vitt tak, vitmålade väggar med charmig blommönstrad fondtapet och tjusigt parkettgolv i original. Här finns utgång till den inglasade balkongen med trevlig vy över Brf Skatans takåsar, anslutning till kök och matplats via fina skjutdörrar samt ingång till två av sovrummen.

SOVRUM 1

Sovrum i anslutning från hall med vitt tak, väggar i beige nyans och parkettgolv. Fönster som vetter mot Stationsgatan och har fin utsikt mot Stadsfjärden. Här finns även två inbyggda garderober.

SOVRUM 2

Sovrum i anslutning från hall med vitt tak, målade väggar i grön nyans och parkettgolv i körsbärsnyans. Rymlig garderob med skjutdörrar av spegelglas. Även här finns fönster med fin utsikt mot Stadsfjärden.

SOVRUM 3

Sovrum i anslutning från vardagsrum med vitt tak, vita väggar och parkettgolv i original. Detta rum har tidigare varit en del av vardagsrummet och kan med enkla medel återställas då det är en stålreglad vägg och allt är skruvat på plats (information från tidigare ägare). Stort fönster med utsikt mot Stadsfjärden.

SOVRUM 4

Sovrum i anslutning från den inre hallen med vitt tak, vita väggar och parkettgolv.

BADRUM

Badrum i bra storlek med vitt tak och våtrumsmatta i ljus nyans. Dusch, WC, handfat med underskåp samt högskåp och stor spegel, handdukstork samt förberett för tvättmaskin.

WC

WC i anslutning från den inre hallen med vitt tak, vita väggar och våtrumsmatta. WC, handfat med underskåp, spegelskåp samt inbyggda hyllplan med plats för förvaring.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett stort vindsförråd samt ett matkällarförråd i källaren.

Rymlig lägenhet med våningskänsla och inglasad balkong!

- Våningskänsla
- Takhöjd på 2,6 meter
- Fyra sovrum
- Låg avgift
- Utsikt mot Stadsfjärden
Rymlig lägenhet med våningskänsla belägen på tredje våningen i fastighet från 1952. Härlig karaktär med högt i tak, dubbeldörrar, helglasad balkongdörr, ljusinsläpp från tre väderstreck och stora väldisponerade rum.

De 117,5 kvadratmeterna är fördelade på fyra sovrum i bra storlek, badrum med dusch och separat gäst-wc. Vardagsrummet ligger i fil med ett av sovrummen och har utgång till den inglasade balkongen samt charmiga skjutdörrar i anslutning till matrummet. Köket är utfört i modern stil med inredning från Marbodal och rymlig matplats med fönster som vetter mot innergården. Lägenheten upplevs ljus och luftig och har genomgående ljusa ytskikt och en härlig takhöjd på 2,6 meter. Från tre av sovrummen har du underbar utsikt mot Stadsfjärden med dess båtliv under sommaren och den populära isvägen vintertid.

Belägen i populärt kvarter vid hörnet av Tullgatan och Stationsgatan. Närhet till allt som centrum har att erbjuda såsom restauranger, shopping, aktiviteter och grönområden. I föreningen finns det fina gemensamma utrymmen som bastu, vinterförvaring för cyklar, hobbyrum, tvättstuga samt torkrum. I trapphuset finns det även en trappstolshiss.

Ta chansen att göra dessa härliga kvadrat till ditt alldeles egna hem!

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse så återkommer vi till dig!

Förening

Stationsgatan 25A

Förening

HSB Brf Sparven

Allmänt om föreningen

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Sparven 21. På fastigheten har under 1952 uppförts 2 flerfamiljshus med adress Tullgatan 10-12 samt Stationsgatan 25 och innehåller 31 bostadsrätter och 8 lokaler. 2 bostadsrättslägenheter används som hyreslägenheter.

Lägenhetsfördelning:
- 6 st 1 rum och kök
- 5 st 2 rum och kök
- 14 st 3 rum och kök
- 3 st 4 rum och kök
- 3 st 5 rum och kök

Tv och bredband

Kabel-TV via ComHem och bredband via Telenor.

Parkering

Föreningen har 7 st kallgarage (350 kr/mån + el) och 7 st parkeringsplatser med motorvärmare (200 kr/mån + el). Separat kösystem. Det finns även 1 gästparkering.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Årsavgifterna höjdes senast 2020-01-01 med 2%.

Renoveringar - utförda och planerade

2020- Bytt yttertak på alla hus och installerat solceller
2018 - Ny tvättmaskin
2017/2018 - Relining
2017 - Stenläggning uteplats
2017 - Ny motorgrind
2017 - Fönsterbyte
2015 - Byte takvåningsfönster
2014 - Renovering av fasad
2012 - Ombyggnad innergård
2011 - Byte fläkt i soprum
2011 - Byte ventilationssystem
2009 - Trappstolshiss
2006 - Ombyggnad garage
2005 - Ny ventilation i två lokaler
2001 - Nybyggnation sophus

Övrigt

I föreningen finns det fina gemensamma utrymmen som bastu, vinterförvaring för cyklar, hobbyrum, tvättstuga samt torkrum.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Luleå centrum är uppbyggt av följande stadsdelar; Innerstaden, Norra hamn, Gültzauudden, Västra strand, Oscarsvarv, Södra hamn, Stadsviken, Charlottendal & Östermalm.

Närservice

I centrum finns det förutom de stora butikskedjorna mängder av andra butiker, caféer, restauranger, livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, omtyckt kulturhus, badhus och mycket mer. Då Luleås centrala delar är omgiven av vatten är det alltid trevligt att ta en trevlig promenad- eller cykeltur mot stadsdelen Gültzauudden där det även finns en mysig badplats. Vintertid plogas och upprätthålls den populära isvägen som sträcker sig från Norra hamn till Södra hamn. Centrala delarna erbjuder även flertalet parker; Stadsparken, Floras kulle, Hermelinsparken & Museiparken.

Kommunikation

Navet för lokaltrafiken finns på Smedjegatan/City. Länstrafiken utgår ifrån busstationen och vidare bort en liten bit finns järnvägsstationen.

Parkering

Det finns flertalet parkeringsplatser och större parkeringsytor i de centrala delarna. I tillägg till detta finns även några parkeringshus.

Övrigt

I centrum finns skolor upp till årskurs 9 och en gymnasieby. Här finns fyra förskolor och två vård- och omsorgsboenden.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter