Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tellusgatan 6

Kungsängen Jönköping

2 200 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tellusgatan 6

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 66,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00362
Våning 6 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 200 000 kr
Avgift: 3 610 kr/mån I avgiften ingår värme och vatten. Till månadsavgiften tillkommer obligatorisk kostnad för tv och Internet på 164 kr/månad.
Andel i föreningen: 1,802%
Andel av årsavgift: 1,80248%
Driftskostnad 4 700 kr/år
varav
El: 3 500 kr
Försäkring: 1 200 kr
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Energideklaration Finns för närvarande inte
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett förråd.
HALL
Välkommen in i hallen där ytterkläderna kan hängas av till vänster. Plats för mindre hallmöbel finns. Förvaring i garderober med skjutdörrar. På golvet ligger grå klinker i entrén som i förlängningen övergår till träparkett och väggarna är vita.

VARDAGSRUM
Från nås rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matbord. På golvet ligger träparkett och väggarna är vita. Härifrån nås bostadens balkong.

BALKONG
Balkongen är cirka 13 kvm och rymmer ett stort utemöblemang. För den som önskar går den att glasa in. Läget i väster ger dig kvällssol.

KÖK
Köket binds ihop med vardagsrummet på ett trivsamt sätt. Här går luckorna i vitt med praktiska metallkanter. Det vita byggs på ytterligare med ljusa bänkskivor i lyxig ice quarstone samt vitt kakel. Utrustat med induktionshäll, fläkt, kombinerad kyl/frys, varmluftsugn samt diskmaskin. På golvet ligger träparkett och väggarna är vita.

BADRUM
Rymligt badrum med tvättavdelning. Utrustat med dusch med vikbara glasdörrar, tvättställ med förvaring, spegelskåp med förvaring, wc, väggfast förvaringsskåp, handdukstork, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare med överliggande arbetsbänk. På golvet ligger grå klinker och väggarna är vitkaklade.

SOVRUM 1
Här finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Förvaring i garderob med skjutdörrar. På golvet ligger träparkett och väggarna är vita.

SOVRUM 2
Här finns plats för säng med tillhörande möblemang. Förvaring i garderob. På golvet ligger träparkett och väggarna är vita.

Toppmodernt på Kungsängen

Nu står en mycket smakfull, toppmodern lägenhet till förfogande på Tellusgatan 6! Lägenheten har alla önskvärda bekvämligheter plus lite till - vad sägs till exempel om cirka 2.8 meter i takhöjd och en balkong på runt 13 kvadrat? På balkongen som ligger i väster kan du njuta av kvällssolen när du kommer hem från dagens arbetspass samtidigt som du blickar ut över omgivningarna, som för närvarande sträcker sig ända ner till city. Nuvarande ägare har funnits med sedan bostaden stod klar 2017 och därför fått möjlighet att uppgradera med tillval med huvudfokus i köket där exempelvis bänkskiva, vitvaror och skåpluckor har bytts ut. På innergården har föreningen en fin gemensamhetslokal och även odlingsmöjligheter för de boende.

Det nya bostadsområdet som växer fram på Kungsängen bjuder på trivsamma och lugna omgivningar, här får du en känsla av city men med närheten till naturen. Familj och välmående står definitivt i fokus- ny förskola, vårdcentral, gym, restaurang och frisör är exempel på existerande och kommande utbud. För dig som har bil så ligger föreningens garage under byggnaden och nås smidigt via hissen. Från Kungsängen tar du dig snabbt in till city via cykel eller med buss som går runt knuten. Påfart till E4:an når du på ett par minuter.

Välkommen på visning!

Förening

Tellusgatan 6

Förening

Brf Hasselbacken vid Bondberget

Allmänt om föreningen

Nyproduktionsprojekt med 57 lägenheter samt två lokaler. Totalentreprenad av Hökerum bygg AB.
Inflyttning skedde i november/december 2017.

Gemensamt i föreningen finns två st cykelrum samt barnvagnsförråd belägna på plan 1 (entréplan). Här finns även soprum med plats för sortering. Två övernattningsrum samt ett gårdshus med kalasrum som hyrs ut till föreningens medlemmar vid behov. Ett lägenhetsförråd finns till varje lägenhet. Beläget på plan ett (entréplan).

Tv och bredband

TV och bredband via Comhem.

Parkering

I föreningen finns 50 st garageplatser som hyrs ut för 500 kr/månad. Till garageplatserna är det separat kö via föreningen.
Gemensamt finns även en bilpool för föreningens medlemmar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Kungsängen är ett alldeles nytt område som håller på att växa fram i Jönköpings tätort. Beläget vid naturreservatet Bondberget har du ena foten i naturen och andra foten i staden. I naturreservatet blandas ekskog med hagmark och här finns även en järnåldersgrav.

Närservice

I närområdet finns restaurang och hårfrisör. Vid Ekhagens centrum finns livsmedelsbutik, café, kiosk och pizzeria.

Kommunikation

Bussen går från Kungsängsvägen med täta avgångar via stadslinje 2. På ett par minuter är du ute på E4an. Till A6 centrum eller centrala Huskvarna har du gång- eller cykelavstånd.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering