Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kista Alléväg 37

Kista

2 450 000 kr

Se alla bilder


Visning

Ring 073-5096190 för anmälan. Välkommen

Söndag 16/5 12.00-12.20

Budgivning pågår

Budgivare 1: 2 465 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kista Alléväg 37

Antal rum 2 rum
Boarea 66,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 143
Våning 4 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 450 000 kr
Avgift: 3 083 kr/mån Ink kallvatten, obligatoriskt tillägg om 200 kr tillkommer per månad för digital-tv, bredband och telefoni via Comhem. Värme och varmvatten debiteras kvartalsvis efter faktisk förbrukning.
Andel i föreningen: 1,1079%
Driftskostnad 4 800 kr/år
varav
El: 2 700 kr
Försäkring: 2 100 kr
Kommentar Driftskostnaden är individuell och varierar beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 2009
Energideklaration Finns för närvarande inte
BALKONG

ÖPPEN PLANLÖSNING

RYMLIG 2:A

LUGNT LÄGE

NÄRA NATUR

TVÄTTMASKIN & TORKTUMLARE

Välkomna till denna ljusa bostad som besitter ett mycket bra läge i det relativt nya området i Kista. Perfekt bostad för den som vill ha mer yta för pengarna men ändå få en mix av närhet till natur och shopping/kommunikation. Bara några minuter bort finner du kista galleria som har det mesta!

HALL: Ljusa väggar i en varm kulör, vackert parkett golv med god plats för förvaring i de stora platsbyggda garderoberna längst väggen.

BADRUM/WC: Rymligt fräscht badrum med vitt kakel och mörka klinkers. Ny tvättmaskin med torkfunktion från Electrolux - insatt 2019. I samband med att den nya tvättmaskinen sattes även en bänkskiva ovanför tvättmaskin.

SOVRUM: Rymligt sovrum i en beige kulör på väggar och parkettgolv. Plats för garderob längst väggarna (om köpare vill, ingår dessa garderober.) Fönster ut mot natur.

VARDAGSRUM: Ljust öppet vardagsrum med plats för soffgrupp. Öppet mot kök. Beige kulör på väggar samt parkettgolv.

KÖK: Ljusa luckor och en härlig lila kulör på kakel som bryter av det vita. Diskmaskin och inbyggd micro. God plats för matbord och få till sociala ytor i samband med den öppna planlösningen till vardagsrummet. Utgång till balkong vilket ger köket ett extra ljust intryck.

FÖRRÅD: Om bostaden tillhör ett förråd i källare omkring ca 5 kvm.
Med ett lugnt läge nära naturen i Kista hittar du denna ljusa, rymliga 2:a med balkong som har perfekt solläge! Bostaden är välplanerad och i gott skick vilket gör det klart för den nya ägaren att bara flytta in! Från sovrumsfönstret möter du grönska som visar på det härliga läget bostaden är belägen.

Förening

Kista Alléväg 37

Förening

Brf Ravalen

Allmänt om föreningen

-Bildades 2008

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Välkommen till Kista! En perfekt blandning av grönska men samtidigt ett trivsamt bostadsområde, gallerior och nära anslutning till kollektivtrafik. Kollektivtrafiken erbjuder både tunnelbana som tar dig till Stockholm Central på 17 min, samt bussar som åker mot Barkarby, Sollentuna, Spånga och Arlanda. Kista Galleria har allt man kan tänka sig behöva under ens vardag i form av kläder, matvaror och restauranger, samt kvällsaktiviteter så som bio, sportbar & go-cart för den som gillar sport och andra aktiviteter. Även Järvafältet finns till förfogande ett stenkast bort för de som vill avnjuta sommarpromenader i skogen. Utvecklingen i området blir till det bättre då tunnelbanas blåa linje förlängs till Barkarby samt att tvärbana byggs ut från norra Ulvsunda till Helenelund som också ska passera Kista och Ärvinge området.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter